نقطه قوت جدید پرسپولیس
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هر سه گل پرسپولیس بعد از آغاز دوباره مسابقات لیگ برتر از روی ارسال از جناحین و ضربات سر به ثمر رسیده است. گل طارمی به صبا و گل‌های احمدزاده و رضاییان به سیاه‌جامگان از روی همین شیوه بوده و این در حالی است که ابتدای فصل برانکو ترجیح می‌داد بیشتر روی حرکات زمینی حساب کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هر سه گل پرسپولیس بعد از آغاز دوباره مسابقات لیگ برتر از روی ارسال از جناحین و ضربات سر به ثمر رسیده است. گل طارمی به صبا و گل‌های احمدزاده و رضاییان به سیاه‌جامگان از روی همین شیوه بوده و این در حالی است که ابتدای فصل برانکو ترجیح می‌داد بیشتر روی حرکات زمینی حساب کند. ,

حالا با تلفیق این دو روش، شاید فوتبال متنوع‌تر سرخپوشان رفته رفته آنها را به بالای جدول نزدیک کند. پرسپولیس در بازی مشهد، یک بار هم از روی حملات هوایی تیر دروازه رقیب را به لرزه درآورد.

, حالا با تلفیق این دو روش، شاید فوتبال متنوع‌تر سرخپوشان رفته رفته آنها را به بالای جدول نزدیک کند. پرسپولیس در بازی مشهد، یک بار هم از روی حملات هوایی تیر دروازه رقیب را به لرزه درآورد.,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]
هر سه گل پرسپولیس بعد از آغاز دوباره مسابقات لیگ برتر از روی ارسال از جناحین و ضربات سر به ثمر رسیده است.