رایزنی کره ای ها برای سرمایه گذاری در بندر تجاری شهید رجایی
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ ابراهیم ایدنی، مدیر کل مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان در این نشست  با بیان اینکه واگذاری پسکرانه‌ها بندری به سرمایه گذاران از اولویت‌های سازمان بنادر می باشد، گفت:‌ بندر شهید رجایی  2400 هکتار پسکرانه دارد و  2600 هکتار پسکرانه جدید هم به منظور توسعه فعالیت های لجستیکی به منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی در حال آماده سازی و الحاق می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,

ایدنی اظهار کرد: این اراضی قرار است به عنوان یک مرکز لجستیکی با مشارکت سرمایه گذاران فعالیت کند و حتی بخش هایی از آن با کاربری صنعتی پیش بینی شده که کارخانجات جهت راه اندازی خط تولید در آن مستقر خواهد شد.

,

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان با اشاره به طرح های توسعه بندر شهید رجایی برای افزایش ظرفیت بزرگترین بندر تجاری ایران را برای سرمایه گذاران خارجی افزود: بزرگترین بندر تجاری ایران آمادگی پذیرش پیشنهادات سرمایه گذاران کشورهای آسیای جنوب شرقی به ویژه کره جنوبی را داراست.

,

حوزه کاری فعالیت شرکت Hyundai GLOVIS لجستیک می باشد که از شرکت های تخصصی زیرمجموعه خط کشتیرانی بین المللی هایوندایی کره جنوبی می باشد و به صورت جهانی از سال 2001 فعالیت خود را در کره جنوبی آغاز کرده و از سال 2010 وارد عرصه لجستیک دریایی شده است. این شرکت با در اختیار داشتن بیش از 30 فروند انواع کشتی‌های مخصوص حمل خودرو(RO-RO) انتقال خودروهای صادراتی کشور کره جنوبی را بر عهده دارد؛ به نحوی که تاکنون موفق به حمل دریایی میلیون ها دستگاه خودرو از مسیرهای دریایی شده است.

,

انتهای پیام/گ

]
دوتن از مدیران خط کشتیرانی بین المللی هایوندایی گلویس( Hyundai GLOVIS) با همراهی نماینده این خط کشتیرانی در ایران طی نشستی مشترک با مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان در بندر شهید رجایی دیدار و گفتگو کردند.