شیوه ابتکاری و مدرن توزیع غذا در هواپیما
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از باشگاه خبرنگاران،  یک شرکت مبتکر از ساخت و راه اندازی نسل جدید روش‌های حمل و سرو مواد غذایی بین مسافران هواپیما در سفرهای هوایی خبر داده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
, ,


 گفتنی است؛ در حال حاضر سرو غذا توسط حمل چرخ‌های دستی‌ بزرگ توسط پرسنل پرواز صورت می‌گیرد که اغلب اوقات مشکلاتی مانند ریختن غذا و نوشیدنی و یا برخورد با شانه و حتی سوختن مسافران رخ  می‌دهد.

,
,
, ,

بررسی‌ها نشان می‌دهند، در این فناوری جدید از کف کابین هواپیما استفاده می‌شود و در آن مواد غذایی جاسازی می‌شوند و توسط تسمه در مسیر صندلی‌ها حرکت می‌کنند.در این روش‌ تنها با فشردن یک دکمه از سوی مسافر سینی مخصوص غذای او از کف زمین از جایگاه مخصوص آن خارج شده و در اختیار مسافر قرار می‌گیرد.

,
, ,

شرکت سازنده این سیستم توزیع مواد غذایی در هواپیما هنوز اعلام نکرده است که از آن در  کدام یک از خطوط مسافربری در جهان استفاده خواهد شد.

,

انتهای پیام/ن

]
در آینده مسافران در سفرهای هوایی می‌توانند به راحتی و بدون ایجاد مزاحمت‌ برای سایر مسافران تنها با یک دکمه غذایی مورد نظر خود را احضار کنند و از خوردن غذای آماده و گرم لذت ببرند.