به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سینا، عباسعلی واشیان با اشاره به جایگاه فرزندآوری از نگاه قرآن گفت: خلقت و رشد و تکامل انسان از ابتدا مورد توجه قرآن بود؛ چرا که خداوند قرآن را برای انسان خلق کرده و آن را به عنوان کتاب هدایت او قرار داده است.
,
وی ادامه داد: خداوند در این کتاب آسمانی به تمام ابعاد وجودی انسان میپردازد و در آیات مختلف به آن اشاره میکند.
,
مدیر گروه فقه حقوق پزشکی جامعه المصطفی (ص) افزود: بر این اساس مساله تولد جسمی انسان به تنهایی در قرآن ملاک نیست؛ چراکه در آن به مسائل دیگری همچون تولد روانی، معرفتی و جهانشناختی ذکر شده است.
,
واشیان با بیان اینکه تولد انسان در مراحل مختلف زندگی خود همچون؛ ازدواج، توبه از گناهان و رفتن به حج اتفاق میافتد، توضیح داد: نگاه قرآن و روایات در مورد فرزندآوری به این صورت است که چون خداوند روزی را مقدر کرده و انسان هم به مستند اینکه روزی را خداوند در اختیار او قرار میدهد؛ نقش اولیه و واسط را در تولد یک نوزاد دارد.
,
وی مشکلات اقتصادی را تنها دلیل زوجین برای فرزنددار نشدن دانست و افزود: در طول سالهای گذشته معمولا تعداد فرزندان خانوادهها زیاد بود و به راحتی میتوانستند با قناعت و مدیریت صحیح منابع فرزندان خود را پرورش میدادند.
,
واشیان گفت: امروز علی رغم اینکه فراهم کردن شرایط رفاهی به راحتی صورت میگیرد شاهد فرزندسالاری در میان خانوادهها هستیم؛ در مواردی فرزندان پس از ازدواج و دانشگاه رفتن نیز نیاز به حمایت خانوادههای خود دارند که نشان دهنده این است که مبانی که در حوزه فرزندآوری وجود دارد تحت الشعاع عقل بشر قرار گرفته است.
,
مدیر گروه فقه حقوق پزشکی جامعه المصطفی(ص) با اشاره به وظیفه والدین در قبال فرزندان؛ گفت: همانطور که در روایات ذکر شده وظیفه والدین تنها تامین نیازهای مالی و پوشاک فرزندان نیست؛ قرآن علاوه بر توجه به فرزندآوری از دید جسمی مبانی بسیاری را در آیات خود ذکر کرده است.
,
وی در پایان اضافه کرد: این آیات نشان دهنده توجه به فرزندآوری در ابعاد مختلف به منظور تقویت نسل و پرورش انسانهای صالح و سالم در جامعه است.
,
انتهای پیام/خ
]