برگزاری امتحانات نهایی شهریور برای «غیبت‌‌های موجه در امتحان خرداد» و تجدیدی‌ها
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، عبدالأمیر عرفی، رئیس مرکز سنجش آموزش و پرورش در گفت‌وگو ی اظهار داشت: امتحانات نهایی شهریور ماه ویژه دانش‌آموزان سال سوم متوسطه نظری، فنی‌وحرفه‌ای و پیش‌دانشگاهی است که در امتحانات نهایی خرداد ماه دارای غیبت موجه بوده‌اند یا نتوانستند یک یا چند درس را در این امتحانات با موفقیت به پایان برسانند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, عبدالأمیر عرفی، رئیس مرکز سنجش آموزش و پرورش در گفت‌وگو ی اظهار داشت: امتحانات نهایی شهریور ماه ویژه دانش‌آموزان سال سوم متوسطه نظری، فنی‌وحرفه‌ای و پیش‌دانشگاهی است که در امتحانات نهایی خرداد ماه دارای غیبت موجه بوده‌اند یا نتوانستند یک یا چند درس را در این امتحانات با موفقیت به پایان برسانند.,

وی ادامه داد: در امتحانات داخلی، مدیر مدرسه می‌تواند ظرف ۱۰ روز، از دانش‌آموزانی که دارای غیبت موجه هستند، امتحان بگیرد اما در امتحان نهایی امکان برگزاری امتحان مجدد وجود ندارد.

,

عرفی اضافه کرد: در صورتی که دانش‌آموزی در امتحانات نهایی شرکت نکند و غیبت وی موجه تشخیص داده شود، برای وی در کارنامه‌اش در مقابل درس‌های مذکور، «غیبت» گذاشته می‌شود و باید در شهریور ماه در امتحانات نهایی شرکت کند.

,

وی افزود: امتحانات نهایی از دوم شهریور با درس دینی و زندگی برای تمام رشته‌ها آغاز می‌شود و تا ۱۸ شهریور ماه امسال نیز ادامه دارد.

,

انتهای پیام/

]
رئیس مرکز سنجش آموزش و پرورش گفت: امتحانات نهایی شهریور ماه برای دانش‌آموزان دارای غیبت موجه در امتحانات خرداد ماه و دانش‌آموزانی که موفق به کسب نمره قبولی نشده‌‌اند، برگزار می‌شود.