آمریکا هیچگاه به حرفش پایبند نبوده/ تبیین اقتصاد مقاومتی را از هیئت و بچه‌مذهبی‌ها شروع کنیم
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بسیج مداحان، دیدارهای ماه مبارک رمضان رهبر معظم انقلاب با اقشار مختلف جامعه، کارگزاران نظام، خانواده‌های شهدا و... سرفصل‌های مختلفی در ابعاد گسترده‌ را برای بدنه دولت، نظام، جامعه اسلامی، ایجاد سبک زندگی ایرانی اسلامی، فرهنگ و هنر در بر دارد که باید در این رابطه به این رهنمودها فراتر از توصیه‌های دلسوزانه بلکه به عنوان کارشناسانه‌ترین راهکارها در عرصه‌های مختلف نگاه کرد و در مقام تبیین و تشریح آن از تمام ظرفیت‌های موجود جهت عملیاتی کردن آن بهره جست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

دیدارهای امسال نیز همانند سال‌های گذشته چندین سرفصل‌ و مطالبه نه چندان جدید رهبر معظم انقلاب درباره اقتصاد مقاومتی و ظرافت‌های اجرای آن و همچنین موضوع تاثیرات فرهنگی و برکت وجود شهدای دوران دفاع مقدس ما را در بر داشت که در مقام تبیین همین مسائل و چگونگی طرح کردن آن در هیئت و مسجد برای انجام  گفت‌وگویی از "حسن آهی" رئیس هیئت مدیره خانه مداحان بهره بردیم.

,

نقطه نظرات آهی درباره مسائل ذکر شده به دلیل موقعیت و جایگاه خانه مداحان در جامه عمل پوشاندن به مطالبات رهبری برای ما بیش از پیش حائز اهمیت بود اگر چه نوع نگاه ایشان به دلیل چندین سال تجربه در مسائل فرهنگی خود می توانست یکی از راه های تحقق مطالبات مقام معظم رهبری باشد.

,

تقوای اجتماعی یکی از اولین مسائل مطرح شده از سوی رهبر معظم انقلاب در دیدارهای رمضان بود که ایشان مصداق آن را استفاده از کالاهای داخلی دانستند، به نظر شما "تقوای اجتماعی" و "اقتصاد مقاومتی" چه ارتباطی با هم دارند؟

, تقوای اجتماعی یکی از اولین مسائل مطرح شده از سوی رهبر معظم انقلاب در دیدارهای رمضان بود که ایشان مصداق آن را استفاده از کالاهای داخلی دانستند، به نظر شما "تقوای اجتماعی" و "اقتصاد مقاومتی" چه ارتباطی با هم دارند؟,

آهی: تقوای اجتماعی ربط خاصی با اقتصاد مقاومتی دارد و شاید بتوانم بگویم که همین مسئله روزه راه گشایی اقتصاد مقاومتی در طول زندگی بشر خواهد بود، اقصاد مقاومتی صرفاً برای امروز و شرایط تحریم نیست هر چند که برای امروز مسئله بسیار کاربردی است. دستور اسلام برای دوری از تجمل گرایی یکی از مصادیق اقتصاد مقاومتی است. تقوا باعث می شود که انسان به سمت و سوی تجمل گرایی نرود.

,

, ,

برای ترویج این موضوع در هیئت اولاً که باید ما موبلغ باشیم و خودمان هم با عمل به موضوع مجری آن در هیئت باشی. مرسوم شده است هیئت های مختلف هر سال در ایام ماه مبارک رمضان بعد از نماز اول وقت افطار بدهند در این مراسمات هم باید جلوی ریخت و پاش را گرفت. خوشبختانه اتفاق خوبی که در این افطاری ها وجود دارد سفره ساده است که پهن می شود. تکه نانی و دوتا خرما و یک تکه پنیر و یک چایی است. این سفرها نشان دهنده یک حرکت خودجوش است که مصداق اقتصاد مقاوتی باشد. در این سفرها از آش و سوپ و حلوا خبری نیست اگر چه این ها هم برای انسان مفید است و باید باشد ولی اگر در هیئت رویکرد تجملگرایی دنبال شود سفرهای خانه باید پررنگ تر باشد که درست نیست.

,

ما باید تبیین اقتصاد مقاومتی را از هیئت و بچه های مذهبی شروع کنیم و خومان هم مجری باشیم که ان‌شالله تسری به منازلمان داشته باشد و همچنین در رابطه با کارهای روزمره و وسایل مورد استفاده زندگی با استفاده وسایل ایرانی می توانیم سربلند باشیم.

,

مقام معظم رهبری در دیدار با کارگزاران نظام درباره تحقق اقتصاد مقاومتی و فرهنگ سازی درباره استفاده از کالاهای داخلی ائمه جمعه سراسر کشور و تریبون دارها را مورد خطاب قرار دادند با توجه به اینکه مسئله اقتصاد مقاومتی مطالبه چندین ساله ایشان است به نظرتان آیا ائمه جمعه تا به حال به وظیفه خودشان عمل نکرده اند؟

, مقام معظم رهبری در دیدار با کارگزاران نظام درباره تحقق اقتصاد مقاومتی و فرهنگ سازی درباره استفاده از کالاهای داخلی ائمه جمعه سراسر کشور و تریبون دارها را مورد خطاب قرار دادند با توجه به اینکه مسئله اقتصاد مقاومتی مطالبه چندین ساله ایشان است به نظرتان آیا ائمه جمعه تا به حال به وظیفه خودشان عمل نکرده اند؟,

آهی:  خطاب ایشان فقط متوجه تریبون دارها و ائمه جمعه نیست، اساتید دانشگاه ها، مدارس و معلم ها تمام این ها می توانند این فرهنگ را ترویج دهند و وظیفه دارند البته ائمه جمعه نقش کلیدی تری را می توانند داشته باشند. زمانی این فرهنگ ترویج پیدا می کند که خود گوینده هم به این موضوع اعتقاد داشته باشد، این نباشد که من از کالای خارجی استفاده کنم و روی منبر از اقتصاد مقاومتی حرف بزنم، این حرف با عمل متناسب نیست. ان‌شالله همه کسانی که تریبون دارند، وعاظ ، ائمه جماعت و جمعه، اساتید دانشگاه ها و دبیرستان ها و دبستان ها با تبلیغ و تشویق مردم این فرهنگ را در جامعه نهادینه کنند. اگر از دوران نوجوانی و جوانی فرهنگ مقاومت و رویکرد استفاده از کالای ایرانی در مدارس ترویج پیدا کند آینده کشور روشن خواهد بود.

,

مدیریت جهادی مطرح شده از سوی رهبر معظم انقلاب در این رابطه چطور می تواند ایفای نقش داشته باشد؟

, مدیریت جهادی مطرح شده از سوی رهبر معظم انقلاب در این رابطه چطور می تواند ایفای نقش داشته باشد؟,

, ,

آهی: برای تحقق اقتصاد مقاومتی اصل همین مدیریت جهاد است، مدیریت جهادی به این معنی است که یک مدیر در مرحله اول خود جهادگر باشد این مسئله در نوع بخورد او با مسائل مدیریتی تحقق پیدا می کند. نحوه پرکردن ساعت اداری، نوع برخورد کاری معتقد به کار جهادگرانه باشد. بعضی مدیرها شخصاً سر پروژه نظارت دارند و بررسی و دقت عمل و پیگری می کنند تا زیر دستان نتوانند با کم کاری و کوتاهی مانع دست یابی به اهداف سازمانی شوند.

,

مدیریت جهادی یعنی خود انسان؛ اگر به اویل انقلاب و دفاع مقدس برگردیم می بینیم که ما یک جهاد سازندگی داشتیم که این سازمان در وجود تک تک مدیران ما نمود داشت امروز هم این مدیران هستند که باید در همه مقاطع جهادگر باشند. اهمیت مدیریت جهادی تحقق آرمان های کشور است، زمانی که روحیه مدیریت جهادی ایجاد شود مدیران، وزرا، وکلاً و همه کسانی که وظیفه ای بر عهده دارند می توانند یک جامعه آرمانی متناسب با اسلام را شکل دهند.

,

رهبری تذکری درباره حاشیه سازی‌های ذائد داشتند، درباره این موضوع بفرماید منظور ایشان چه چیزی است؟

, رهبری تذکری درباره حاشیه سازی‌های ذائد داشتند، درباره این موضوع بفرماید منظور ایشان چه چیزی است؟,

آهی: متاسفانه بعضی از آقایان می بینیم که دخالت های بی مورد و نا آگاهانه نسبت برخی از مسائل دارند. ما در مسائل مختلف و به ویژه مسئله هسته ای پیرو رهبر معظم انقلاب هستیم وقتی فصل الخطابی به این اقتدار در بین ما هست که انشالله خداوند طول عمر به ایشان بدهد، با وجود این شایسته است که کلام ایشان را فصل الخطاب خود قرار دهیم.

,

در مسائل مختلف نیاز نیست همیشه موضعگیری کرد، کسانی که تخصص لازم در امور را ندارند از حاشیه سازی بپرهیزند. انشالله حواسمان باشد خلاف جهت آب و فرمایشات مقام معظم رهبری اقدامی نکنیم و تا وقتی نیاز به موضعگیری ما نباشد آرامش جامعه را حفظ کنیم و گوش به فرمان رهبری باشیم.

,

رهبری معظم انقلاب در هشداری اعلام کردند برخی‌ها معتقدند که اگر از اصول اعتقادیمان کوتاه بیائیم گشایش خواهد شد، نظر شما در این باره چیست و اساساً رهبری معظم انقلاب با طرح این مسئله چه خطری را گوشزد کردند؟

, رهبری معظم انقلاب در هشداری اعلام کردند برخی‌ها معتقدند که اگر از اصول اعتقادیمان کوتاه بیائیم گشایش خواهد شد، نظر شما در این باره چیست و اساساً رهبری معظم انقلاب با طرح این مسئله چه خطری را گوشزد کردند؟,

, ,

آهی: خطری که آقا احساس کردند کم و بیش چندین سال است که در در بین مسئولین مملکتی متاسفانه تسری پیدا کرده است که در زمان رئیس جمهورهای قبل تاسیسات ما پلمپ شد غربی ها  دیدند هیچ خطری در ایران وجود ندارد اما با وجود آن دست از زیاده خواهی بر نداشتند و در پی وارد کردن خسارت به کشور بودند و پس از آن ما به فعالیتمان ادامه دادیم. مسئولانی که چنین تفکری دارند باید پاسخ دهند که اگر با مسئله دست برداشتن از مبانی اعتقادی به پیشرفت برسیم آنگاه دین، مذهب و اعتقاداتمان را باید چکار کنم؟

,

انسان آزادی و بی بند باری را دوست دارد اما انسان های این ها را دوست دارد که اعتقاد به مذهب ندارند. اعتقاد به مذهب و مبانی اعتقادیمان ما را در مسیر پیشرفت راهنمایی کرده است. خداوند در قرآن می فرماید اگر شما دین خدا را یاری کنید خداوند هم شما را یاری می کند. اگر ما واقعاً اعتقاد داشته باشیم بحث اولیه ما اسلام ناب محمدی(ص) است و اعتقاد به این داشته باشیم که اگر ما دین خدا را یاری کنیم شکست در کار نیست و خداوند ما را یاری کند مشکلاتمان حل می شود کما اینکه در طول سال های انقلاب ما توسط جوانان و نخبگان با توسل و توجه به دین خدا به همه چیز دست پیدا کردیم؛ ریشه این مسئله در اعتقادات ما دارد. ان‌شالله دولتمردان ما به این مسائل اعتقاد داشته باشند که خداوند کسی که دین او را یاری کند را یاری می‌کند.

,

با وجود اینکه در کشور ما هر وقت از مبانی اعتقادی کوتاه آمده‌‌ایم ضرر کرده‌ایم چرا هنوز برخی‌ها از این مسئله عبرت نگرفته‌اند و همچنین اصرار بر کوتاه آمدن از مبانی اعتقادی دارند؟

, با وجود اینکه در کشور ما هر وقت از مبانی اعتقادی کوتاه آمده‌‌ایم ضرر کرده‌ایم چرا هنوز برخی‌ها از این مسئله عبرت نگرفته‌اند و همچنین اصرار بر کوتاه آمدن از مبانی اعتقادی دارند؟,

آهی: نظر شخصی من این است کسانی که این چنین فکر می کنند ریشه و بنیاد این انسان‌های که وسط راه گول می‌خورند و می پیچند ریشه شان و بنای اعتقادیشات ضعیف است شاید در خانواده‌ای بزرگ شده باشند که لقمه های که در این خانواده‌ها بوده است تاثیر معکوس گذاشته است، لقمه حلال انسان را به خیانت وا نمی‌دارد.

,

, ,

در طول تاریخ انقلاب بسیار از این نقطه ضربه خورده‌ایم. از دوره حضرت امام خمینی(ره) تا به امروز به چشم دیده‌ایم که امریکا روی حرف هایش پایبند نبوده است. با وجود بعضی از سستی‌ها امریکا دست از زیاده‌خواهی خود بر نداشته است و سعی داشته به آن برسد. مسئولین باید تجربه های گذشته را سرلوحه قرار دهند.

,

رهبر معظم انقلاب دلسوزانه، مدبرانه و پدرانه این مسائل را در اجتماعاتی که با حضور مسئولین برگزار شد مطرح کرده اند. بیان آقا واضح و روشن است نمی دانم چرا بعضی‌ها نمی‌خواهند گوش دهند، مسئولین ما به عقب برگردند و یک دوره تاریخ انقلاب را مرور کنند و ببینند از کجا ضربه خورده‌‌ایم و همان را سرمشق قرار دهند ببینند امریکا دروغگو و غرب و امپریالیسم و صهیونیست به هیچ چیز اعتقاد ندارند.

,

رهبر معظم انقلاب در دیدار با خانواده‌های شهدای هفت تیر مطالباتی درباره با شخصیت‌های شهید این واقعه داشتند، اهمیت این موضوع بعد از سال‌ها چه لزومی دارد؟

, رهبر معظم انقلاب در دیدار با خانواده‌های شهدای هفت تیر مطالباتی درباره با شخصیت‌های شهید این واقعه داشتند، اهمیت این موضوع بعد از سال‌ها چه لزومی دارد؟,

آهی: به خاطر دارم بعد از واقعه هفت تیر و مروری که از سخنرانی مقام معظم رهبری بعد از شهادت این عزیزان داشتند و این مسئله به ذهنم رسید که واقعاً مردم ما نمی دانند در واقعه هفت تیر چه اتفاقی افتاد. این مسئله فقط یک بمب گذاری نبود که منجر به شهادت تعدادی انسان شود.

,

معرفی و روشنگری این که با چه عقیده و فکری چنین جنایتی انجام شد و در آن برهه از زمان چه شخصیت های به شهادت رسیدند مهم است. اساساً این ها می خواستند اسلام را از ریشه ریشه کن کنند و می خواستند جمهوری اسلامی را ریشه کن کنند. مسئولین هم فقط به طرح مظلومیت شهید بهشتی و چند جمله اکتفا می کنند، درست است شهید بهشتی مظلوم زیست و رفت ولی اینکه این شخصیت چه شخصیتی بود که حضرت امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب چه چیزهای دربار این ها فرمودند مهم است.

,

وزرا و معاونین و اساس حزب جمهوری اسلامی چه بود که دشمن را وادار کرد که به این فاجعه بزرگ دست بزند. فکر می کنم که همه این ها برگردد به آموزش و پرورش، این ها باید به شکل داستان های اساسی در تمام مقاطع و همانند بحث وصیت نامه الهی سیاسی امام که در یک ترم ارائه می شود باید در دانشگاه مطرح شود، باید واقعه مهمی مانند هفت تیر در دانشگاه بازگو شود.

,

باید ریشه، اساس و منظور فاجعه هفت تیر و اینکه چه انسان های پلیدی پشت این واقعه بودند بازگو شود، این مسئله باید به صورت واحد درسی در اختیار دبیرستان قرار داده شود و بیان شود تا جوانان بدانند هفت تیر فقط مسئله یک روز نبوده است در آن زمان کشور شاهد ترور هزاران نفر از مردم در اقدامات تروریستی بود.

,

رهبر معظم انقلاب در همین دیدار به لزوم شناخت عمق دشمنی دشمن اشاره کردند، عمق این دشمنی کجاست و چطور باید برای مردم تبیین شود؟

, رهبر معظم انقلاب در همین دیدار به لزوم شناخت عمق دشمنی دشمن اشاره کردند، عمق این دشمنی کجاست و چطور باید برای مردم تبیین شود؟,

آهی:  شناخت عمق، دشمنی دشمن به نظر من این است که دشمن مسئله را نشان می دهد ولی هدف دیگری دارد. دشمن به ظاهر بحثی را مطرح می کند و هواس ما را به طرفی می برد و به صورت خیلی مرموزانه مسئله دیگری را دنبال می کند. باید در مذاکرات هواسمان را شش دانگ جمع کنیم، تنها باید اگر دشمن با ما بازی می کند ما خودمان را بررسی کنیم و ببینیم هواس دشمن کجاست و ببینیم چه از ما می خواهد و انقلاب و مسائل کشورهای اطراف و اتفاقات اخیر منطقه که امریکایی ها در آن دست دارد را مرور کنیم تا بفهمیم دشمن از ما چه می خواهد.

,

ظاهر قضیه را نگاه نکنیم دشمن بحث هسته‌ای و بمب اتم را به نشان می هد ولی هدفشان این است که مراکز نظامی و ... را مورد بررسی قرار دهد. اینکه عمق دشمنی دشمن کجاست به نظرم چیزی است که واقعاً باید به آن فکر کنیم و در بین حرف‌ها مدنظر قرار دهیم، باید توجه داشته باشیم امریکایی ها واقعاً دشمن ما هستند.

,

, ,

تاثیرات فرهنگی و جو معنویت شهدای قواص هنوز در جامعه وجود دارد و رهبر معظم انقلاب هم هر بار اشاره‌ای به این مسئله دارند، تاثیرات این موضوع را چطور دیدید؟

, تاثیرات فرهنگی و جو معنویت شهدای قواص هنوز در جامعه وجود دارد و رهبر معظم انقلاب هم هر بار اشاره‌ای به این مسئله دارند، تاثیرات این موضوع را چطور دیدید؟,

آهی: وقتی شهدا قواص را آورند در یکی از روزنامه ها خواندم که نوشته بودند که "قواصان شهید زمانی به داد کشور رسیدند که نیاز به کمک داشت". حتماً نباید ما با تشیع شهدا متوجه خواست شهیدان شویم و اینکه آن ها از ما چه خواستدن، چرا رفتند و چرا جنگیدند و انگیزه شان چه بود؟ حتماً نباید به ما تابوت شهیدان را نشان دهند تا پیام آن ها را بیاد آوریم، باید همیشه درس شهیدان را مرور کنیم.

,

دشمن ما همیشه دشمن است امکان ندارد روزی امریکا با ما دوست شود، این اتفاق از محالات است. حضرت امام خمینی(ره)هم بارها فرمودند خوشحالی آن ها را دیدید برعکس عمل کنید. واقعاً شهدا مظلوم هستند، پیام این شهدا هر از گاهی تلنگر به ما می دهند آن هم به واسطه مراسم  تشیع، ما باید هر روز یاد شهدا باشیم.

,

چند وقت است رسانه‌ها درباره شهدا خوب کار می‌کنند، تمام کانال‌ها قسمت‌های را از زندگی نامه شهدا و فیلم های دوران دفاع مقدس را پخش می کنند شاید تلنگری ایجاد شود. سنین ما شاید جنگ را فهمیده باشد اما جوانان و نوجوانی که مفهوم شهید را نمی داند باید چکار کند. عمق پیام شهدا این است که پیرو اسلام ناب محمدی(ص) باشید که همین اسلام ناب رمز زنده نگه داشتن کشور است که برخواسته از اعتقاد، عقیده و مذهب ماست.

,

انتهای پیام/خ

]
رئیس هیئت مدیره خانه مداحان گفت: تاریخ انقلاب را به چشم دیده‌ایم که امریکا روی حرفش پایبند نبوده است؛ ما در مسائل مختلف و به ویژه مسئله‌ی هسته ای پیرو رهبر معظم انقلاب هستیم، حرف ایشان برای ما فصل الخطاب است.