به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ابنا، هیئت داوران سی و دومین دوره مسابقات بین المللی قرآن جمهوری اسلامی ایران با صدور بیانیهای اعلام کردند: مسابقات این دوره با ثبت رکوردی بی نظیر، توانست حافظان و قاریان را از 82 کشور دور هم جمع کند. این تعداد بالغ بر 61 نفر حافظ کل و 62 نفر قاری قرآن بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
در این بیانیه آمده است: پوشش رسانهای مناسب این دوره و حضور گسترده رسانه های دیداری، شنیداری و مجازی در مسابقات توانست این رویداد بزرگ قرانی را ثبت و اطلاع رسانی نماید.
بیانیه مذکور همچنین میافزاید: استقبال گسترده مردم از برنامهها و حضور ایشان در محل برگزاری مسابقات ستودنی بود. ارادت و علاقه ایرانیان به قرآن کریم در برنامه های قرآنی سبب ایجاد و گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه است و از سوی دیگر، وظیفه مسئولان قرآنی و فرهنگی را افزون می کند.
متن کامل بیانیه به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
"الحمدلله رب العالمین و الصلاة و السلام علی خیر الانام محمد المصطفی و علی اهل بیته الطاهرین و اصحابه المنتجبین"
"قد جاءکم من الله نور و کتاب مبین. یهدی به الله من اتبع رضوانه سبل السلام و یخرجهم من الظلمات الی النور باذنه و یهدیهم الی صراط مستقیم ( المائده: 15، 16)"
خدای متعال را شاکریم که در ایام نورانی ماه های رجب و شعبان المعظم 1436 ه.ق توفیق پیدا کردیم تا سی و دومین دوره مسابقات بین المللی قرآن جمهوری اسلامی ایران را برگزار نماییم.
شرایط پیچیده فعلی جهان اسلام و معادلات جهانی، ما را به آن دعوت می کند که همگی بر محور کلام الهی جمع شویم و با الهام گرفتن از پیامهای وحدت بخش و شور آفرین قرآن کریم، موجب اعتلای کلمه الله و عظمت مسلمانان در عالم شویم.
حقیقت آن است که دشمنان اسلام و مسلمانان با ایجاد اختلافات بزرگ و کوچک بین کشورها و مذاهب اسلامی، درصدد تضعیف قدرت عظیم اسلام هستند و کمترین همسویی با ایشان، موجب دستیابی آنان به اهداف پلیدشان است. آنچه می تواند همه مسلمانان را بر کلمه واحد متمرکز سازد، تمسک به حبل متین الهی ، قرآن مجید است.
برگزاری گردهمایی هایی با محوریت قرآن کریم نور مبین خدا می تواند این فرصت را به خوبی فراهم کند و مسابقات بین المللی قرآن کریم یکی از این فرصت هاست.
1- مسابقات این دوره با ثبت رکوردی بی نظیر، توانست حافظان و قاریان را از 82 کشور دور هم جمع کند. این تعداد بالغ بر 61 نفر حافظ کل و 62 نفر قاری قرآن بود.
2- قضاوت در مسابقات بین المللی را باید مهم ترین رکن فنی دانست. در این دوره ، 10 داور بین المللی از کشورهای عراق، سوریه، لبنان، پاکستان، مصر، اندونزی، الجزایر و کویت در ترکیب داوری حضور داشتند. هفت داور ایرانی نیز در کنار ایشان کار قضاوت و هدایت حافظان را انجام دادند.
3- هیئت نظارت این دوره متشکل ازاساتیدی از کشورهای اردن و ایران، رعایت عدالت نتایج حاصل شود.
4- سطح کیفی عموم متسابقان در هر دو رشته ــ به خصوص رشته حفظ کل قرآن ــ به نسبت دوره های اخیر، بالاتر بود. اختلاف اندک نمره متسابقان در هر رشته، خود گواهی بر این امر تلقی می شود. این مسئله در مرحله نهایی بسیار چشمگیرتر بود.
5- تنوع در برنامه های مسابقات از قبیل اجرای قاریان ممتاز و قاریان نوجوان، ابتهال خوانی و اجرای تواشیح در صحن مسابقات، تنوع و طراوت قرآنی خاصی به اجرای برنامه ها می بخشید.
6- تغییراتی در برخی ویژگی های فنی و اجرایی از جمله برجستگی های این دوره بود. قرعه کشی هوشمند متسابقان در مراحل مقدماتی و نهایی، نظم دقیق در زمان بندی برنامه ها، استفاده از سامانه رایانه ای هوشمند، اعلام نتایج مسابقات درفواصل زمانی معین در نمایشگرهای داخل سالن و اطلاع یافتن شرکت کنندگان و حاضران از آخرین وضعیت امتیازات و رتبه بندی متسابقان و پخش قطعات منتخب تلاوت قاریان برجسته جهان اسلام در فواصل برنامه ها از جمله کارهای قابل ذکر است.
7- استقبال گسترده مردم از برنامهها و حضور ایشان در محل برگزاری مسابقات ستودنی بود. ارادت و علاقه ایرانیان به قرآن کریم در برنامه های قرآنی سبب ایجاد و گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه است و از سوی دیگر، وظیفه مسئولان قرآنی و فرهنگی را افزون می کند.
8- پوشش رسانه ای مناسب این دوره و حضور گسترده رسانه های دیداری، شنیداری و مجازی در مسابقات ــ بخصوص شبکه های مختلف رسانه ملی ــ توانست این رویداد بزرگ قرانی را ثبت و اطلاع رسانی نماید.
در پایان ضمن قدردانی از اهتمام سازمان اوقاف و امورخیریه جمهوری اسلامی ایران و سایر دست اندرکاران در برگزاری مسابقات بین المللی قرآن کریم، از درگاه خدای متعال برای همگان توفیقات روز و برای مسلمانان جهان ، اتحاد و دستیابی به امت واحده را مسالت می کنیم.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/ن
]