به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از تفتان ما، مهدی جمشیدزهی در جمع مردم دهستان دهپابید، ضمن ارائه گزارش عملکرد، اظهار داشت: فاز اول پروژه آبرسانی به شهر نوک آباد با اعتبار ۱۰ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به اتمام رسیده است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, تفتان ما,وی افزود: جهت انجام فاز دوم این پروژه و آبرسانی به مناطق اسکل آباد، دهپابید و کهنوک اعتباری بیش از ۱۴ میلیارد تومان مورد نیاز است که تکمیل این پروژه نیز از هفته آینده عملیات اجرای آن آغاز می شود.
,وی اذعان کرد: با اجرای طرح آبرسانی به شهر نوک آباد بیش از ۱۱ روستا و ۸ هزار خانوار از این نعمت برخوردار می شوند.
,جمشیدزهی در ادامه با بیان اینکه از خط لوله بزمان – زاهدان یک خط فرعی از منطقه گوهرکوه به طرف شهرستان خاش اجراء خواهد شد، گفت: علاوه بر شهرستان زاهدان، کار گازرسانی به مناطق گوهرکوه، نوک آباد، شهرستان خاش و روستاهای اطراف به پایان می رسد.
,وی با بیان اینکه تاکنون ۸ طرح هادی در روستاهای بخش نوک آباد اجرا شده است، افزود: ۱۰ طرح هادی روستایی جهت اجرا در سال آتی پیشنهاد داده شده است.
,وی گفت: در بخش نوک آباد ۴۵ دهیاری و ۱۲۲ شورای اسلامی فعالیت می کنند.
,وی با اشاره به بازدیدی که به منظور بررسی وضعیت روستاهای شهرنوک آباد در زمینه طرح های هادی و صدور سند دارای مشکلاتی در بخش عمران روستایی صورت کرفت، بیان کرد: با توجه به امکاناتی که وجود دارد با همکاری و مشارکت خود مردم و مسئولین محلی برنامه ریزی در راستای رفع مشکلات آنان صورت گرفته است.
,جمشیدزهی با اشاره به تاثیر اجرای طرح های هادی در توسعه و پیشرفت روستایی کشور در سال های گذشته، خاطرنشان کرد: امروزه این گونه طرح ها به عنوان مهمترین ابزار هدایت ساخت و ساز در روستاها تلقی می شود که علاوه بر اصلاحات کالبدی مناطق روستایی، بهره مندی بیشتر روستاییان از امکانات خدماتی و تغییر در وضعیت زندگی ساکنان روستایی و ترغیب آنها به ادامه سکونت در روستا را به همراه دارد.
,بخشدار نوک آباد ارتقاء خدمات عمومی در روستاهای مورد مطالعه، رونق ساخت و سازهای جدید، ارتقاء شیوه ساختمان سازی، افزایش پایداری و بهبود سیمای ظاهری بناها، افزایش امیدواری و علاقه مندی روستائیان به ادامه زندگی در روستاها و کاهش تدریجی مهاجرت از روستا به شهر را از دیگر نقاط مثبت اجرای طرح هادی روستایی برشمرد.
,وی بیان کرد: تهیه و اجرای طرح های هادی با هدف توسعه و هدایت فیزیکی به صورت اصولی در روستاها و ایجاد زمینه توسعه و عمران روستاها با توجه به شرایط فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی، تأمین عادلانه امکانات از طریق ایجاد تسهیلات اجتماعی، تولیدی و رفاهی در حال انجام است.
,وی با بیان اینکه هرگونه عملیات فیزیکی در روستاها با مجوز و برابر نقشه طرح هادی مصوب خواهد بود، گفت: روستاها برابر طرح هادی مصوب که توسط مشاورین فنی مطالعه و تهیه شده، به صورت اصولی هدایت و توسعه پیدا می کنند تا پس از تهیه نقشه های تفکیکی و اجرایی لازم عملاً اجرای طرح هادی نیز آغاز شود .
,جمشیدزهی ضمن بررسی مشکلات مردم، اظهار کرد: زمینه کار، فعالیت، توسعه، سرمایه گذاری امنیت است.
,وی افزود: اگر امنیت برقرار نباشد هیچ اداره، ارگان دولتی و سرمایه گذار بخش خصوصی نمی تواند برای مردم و شکوفائی اقتصاد منطقه کار کند .
,وی ضمن تشکر از مردم شهرنوک آباد، تصریح کرد: نشانه های زندگی سالم در این منطقه مشهود است و امنیت صددرصدی به برکت حضور سپاه و بسیج و معتمدین و مردم برقرار است که این مهم باعث شده روستای تمندان، مناطق جم چین و دره گل جزء نقاط هدف گردشگری محسوب شوند و سیل بازدیدکنندگان و گردشگران را به دنبال داشته باشد.
,وی با تاکید بر اینکه روستاهای حاشیه تفتان باید بصورت طرح های گردشگری ملی لحاظ شود، بیان کرد: دعوت از استاندار و حضور وی در منطقه و بازدید از نقاط گردشگری تفتان و ملاقات با مردم سخت کوش و معتمدان منطقه می تواند به شکوفائی بیشتر گردشگری حاشیه تفتان کمک کند.
,بخشدار نوک آباد با اشاره به این مطلب که دهیاری ها باید هرچه سریعتر طرحهای گردشگری را شروع کنند، گفت: مطالعات آبخیزداری و ایجاد سیل بند حفاظتی در رودخانه تمندان یکی از ضروریات است که برای تامین اعتبارات موردنیاز در اولین کمیته برنامه ریزی این موضوع مطرح و تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد.
,جمشیدزهی با تاکید بر سرمایه گذاری، افزود: سرمایه گذاری مردم می تواند باعث پیشرفت ، توسعه و اشتغالزایی شود و نقش مهمی در تامین امنیت ایفاء نماید.
,وی با اشاره به این مطلب که امنیت و سرمایه گذاری با یکدیگر رابطه مستقیم دارد، اظهار کرد: اگر سرمایه گذاری در شهرستان انجام شود امنیت نیز همراه آن برقرار می شود.
,انتهای پیام/
]