انتقادکردن و انتقاد شنیدن باید برمبنای تقوا باشد/هئیت‌ها اتاق فکر تشکیل دهند
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، حاج علی‌اکبر مداحی، مدیر ستاد مرکزی هیئت رزمندگان اسلام در گفت‌وگو با خبرنگار بسیج مداحان اظهار داشت: هیئت‌های مذهبی با رعایت تقوا بایستی برای سایر نهاد فرهنگی و غیر فرهنگی کشور الگو باشند. هیئت ضمن دوری از ریخت و پاشی در صرف هزینه باید کاستی ها و شکاف های طبقاتی جامعه اسلامی را مورد حمایت و پوشش قرار دهد و مظهر انفاق باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  بسیج مداحان, ,

مداحی با تاکید بر حفظ روحیه مقاومت در بین اقشار مختلف جامعه عنوان کرد: دشمن به دنبال فروپاشی آرمان‌ها و ارزش‌های ماست و در این راه بیکار نخواهد نشست و فعالیت های خود را تعطیل نمی کند تا روزی که ما دستمان را به نشانه تسلیم بالا ببریم و ارزش ها و آرمانی‌های امام خمینی(ره) و خط مقام معظم رهبری که خط مقاومت در برابر استکبار است را کنار بگذاریم. در طول تاریخ مسئولینی در کشور داشته‌ایم که با عقب نشینی از مبانی اعتقادی بر بدنه جامعه ضربه زده‌اند اما خوشبختانه در طول تاریخ ما هیچ مسئول عالم و روحانی نداشته‌ایم که با آمریکا سازش کند و پای یک قرارداد ننگین را امضا کرده باشد ولی در بین مسئولین در طول تاریخ کسانی از وکلاها بوده‌اند که قرار دادهای ننگنی را امضا کرده‌اند.

,

, ,

مردم دست از آرماها بر نمی‌دارند/ در ایران جایی برای سازش و تسلیم وجود ندارد

, مردم دست از آرماها بر نمی‌دارند/ در ایران جایی برای سازش و تسلیم وجود ندارد,

وی با توصیه به رعایت تقوای الهی در ماه مبارک رمضان افزود: امیدواریم با گوش دادن به رهنمودهای حکیمانه و پیامبرگونه مقام معظم رهبری تمام مسئولین متوجه شده باشند که در این کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی جای برای سازش و تسلیم وجود ندارد و اگر ما اعتقادات برخی از مسئولین را سست ببینیم آن مسئولین هستند که در بین مردم منفور خواهند بود، مردم دست از آرماها برنمی‌دارند بلکه ملت بر آرمان‌ها محکم ایستاده‌اند. مسئولین همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند با شجاعت، ایمان و اقتدار در مقابل دشمن در همه صحنه‌های سیاسی و غیرسیاسی و مذاکره و غیر مذاکره ایستادگی کنند و به مردم ثابت کنند که خدمتگذار هستند و راه امام(ره) و رهبری را ادامه خواهند داد.

,

مدیر ستاد مرکزی هیئت رزمندگان اسلام در پاسخ به سوالی درباره وظایف مداحان و منبری‌ها در قبال اقتصاد مقاومتی گفت: طبیعتاً مداحان و منبری‌های ما مرتباً وظیفه تبلیغ و ترویج اقتصاد مقاومتی را انجام داده‌اند و در منابر و سخنرانی‌های خود این بحث را مطرح کرده‌اند ولی مطالبه اخیر رهبر معظم انقلاب نشان می‌دهد این تلاش‌ها تا به امروز کافی نبوده است. در سراسر کشور اگر 100 هزار مداح وجود دارد بیش از این تعداد روحانی و منبری نیز وجود دارد که در روستا، شهر و اقصی نقاط کشور در ایام مختلفی نظیر ماه مبارک رمضان، محرم و صفر و ایام فاطمیه منبر می‌روند و در این منبرها می‌توان نسبت به مسائل روز و  اصلی و روز نظام اسلامی روشنگری داشته باشند.

,

, ,

رهنمودهای مقام معظم رهبری همواره باید تکرار و گفته شود/انتقاد باید بر مبنای تقوا باشد

, رهنمودهای مقام معظم رهبری همواره باید تکرار و گفته شود/انتقاد باید بر مبنای تقوا باشد,

مداحی در پاسخ به این سوال که در گذشته مداحان و منبری‌ها چقدر به وظیفه خودشان درباره ترویج فرهنگ مصرف داخلی عمل کرده‌اند و آیا تذکر مجدد مقام معظم رهبری نشانه کم کاری آنها بوده، گفت: تاکید و یادآوری فرمایشات مقام معظم رهبری باید باعث شود نه تنها منبری‌های مجالس حضرت اباعبدالله علیه السلام بلکه مداحان، هیئت‌داران و همه ملت ایران باید توجه داشته باشند که اقتصاد مقاومتی تنها با کار اداری حل و فصل نمی‌شود بلکه باید دولت ببیند اینکه امام خامنه‌ای شعار سال را "همزبانی دولت و ملت" نام‌گذاری می‌کنند یکی از ابعاد آن موضوع اقتصاد مقاومتی است که بدون مردم و یا دولت انجام نمی‌شود و کار ناقص می‌ماند. همانطور که دولت باید سعی داشته باشد تا کالای خارجی وارد کشور نشود و تولید داخلی را رونق ببخشد، مردم هم باید سعی کنند با مصرف تولیدات داخلی فرهنگ مصرف داخلی را در درون کشور نهادینه کنند و به سراغ کالای خارجی نروند و تا جای ممکن از کالای تولید داخل کشور استفاده کنند تا موجب تشویق تولیدکنندگان داخلی شود به همین دلیل رهنمودهای مقام معظم رهبری همواره باید تکرار و گفته شود و بین اقشار مختلف مردم این فرهنگ ترویج و تبلیغ شود تا ان‌شاءالله همه ما به شکلی توانسته باشیم اقتصاد مقاومتی را اجرا کنیم.

,

 

,

وی با توصیه به پرهیز از انتقادهای مخرب و نامطلوب در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی عنوان کرد: پرداختن به مسائل فرعی و جزئی و انتقادهای که مبنای درستی ندارد باعث تضعیف مسئولین می شود. انتقادی که بر مبنای اطلاعات و اخبار صحیح نیست نباید مطرح شود انتقاد باید بر مبنای تقوا باشد، انتقادی مدنظر و مورد تاکید و تایید رهبر معظم انقلاب انتقادی است که بر مبنای تقوا باشد. یعنی طوری انتقاد کنیم که مسئولین احساس کنند که مردم ما و کسانی که منتقد آن ها در موضوعی هستند خواهان حق و عدالت و ارزش ها و آرمان ها هستند نه خواستار تخریب و تضعیف دولت و نظام باشند.

,

, ,

دولت اگر بر مبنای تقوا انتقادات را گوش دهد انتقادات موجب اصلاح و پیشرفت و اقتدار کشور خواهد بود

, دولت اگر بر مبنای تقوا انتقادات را گوش دهد انتقادات موجب اصلاح و پیشرفت و اقتدار کشور خواهد بود,

مدیر ستاد مرکزی هیئت رزمندگان اسلام ادامه داد: اگر تقوا رعایت شود قطعاً انتقادات بر مبنای اصول اصلی و ارزش ها خواهد بود و از حاشیه سازی پرهیز می شود. دولت هم اگر بر مبنای تقوا انتقادات را گوش دهد و انتقادات مردم و دیگران را پذیرا باشد موجب اصلاح و پیشرفت و اقتدار دولت خواهد بود. خدای ناکرده اگر دولت بر مبنای بی تقوای با انتقادات برخورد کند موجب حاشیه سازی و بی اعتمادی و دوری ملت از دولت خواهد شد.

,

مداحی با تاکید بر بهره‌گیری از برکات ماه مبارک رمضان برای ایجاد فضای بر اساس تقوا عنوان کرد: ان‌شاءالله در این ماه با تکیه بر فضای قرآنی کشور و الهام از قرآن و تبعیت از قرآن بتوانیم یک دولت و ملت بر مبنای تقوا داشته باشیم تا همدیگر را هم درک کنند و هم تحمل و هم انتقاد سازنده داشته باشند و هم مکمل همدیگر باشند و اینکه در پرداختن به اقتصاد مقاومتی در مقابله با دشمن استکباری موفق شوند.

,

انسان در این ماه پر برکت تا توان دارد باید در کار خیر بیشتر کوشا باشد/ هیئت‌ها به مناسبت‌های انقلاب توجه کنند

, انسان در این ماه پر برکت تا توان دارد باید در کار خیر بیشتر کوشا باشد/ هیئت‌ها به مناسبت‌های انقلاب توجه کنند,

مدیر ستاد مرکزی هیئت رزمندگان اسلام انفاق در ماه مبارک رمضان را یکی از برکات مهم این ماه دانست و ادامه داد: انفاق و کمک در ماه رمضان توفیقی است که در این ماه انسان بهتر، بیشتر و راحت تر دستش به کار خیر است و شیطان در غل و زنجیر است، انسان در این ماه پر برکت تا توان دارد باید در کار خیر بیشتر کوشا باشد، مخصوصاً برای ایتام و خانواده های بی سرپرست، اقدام و کمک در این ماه باعث می شود درصد فقرا بسیار کمتر شود و آسیب های اجتماعی مربوط به آن بسیار کم در جامعه بروز پیدا کند. این عمل موجب می شود خانواده های یتیم و بی سرپرست دچار مشکلات و آسیب های اجتماعی کمتری شوند.

,

وی ادامه داد: مشکلات، خلع ها و کمبودهای که در اکثر هیئت های مذهبی داریم این است که کار فردی انجام می شود و یا چند نفر بار همه هیئت را تحمل می کنند، مسئولین هیئت های مذهبی باید به فکر تشکیل اتاق فکر باشند. هیئت های که اتاق فکر دارند و هفتگی جلسه و کارهای فرهنگی خودشان را بررسی می کنند و عمق کارها و دشمنی های دشمن را مد نظر دارند و مطابق با عملیات های دشمن کار فرهنگی انجام می دهند موفق تر هستند. در دیداری که محرم سال گذشته به همراه هیئت امنای هیئت رزمندگان اسلام به خدمت مقام معظم رهبری رسیدیم ایشان به عنوان نمونه و مثال فرمودند هیئت رزمندگان یکی از هیئتی های است که قواره تشکیلاتی دارد و توانسته است در قالب تشکیلات هیئت را هدایت کند. بیانات مقام معظم رهبری در آن دیدار بیانگر این مسئله بود که نگاه ایشان به هیئت یک نگاه منسجم و تشکیلاتی است.

,

در شبیخون فرهنگی اگر کار عمیق فکری نکنیم، نمی توانیم مقابله خوبی را با دشمن داشته باشیم

, در شبیخون فرهنگی اگر کار عمیق فکری نکنیم، نمی توانیم مقابله خوبی را با دشمن داشته باشیم,

مداحی خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری تاکید دارند هیئت های مذهبی باید ضمن حفظ شور، شعور، حرارت، گرمی، صفا، صمیمیت، برادری، دوستی و رفاقت و ضمن تاکید بر حضور خودجوش و نقش آفرینی مردمی که اقشار مختلف جامعه دارند و مردم هم باید هیئت ها را مال خود بدانند. هیئت ها باید منظم و تشکیلاتی باشند و یکی از راه های منظم و تشکیلاتی بودن این است که هر هیئت اتاق فکر داشته باشد و کارها جمعی و با مشورت انجام شود چرا که در کار جمعی بهتر می تواند کار فکری کرد. در این شبیخون فرهنگی اگر کار عمیق فکری و با مشورت و هم فکری کار نکنیم نمی توانیم مقابله خوبی را با دشمن داشته باشیم.

,

مدیر ستاد مرکزی هیئت رزمندگان اسلام در تبیین این جمله از مقام معظم رهبری که فرموده بودند ملت نیازمند پیام امید بخش، افشاگر و سرشار از ابتهاج شهیدان است گفت: مقام معظم رهبری می فرمایند ما باید پیرو راه شهدا باشیم و همچون شهدا علاوه بر اینکه افشا گری در برابر کجی، کاستی می کنیم و محکم در مقابل همه اشکالات و دشمنی ها افشاگری می کنیم در عین حال در بین خودمان باید امید بدهیم و امید بخش باشیم و سیاه نمایی نکنیم. اشکالات را بیش از اندازه بزرگ و لاینحل ندانیم.  دل مردم را خالی نکنیم و آن ها را نسبت به آینده انقلاب و نظام نا امید نکنیم. وقتی با این روحیه کار کردیم آن نشاط، شادابی و ابتهاج در بین مردم و جوانان زیاد می‌شود. اگر از مشکلات و عدم توانایی توان داخلی و شکست حرف بزنیم روحیه ناامیدی را ترویج کرده‌ایم.

,

وقتی ما امید به مردم ندهیم و یک طرفه فقط مشکلات را بگویم و کجی و کاستی ها را مطرح کنیم و همیشه نیمه خالی لیوان را ببینیم و درباره خوبی ها، پیشرفت های فرهنگی، اقتصادی، صنعتی، هسته ای، نظامی، علمی و غیره را مطرح نکینم طبیعتا مردم به جای روحیه ابتهاج و شادابی روحیه افسردگی پیدا می کنند، ما وظیفه داریم در عین حالی که افشاگری می کنیم و حقایق را خواهیم گفت در عین حال توجه به روحیه امید باشیم.

,

انتهای پیام/خ

]
مدیر ستاد مرکزی هیئت رزمندگان اسلام گفت: دولت هم اگر بر مبنای تقوا انتقادات را گوش دهد و انتقادات مردم و دیگران را پذیرا باشد موجب اصلاح و پیشرفت و اقتدار دولت خواهد بود. خدای ناکرده اگر دولت بر مبنای بی تقوای با انتقادات برخورد کند موجب حاشیه سازی و بی اعتمادی و دوری ملت از دولت خواهد شد.