افزایش ناهنجاری‌های فرزندان به دلیل فاصله گرفتن از مباحث دینی است
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خبرگزاری سینا، عباسعلی واشیان با اشاره به افزایش فرزندسالاری در کشور گفت: در حال حاضر در جامعه ما بخش اعظمی از انرژی و پتانسیل والدین صرف تامین نیازهای ظاهری فرزندان از جمله غذا، پوشاک و نهایتا تفریح آن‌ها می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرگزاری سینا,

 

,

وی ادامه داد: امروزه بیشتر خانواده‌ها تامین نیازهای مالی را دلیلی بر بی‌توجهی به نیازهای عاطفی فرزندان می‌دانند؛ در حالی که در گذشته علاوه بر تامین نیازهای تغذیه‌ای و پوشاک، والدین توجه ویژه‌ای به نوع تربیت فرزندان خود داشتند.

,

 

,

واشیان افزود: والدین سعی می‌کردند زمانی از عمر خود را به منظور برطرف کردن ناهنجاری‌های رفتاری و گفتاری فرزندانشان با آن‌ها صحبت کنند.

,

 

,

مدیر گروه فقه حقوق پزشکی جامعه المصطفی (ص) با اشاره به اینکه امروزه جوانان ما فاصله بسیاری با مباحث دینی و به خصوص نماز خواندن دارند؛ تاکید کرد: در گذشته بیشتر توجه والدین به برقراری ارتباط فرزندانشان با نماز، مسائل معرفتی و مسجد بود؛ در حالی که امروز به این امر توجه نمی‌شود و شاهد فاصله گرفتن جوانان با این مسائل هستیم.

,

 

,

وی گفت: رفتار والدین تاثیر بسزایی بر شکل گیری خلقیات کودکان دارد؛ و فرزندان خانواده‌هایی که متدین هستند توجه ویژه‌ای به مسائل معرفتی می‌کنند.

,

 

,

واشیان توضیح داد: انسان‌ها بهتر است تا زمانی که در این دنیا زندگی می‌کنند برای تکامل خود تلاش کنند تا بتوانند با اندوخته‌های خود جهان دیگر را تامین کنند.

,

 

,

مدیر گروه فقه حقوق پزشکی جامعه المصطفی (ص) در پایان با اشاره به اینکه امروز بیشتر جوانان به سمت مادیات گرایش پیدا کرده‌اند؛ گفت: امروز بیشتر توجه فرزندان ما تامین نیازهای مادی است؛ در حالی که در فضای تکاملی که قرآن برای انسان‌ها مقدر کرده به ابعاد مختلفی از جمله رشد جسمی، روحی، باطنی و بلوغ عقلی و فکری هم توجه شده؛ چرا که قرآن معتقد است انسان تنها متعلق به این عالم نیست بنابراین باید برای رسیدن به جهانی دیگر تلاش ویژه‌ای داشته باشد.

,

 

,

انتهای پیام/خ

]
مدیر گروه فقه حقوق پزشکی جامعه المصطفی (ص) گفت: فاصله گرفتن از مباحث دینی افزایش ناهنجاری‌های رفتاری فرزندان را در پی دارد.