فرانسه در این دوره از مذاکرات نمایندگی جناح تندرو 1+5 را برعهده داشت
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: فرانسه در این دوره از مذاکرات نمایندگی جناح تندرو 1+5 را برعهده داشت.
[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در مراسم گرامیداشت شهید تهرانی مقدم و در پاسخ به سوالی درباره موضع فرانسه و کارشکنی این کشور برای شکست مذاکرات گفت: فرانسه در این دوره از مذاکرات نمایندگی جناح افراطی 5+1 را از اسرائیل تا آمریکا برعهده داشت.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,وی افزود: این جناحهای افراطی در حقیقت به دنبال شکست مذاکرات هستند و از ابتدا نیز در بین کشورهای عضو 5+1 حضور داشتهاند.
,دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه ما باید بر روی ارزشهای خود تاکید کنیم گفت: به طور حتم کسانی که تا دیروز تلاش میکردند شکافهای بین 5+1 را پنهان کنند امروز دیگر نمیتوانند این کار را انجام دهند و ما باید بر ارزشهای خود ایستادگی کنیم.
,انتهای پیام/
]