فواید استفاده از مواد قندی طبیعی در ماه رمضان
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا،‌ میترا زرباغی متخصص تغذیه گفت:‌ استفاده از قندهای طبیعی که در مرکبات،‌ خرما، کشمش وجود دارد باعث می‌شود بدن انرژی مورد نیاز خود را از طریق منابع طبیعی در مدت بیشتری تامین کند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, میترا زرباغی متخصص تغذیه گفت:‌ استفاده از قندهای طبیعی که در مرکبات،‌ خرما، کشمش وجود دارد باعث می‌شود بدن انرژی مورد نیاز خود را از طریق منابع طبیعی در مدت بیشتری تامین کند.,

وی افزود: استفاده ا زخرما و کشمش غذاهایی که مواد قندی طبیعی دارند به دلیل اینکه انرژی مورد نیاز بدن را از طریق قندهای طبیعی تامین می‌کنند بسیار توصیه می‌شود.

, وی افزود: استفاده ا زخرما و کشمش غذاهایی که مواد قندی طبیعی دارند به دلیل اینکه انرژی مورد نیاز بدن را از طریق قندهای طبیعی تامین می‌کنند بسیار توصیه می‌شود.,

وی خاطر نشان کرد: بافت فیبری مرکبات باعث می‌شود که بدن دیرتر تجزیه شوند و مواد قندی را در ساعات بیشتری به خون انتقال دهند.

, وی خاطر نشان کرد: بافت فیبری مرکبات باعث می‌شود که بدن دیرتر تجزیه شوند و مواد قندی را در ساعات بیشتری به خون انتقال دهند.,

زربافی افزود: آبرسانی بعضی میوه‌ها صرف نظر از دیگر خواص مفیدی که دارند می‌تواند در روزهای طولانی روزه‌داری به بدن کمک کنند.

, زربافی افزود: آبرسانی بعضی میوه‌ها صرف نظر از دیگر خواص مفیدی که دارند می‌تواند در روزهای طولانی روزه‌داری به بدن کمک کنند.,

منبع:باشگاه خبرنگاران

, منبع:باشگاه خبرنگاران,

انتهای پیام/ن

, انتهای پیام/ن]
مرکبات علاوه بر خواص مفیدی که دارند می‌توانند برای بدن آبرسان باشند و انرژی از دست رفته بدن را در روزهای طولانی روزه ‌داری تامین کنند.