فواید استفاده از مواد قندی طبیعی در ماه رمضان
مرکبات علاوه بر خواص مفیدی که دارند میتوانند برای بدن آبرسان باشند و انرژی از دست رفته بدن را در روزهای طولانی روزه داری تامین کنند.
[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، میترا زرباغی متخصص تغذیه گفت: استفاده از قندهای طبیعی که در مرکبات، خرما، کشمش وجود دارد باعث میشود بدن انرژی مورد نیاز خود را از طریق منابع طبیعی در مدت بیشتری تامین کند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, میترا زرباغی متخصص تغذیه گفت: استفاده از قندهای طبیعی که در مرکبات، خرما، کشمش وجود دارد باعث میشود بدن انرژی مورد نیاز خود را از طریق منابع طبیعی در مدت بیشتری تامین کند.,وی افزود: استفاده ا زخرما و کشمش غذاهایی که مواد قندی طبیعی دارند به دلیل اینکه انرژی مورد نیاز بدن را از طریق قندهای طبیعی تامین میکنند بسیار توصیه میشود.
, وی افزود: استفاده ا زخرما و کشمش غذاهایی که مواد قندی طبیعی دارند به دلیل اینکه انرژی مورد نیاز بدن را از طریق قندهای طبیعی تامین میکنند بسیار توصیه میشود.,وی خاطر نشان کرد: بافت فیبری مرکبات باعث میشود که بدن دیرتر تجزیه شوند و مواد قندی را در ساعات بیشتری به خون انتقال دهند.
, وی خاطر نشان کرد: بافت فیبری مرکبات باعث میشود که بدن دیرتر تجزیه شوند و مواد قندی را در ساعات بیشتری به خون انتقال دهند.,زربافی افزود: آبرسانی بعضی میوهها صرف نظر از دیگر خواص مفیدی که دارند میتواند در روزهای طولانی روزهداری به بدن کمک کنند.
, زربافی افزود: آبرسانی بعضی میوهها صرف نظر از دیگر خواص مفیدی که دارند میتواند در روزهای طولانی روزهداری به بدن کمک کنند.,منبع:باشگاه خبرنگاران
, منبع:باشگاه خبرنگاران,انتهای پیام/ن
, انتهای پیام/ن]