به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حجتالاسلام خیرالله ابراهیمی در گفت و گو با “صبح کویر” اظهار کرد:مقامات عربستانی باید بدانند که در صورت اعدام شیخ نمر مسلمانان جهان در برابر این اقدام ساکت نخواهند نشست و آنان با این کار در واقع گور خود را خواهند کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح کویر,خطیب جمعه شهرستان فهرج ادامه داد:اعدام شیخ نمر در وضعیت کنونی به نوعی خودزنی عربستان محسوب می شود، چرا که یک سو عربستان در حال جنگ با یمن است و از سوی دیگر نقطه آغازی خواهد بود برای جنگ داخلی در عربستان.
,ابراهیمی گفت:اعدام شیخ نمر یکی دیگر از اشتباهات تاریخ عربستان است چرا که با این کار شاهد شروع جنگ داخلی در این کشور خواهیم بود.
,وی افزود:حکم اعدام شیخ نمرحکمی ظالمانه است که درصورت اجرای آن حکومت سعودی بهای سنگینی خواهدپرداخت.
,امام جمعه فهرج تصریح کرد: رژیم آل سعودتنها به سرکوب پیروان اهل بیت (ع )بدون اینکه مرتکب گناهی جزانتساب طایفه ای ومذهبی نکرده بلکه مشاهده میکنیم این سرکوب ها امروزمردم یمن وبحرین رانیزبخاطرانقلاب های مردمی شان نیزدربرمی گیرد.
,ابراهیمی بیان کرد:حکومت عربستان ادعای حقوق بشردارددرحالی که زندانهای این رژیم مملواززندانیان آزادی بیان است،البته امیدی به سازمان ملل وسازمان حقوق بشر باتوجه به سابقه زشت آنهانیست ولی امیدواریم ازخواب غفلت بیدارشوندوموضع جدی اعلام کنند.
,انتهای پیام/ص
]