قطع برق توسط نزدیکان روحانی به دلیل انتقاد از کیهان/ عارف معاون اول نمی شود
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، شنیده شده برخی نمایندگان حامی حسن روحانی در صدد راه اندازی فراکسیون اعتدال در مجلس هستند. این نمایندگان معتقدند فراکسیون اعتدال حداقل 100 عضو خواهد داشت و برخی از اعضای فراکسیون رهروان ولایت به عضویت آن درخواهند آمد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, برخی نمایندگان حامی حسن روحانی در صدد راه اندازی فراکسیون اعتدال در مجلس هستند. این نمایندگان معتقدند فراکسیون اعتدال حداقل 100 عضو خواهد داشت و برخی از اعضای فراکسیون رهروان ولایت به عضویت آن درخواهند آمد.,

*بنابر گزارشها، انتصاب محمدرضا عارف به عنوان معاون اول یا معاون اجرایی در کابینه حسن روحانی قطعاً منتفی شده است؛ از سوی دیگر به عارف پیشنهاد وزارت ارتباطات را داده‌اند که با مخالفت وی همراه بوده است.

*تیمی از نزدیکان و حامیان حسن روحانی مأموریت یافته‌اند درباره گزینه پیشنهادی وزارت ارشاد دولت یازدهم و نحوه اطلاع‌رسانی و کار رسانه‌ای به بحث و بررسی بپردازند. "هادی خانیکی"، "محمود سریع‌القلم"، "رضا صالحی"، "محمدرضا صادق"، "علی ربیعی" و "محمد قوچانی" از اعضای این کمیته هستند.

*چند شب پیش در یک مراسم افطار یکی از نزدیکان روحانی در حال طرح مطالبی علیه کیهان و اصولگرایان بود که با اشاره نزدیکان روحانی، برق مراسم قطع شد تا وی نتواند از تریبونی که در اختیار دارد سوءاستفاده کند. گفته می‌شود این فرد دارای پرونده‌های اقتصادی است.

, *بنابر گزارشها، انتصاب محمدرضا عارف به عنوان معاون اول یا معاون اجرایی در کابینه حسن روحانی قطعاً منتفی شده است؛ از سوی دیگر به عارف پیشنهاد وزارت ارتباطات را داده‌اند که با مخالفت وی همراه بوده است.,
,
, *تیمی از نزدیکان و حامیان حسن روحانی مأموریت یافته‌اند درباره گزینه پیشنهادی وزارت ارشاد دولت یازدهم و نحوه اطلاع‌رسانی و کار رسانه‌ای به بحث و بررسی بپردازند. "هادی خانیکی"، "محمود سریع‌القلم"، "رضا صالحی"، "محمدرضا صادق"، "علی ربیعی" و "محمد قوچانی" از اعضای این کمیته هستند.,
,
, *چند شب پیش در یک مراسم افطار , یکی از نزدیکان روحانی , در حال طرح مطالبی علیه کیهان و اصولگرایان بود که با اشاره نزدیکان روحانی، برق مراسم قطع شد تا وی نتواند از تریبونی که در اختیار دارد سوءاستفاده کند. گفته می‌شود این فرد دارای پرونده‌های اقتصادی است.,

*به دلیل مخالفت هیئت رئیسه مجلس با حضور "جک استراو" در مراسم تحلیف، حضور وی در این مراسم منتفی شده است. تهدید روح‌الله حسینیان در حمله به "جک استراو" با گوجه‌فرنگی نیز از دلایل لغو این سفر بوده است. شنیده‌ایم "یوشکا فیشر" وزیر خارجه سابق آلمان هم در تلاش برای آمدن به تهران و شرکت در مراسم تحلیف بوده است. پیش‌بینی می‌شود مقاماتی از 50 کشور دنیا در مراسم تحلیف حسن روحانی حضور داشته باشند.

, *به دلیل مخالفت هیئت رئیسه مجلس با حضور "جک استراو" در مراسم تحلیف، حضور وی در این مراسم منتفی شده است. تهدید روح‌الله حسینیان در حمله به "جک استراو" با گوجه‌فرنگی نیز از دلایل لغو این سفر بوده است. شنیده‌ایم "یوشکا فیشر" وزیر خارجه سابق آلمان هم در تلاش برای آمدن به تهران و شرکت در مراسم تحلیف بوده است. پیش‌بینی می‌شود مقاماتی از 50 کشور دنیا در مراسم تحلیف حسن روحانی حضور داشته باشند.,

*یکی از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری در گفت‌وگویی تأکید کرده که تا روز پنجشنبه من رأی اول و مخفی میان مردم را داشتم اما در روز آخر مردم تحت تأثیر یک موج کاندیدای خود را عوض کردند و به رقیب اصلی من رأی دادند.

, *یکی از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری در گفت‌وگویی تأکید کرده که تا روز پنجشنبه من رأی اول و مخفی میان مردم را داشتم اما در روز آخر مردم تحت تأثیر یک موج کاندیدای خود را عوض کردند و به رقیب اصلی من رأی دادند.,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]
بنابر گزارشها، چند شب پیش در یک مراسم افطار یکی از نزدیکان روحانی در حال طرح مطالبی علیه کیهان و اصولگرایان بود که با اشاره نزدیکان روحانی، برق مراسم قطع شد تا وی نتواند از تریبونی که در اختیار دارد سوءاستفاده کند.