کوچ نوجوانان از فیس‌بوک/ نگرانی‌های جدید والدین از شبکه های اجتماعی
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا،دویچه وله نوشت: پژوهش آکادمیکی که با حمایت مالی اتحادیه اروپا روی الگوهای بهره‌گیری از شبکه‌های اجتماعی در کشورهای گوناگون جهان انجام شده، نشان می‌دهد که نوجوانان در بسیاری از کشورها در حال روی‌گردانی از فیس‌بوک‌اند و شبکه‌های ارتباطی دیگر را به بزرگ‌ترین شبکه اجتماعی جهان ترجیح می‌دهند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

دانیل میلر، پروفسور دپارتمان انسان‌شناسی کالج دانشگاهی لندن که هدایت این پژوهش را برعهده دارد می‌گوید مهم‌ترین نیروی محرکه فیس‌بوک در دوران رشد و تکاملش اقبال نوجوانان ۱۶ تا۱۸ساله بوده و حالا این عامل مهم در حال خالی کردن صحنه است و شور سابق را برای بهره‌گیری از فیس‌بوک ندارد.

,

بر اساس یافته‌های این پژوهش، فیس‌بوک دست‌کم در میان نوجوانان بریتانیایی «هم مُرده و هم دفن شده است.» بسیاری از آنها حتی نمی‌خواهند که مهر حضور در فیس‌بوک و استفاده از آن را بر پیشانی داشته باشند و از این مسئله احساس شرمندگی می‌کنند.

,

با این‌که پیش‌تر بسیاری از والدین نگران حضور فرزندان‌شان در فیس‌بوک بودند، حالا فرزندان می‌گویند که والدین‌شان اصرار دارند که آنها در فیس‌بوک بمانند و فعالیت در آن را ادامه دهند. این پژوهش طی ۱۵ماه در چندین شهر گوناگون از هشت کشور جهان انجام شده است.

,

این تغییر موضع به خاطر روی کار آمدن شبکه های اجتماعی با آسیب های بیشتر نظیر توییتر، اینستاگرم، واتس‌اپ و اسنپ‌چت است.

,

انتهای پیام

,

 

]
یافته‌های یک پژوهش جدید پیرامون الگوهای بهره‌گیری از شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد که مهم‌ترین نیروی محرکه فیس‌بوک که نوجوانان ۱۶ تا ۱۸ساله بوده‌اند، دیگر علاقه چندانی به استفاده از آن ندارند.