جشنواره طبخ غذای سالم در شهرری + تصاویر
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا:به نقل از "ره به ری":مسابقه بزرگ پخت ویژه دختران نوجوان در فرهنگسرا ولا شهرری برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا:,

از مهم ترین اهداف برگزاری این جشنواره می توان به آشنایی نسل جوان به اصول تهیه غذا سالم اشاره کرد.

,

این جشنواره با حضور کارشناسان غذایی و استقبال خوب شرکت کنندگان برگزار گردید.

,

در این جشنواره چندین شرکت کنده از هر یک از محله های شهرستان ری حضور یافتند و هر میز به یکی از محلات شهرری اختصاص یافت.

,

در این جشنواره کارشناسان علاوه بر داوری به آموزش مسائل مهم در خصوص پخت غذا سالم به حاضرین پرداختند.

,

از مهم ترین عوامل حفظ مواد غذایی که باید مورد توجه آشپز قرار گیرد می توان به چهار عامل، نقش مهمی در کاهش مواد مغذی موثر دارند: ۱- عملیاتی که پیش از پختن، روی ماده غذایی انجام می‌شود؛ ۲- مدت زمان پختن غذا؛ ۳- مقدار مایع مورد استفاده برای پختن غذا؛ و ۴- مدت زمانی که غذا را داغ نگه می‌دارید یا در هوای آزاد می ماند ، اشاره کرد.

,

برای انکه غذاها مواد مغذی خود را حفظ کنند، باید این چهار عامل را کنترل کنرد.

,

بیشتر روش‌های پخت غذا، موجب کاهش ویتامین C در ماده غذایی می‌شوند و همچنین طعم و رنگ و مزه ماده غذایی را تغییر می‌دهند که ناشی از واکنش‌های شیمیایی است که درون ماده غذایی رخ می‌دهد. به عنوان یک قانون کلی هر چه در تهیه غذا، آب، زمان و روغن کمتری استفاده شود، مواد مغذی کمتری از بین خواهد رفت.

,

در ادامه تصاویر این مسابقه را مشاهده می کنید:

,

 

,

جشنواره غذا در شهرری “ره به ری”

, , ,

جشنواره غذا در شهرری “ره به ری”

,

, , ,

, , ,

, , ,

, , ,

, , ,

, , ,

 

,

, , ,

انتهای پیام/ج

]
مسابقه بزرگ پخت ویژه دختران نوجوان در فرهنگسرا ولا شهرری برگزار شد.در این جشنواره چندین شرکت کنده از هر یک از محله های شهرستان ری حضور یافتند و هر میز به یکی از محلات شهرری اختصاص یافت.