روستازاده ای که روستاییان را تحقیر کرد/ آیا ملاک انقلابی بودن افراد، روستایی یا شهری بودن است؟
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، وی در مصاحبه خود با این نشریه که ناراحتی در جمله جمله آن موج می زند با حمله به برخی انقلابیون می گوید: بعضی‌ها هم اصلاً آن موقع‌ها نبودند و در کوچه‌های روستاهایشان می‌گشتند، ولی الآن آمده‌اند و انقلابی شده‌اند.
ناراحتی هاشمی در صحبت هایش آنچنان عیان است که وی در پاسخ به این سئوال که اخیراً برخی گفتند که عده‌ای به دنبال آن هستند تا امام را آن‌گونه که می‌خواهند نشان دهند و این روزها کنایه‌های متعددی در مورد خاطرات شما از امام از سوی آقای مصباح و جریان منتسب به ایشان ادامه دارد. واکنش شما دراین‌باره چیست؟
اگر بناست کسانی امام را بشناسند، آن‌هایی هستند که لحظات حساس را خدمت امام بودند. از لحظه‌هایی که امام کارشان را شروع کردند و تا آخرین لحظه که از دنیا رفتند، جزو امنای امام بودند. اعتمادی که امام در تاریخ خودشان به ما داشتند به کمتر کسی داشتند. این‌هایی هم که چنین حرف‌هایی می‌زنند، یک ادعاست و بی‌دلیل می‌گویند. ما می‌خواهیم امام را همان‌گونه که هستند، بشناسانیم. اصلاً افتخارمان این است که امام را درک کردیم. آن‌هایی که درک نکردند و می‌گفتند که جواب این خون‌ها را چه کسی می‌دهد و مبارزه حرام است، باید فکری بکنند.
او در پاسخ به اینکه آیا شما این‌ها را انقلابی می‌دانید؟ نیز می گوید: فرق می‌کنند. بعضی‌هایشان انقلابی بودند و وقتی‌که سختگیری‌های حکومت زیاد شد، دیگر ادامه ندادند. بعضی‌ها هم اصلاً آن موقع‌ها نبودند و در کوچه‌های روستاهایشان می‌گشتند، ولی الآن آمده‌اند و انقلابی شده‌اند.»
این ادبیادت تحقیر آمیز در حالی بخش از سخنان این روزهای هاشمی و طیف منتسب به او شده است که افراد روستائیان زیادی در مسیر پیروزی انقلاب نقش ایفا کردند و پیروزی انقلاب مدیون این افراد است و امروز افراد زیادی از همین روستاهای دور افتاده به پست های عالی نظام رسیده اند.
تحریف و تحقیر در حالی به سیاست این روزهای هاشمی تبدیل شده است که وی خود را بارها یک روستایی معرفی کرده و از اینکه در روستا رشد کرده بسیار خوشحال بوده است به گونه ای که او در سال 91 و در جمع اصحاب رسانه گفته بود من روستازاده هستم. آن‌قدر از مواهب انقلاب بهره برده‌ام که اگر اهانتی هم شده قابل‌مقایسه با آن نیست.
البته کاخ نشینی امروز برخی ها باعث شده آنها کوخ نشین ها را از یاد ببرند و خاطرات روستاهای خود را فراموش کنند و خودشان را شهری بدانند اما به چه قیمتی حاضر هستیم به گذشته پشت کنیم به قیمت تحقیر!
این صحبت های هاشمی در حالی مطرح می شود که امام خمینی (ره) بارها در سخنانشان به نیکی از قشر روستایی یاد کرده اند و خدمت آنها به نظام را مهم دانسته اند.
ایشان فرمودند: آن روزی که دولت ما توجه به کاخ پیدا کرد، آن روز است که باید ما فاتحۀ دولت و ملت را بخوانیم. آن روزی که رئیس جمهور ما خدای نخواسته، از آن خوی کوخ ‏نشینی بیرون برود و به کاخ ‏نشینی توجه بکند، آن روز است که انحطاط برای خود و برای کسانی که با او تماس دارند پیدا می‌‏شود. آن روزی که مجلسیان خوی کاخ‏نشینی پیدا کنند خدای نخواسته، و از این خوی ارزندۀ کوخ‏نشینی بیرون بروند، آن روز است که ما برای این کشور باید فاتحه بخوانیم.
ناگفته نماند آقای هاشمی بهرمانی (رفسنجانی) متولد بهرمان، در زندگی نامه شان نقل کرده اند «روستای ما بهرمان است، یکی از دهات قدیمی نوق – از جلگه‌های رفسنجان در استان کرمان است پس این گونه ادبیات شامل خودشان هم می شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
اخیرا هاشمی رفسنجانی در مصاحبه با یک نشریه حرف های عجیبی زده است، وی که در ماه های اخیر خیلی ها را از تیغ انتقاد و تمسخر یک طرفه خود گذرانده این بار روستائیان را با لحنی تحقیرآمیز خطاب قرار داد.