به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، حجت الاسلام و المسلمین احمد سالک در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری - تحلیلی قم فردا ضمن تبریک پنجم آذر، سالگرد تشکیل شجره طیبه بسیج به فرمان امام خمینی(ره) اظهار داشت:5 آذر ماه نقطه عطف تاریخ انقلاب اسلامی ایران است چرا که آثار بلندش را در پیروزی های مکرر جمهوری اسلامی در طی 35 سال گذشته ، به عینه شاهد بودیم.
وی با اشاره به قابلیت های فراوان بسیج در عرصه های گوناگون اقتصادی ،سیاسی، فرهنگی و اجتماعی گفت:در سطح جامعه موضوعات متنوع و متعددی وجود دارد که بسیج می تواند با فرهنگ بسیجی آن ها را کاربردی کرده و به پیش ببرد.
سالک همچنین نامگذاری اولین روز از هفته بسیج به نام بسیج و ولایت را ارزشمند توصیف و تصریح کرد:یکی از مسائل اساسی و کلیدی بسیج مساله ولایتمداری است زیرا رمز موفقیت ملت ایران در تبعیت محض از مقام ولایت است.
وی افزود:این نامگذاری یادآور موفقیت های بی شماری است که ملت ایران در طی سه دهه اخیر در سایه فرهنگ بسیجی به دست آورده است.
, وی با اشاره به قابلیت های فراوان بسیج در عرصه های گوناگون اقتصادی ،سیاسی، فرهنگی و اجتماعی گفت:در سطح جامعه موضوعات متنوع و متعددی وجود دارد که بسیج می تواند با فرهنگ بسیجی آن ها را کاربردی کرده و به پیش ببرد.,
, سالک همچنین نامگذاری اولین روز از هفته بسیج به نام بسیج و ولایت را ارزشمند توصیف و تصریح کرد:یکی از مسائل اساسی و کلیدی بسیج مساله ولایتمداری است زیرا رمز موفقیت ملت ایران در تبعیت محض از مقام ولایت است.,
, وی افزود:این نامگذاری یادآور موفقیت های بی شماری است که ملت ایران در طی سه دهه اخیر در سایه فرهنگ بسیجی به دست آورده است.,
انتهای پیام/
, انتهای پیام/]