به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از فارس، اسدالله بادامچیان با اشاره به ویژگیهای اخلاقی و شخصیتی مرحوم عسگراولادی با تأکید بر اینکه ایشان انسان جامع الجهات بود، اظهار داشت: مرحوم عسگراولادی یک سیاستمدار بود و در عین حال یک مفسر قرآن، عارف و مجاهد فی سبیلالله و امدادگر محرومان و مستضعفان، مدرس مسائل اسلامی و ... بود.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,وی با تأکید بر اینکه خداوند به این عبد مبارکش برکت داده بود، ادامه داد: در 55 سالی که بنده خدمت مرحوم عسگراولادی بودم، همیشه به یاد خداوند و یک شخصیت استثنایی بود.
,عضو ارشد حزب مؤتلفه اسلامی خاطرنشان کرد: همه کارهای مرحوم عسگراولادی برای انجام تکلیف شرعی با آهنگ ولایت و مبتنی بر فقاهت حوزوی اسلامی و در خدمت روحانیت بود.
, همه کارهای مرحوم عسگراولادی برای انجام تکلیف شرعی با آهنگ ولایت و مبتنی بر فقاهت حوزوی اسلامی و در خدمت روحانیت بود.,بادامچیان اضافه کرد: این ویژگیها سبب شده بود تا ایشان حتی در تشکلهای سیاسی 50 ساله مؤتلفه هم نقش مؤثر و اساسی از جمله در ولایتپذیری، فقاهتمداری و روحانیت مؤتلفه داشته باشد.
,وی تأکید کرد: این ویژگیها برای جوانان ما بسیار عبرتآموز است و نسل جوان ما نباید اجازه بدهند که در امثال عسگراولادی در یک نسل باقی بمانند؛ همانطور که ملت ما بعد از شهادت شهید بهشتی گفتند که ایران پر از بهشتی است و اینطور انسانهای جامعالجهات باید زیاد شوند.
, نسل جوان ما نباید اجازه بدهند که در امثال عسگراولادی در یک نسل باقی بمانند؛, انسانهای جامعالجهات باید زیاد شوند,قائم مقام دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی متذکر شد: عسگراولادی در نهایت تقوا و با داشتن فقط یک خانه آن هم در جنوب شهر تهران زندگی کرد و در حال خدمت بیمنت به مردم بود.
,بادامچیان در پایان عنوان کرد: مقاومت و استکبارستیزی که او داشت خیلی برجسته بود و همیشه از مجتهد جامعالشرائط تبعیت داشت.
,انتهای پیام/ن
,]