اذعان غربی‌ها: اوباما جنایتکار جنگی و ریا کارقرن است
[

به گزارش گروه بین الملل  دانا، کلاره دلی، عضو جناح چپ پارلمان ایرلند در پایان نشست سران گروه ۸ در شمال این کشور در سخنانی در پارلمان با زیر سوال بردن باراک اوباما پرسید :«آیا به این فرد به علت این‌که منافق و ریاکار قرن است جایزه داده می‌شود؟»

هافینگتون پست به نقل از این نماینده پارلمان ایرلند نوشت :«با توجه به این‌که ما باید چیزها را با اسامی درست آن‌ها صدا کنیم واقعیت این است که با هر گونه بررسی جدی به این نتیجه می‌رسیم که این مرد یک جنایتکار جنگی است.»

دلی افزود :«این مرد کسی است که افزایش ۲۰۰ درصدی استفاده از پهپادها را تسهیل کرد؛ پهپادهایی که هزاران نفر از مردم از جمله صدها کودک را به کام مرگ کشیده‌اند.»

این سیاستمدار ایرلندی همچنین از دولت اوباما به علت تشدید جنگ در سوریه و ارسال تسلیحات برای شورشیان مورد حمایت خارجی در این کشور نیز انتقاد کرد.

وی افزود اوباما «در واقع با تلاش برای واسطه‌گری در زمینه افزایش کمک به مخالفان سوری از طریق ارسال سلاح برای آنان مذاکرات صلح ژنو را به تاخیر می‌اندازد- به جهنم که هزاران نفر دیگر در این کشور جان خود را از دست خواهند داد یا ده‌ها هزار نفر دیگر آواره می‌شوند.»

نتایج نظرسنجی مرکز تحقیقاتی «پیو ریسرچ» که ژوئن ۲۰۱۲ برگزار شد نشان می‌دهد میزان محبوبیت جهانی رئیس جمهور امریکا از سال ۲۰۰۹ که وی نخستین بار زمامداری این کشور را به عهده گرفت به میزان چشمگیری کاهش یافته است.بر اساس نتایج این نظرسنجی از سال ۲۰۰۹ تاکنون میزان اعتماد به اوباما تا ۲۴ درصد و تایید سیاست‌های وی تا ۳۰ درجه کاهش یافته است.

اوباما ۵ سال پیش به قدرت رسید و وعده داد سیاست‌های دولت جرج بوش، رئیس جمهور سابق امریکا را تغییر دهد اما در عمل به این وعده‌ها ناکام ماند. اوباما در دور اول ریاست جمهوری حملات پهپادها به پاکستان، یمن و چند کشور دیگر را افزایش داد. در اثر این حملات عده زیادی از غیرنظامیان از جمله تعدادی زن و کودک کشته شدند.

کاخ سفید اخیرا مجوز تسلیح شورشیان معارض دولت دمشق را صادر کرد؛ اقدامی که با انتقاد سیاستمداران امریکایی مواجه شد. 

, کلاره دلی، , کلاره دلی، ,
,
, هافینگتون پست , هافینگتون پست ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

ران پاول، از نمایندگان سابق کنگره امریکا دولت اوباما را به علت «تشدید» جنگ در سوریه به باد انتقاد گرفت و گفت :«او (اوباما) در حال حاضر با ارسال تسلیحات برای کمک به شورشیان موافقت کرده است. این نوعی تشدید جنگ است زیرا ما چندین ماه است که در این مساله مداخله کرده‌‍ایم. ما ظاهرا به دلایل بشردوستانه در ۲ سال گذشته از شورشیان حمایت کرده‌ایم.»

پاول افزود :«اما هم اکنون رویکرد تهاجمی‌تری اتخاذ شده است و ما درصدد ارسال تسلیحات هستیم. این اقدام چند مشکل دربردارد، اول این‌که (نوعی آغاز) جنگ است. نکته دوم این‌که انتظار نمی‌رود روسای جمهور (امریکا) بدون اجازه مردم و اعلان جنگ از سوی کنگره جنگ را آغاز کنند.»

در همین حال اکثریت مردم امریکا با حمله نظامی به سوریه مخالفند. نتایج نظرسنجی ماه گذشته گالوپ نشان داد ۶۸ درصد از امریکایی‌ها عقیده دارند امریکا نباید در اقدام نظامی علیه سوریه شرکت کند.

, ران پاول،,
,
,
,
,

تحلیل‌گر آمریکایی: اوباما مرتکب جنایات جنگی است

, تحلیل‌گر آمریکایی: اوباما مرتکب جنایات جنگی است, تحلیل‌گر آمریکایی: اوباما مرتکب جنایات جنگی است,

همچنین اسکات ریکارد در مصاحبه با پرس تی‌وی گفت، حمله با پهپادها به دیگر کشورها «یک جنایت بین المللی جنگی» است.

وی گفت «اوباما علنا به عنوان رئیس جمهور امریکا در سراسر خاورمیانه و آفریقا مرتکب جنایت جنگی شده است.»

ریکارد افزود، غرب به سرکردگی آمریکا از طریق واسطه‌های خود در کشورهایی مانند لیبی جنگ افروزی می‌کند و سپس به بهانه مبارزه با شبه نظامیان به کشورهای جنگ زده حمله نظامی می‌کند.

وی تصریح کرد: «آنها از یک سو مزدورانی را برای حمله به لیبی و سوریه به کار می‌گیرند و از سوی دیگر، می‌گویند که باید با مزدوران مبارزه کنند زیرا آن کشورها قادر به کنترل آنها نیستند.»

این تحلیل‌گر خاطر نشان کرد، آمریکا حملات پهپادی را متوقف نخواهد کرد زیرا کسب و کار نظامی این کشور بسیار پرسود و منفعت زا است.

وی تاکید کرد: «پول زیادی در هر پرواز و هر حمله یک پهپاد نهفته است. در هر پرتاب یک موشک کروز، پول زیادی نهفته است...بوئینگ یک شرکت به شدت سودده در امریکا است و آنها صدها و صدها لابی‌گر دارند.»

ریکارد در ادامه صنعت نظامی را «تجارت آدم کشی» که به سیاست‌های امپریالیستی قدرت‌های بزرگ کمک کرده، توصیف کرد و گفت: «این یک تجارت است؛ یک تجارت وحشتناک. تجارت آدم کشی و امپریالیسم است.»

گفتنی است آمریکا در کشورهای افغانستان، پاکستان، عراق، سومالی و یمن از پهپادهای کشنده خود استفاده می‌کند.

واشنگتن ادعا می‌کند در حملات پهپادها شبه نظامیان هدف قرار می‌گیرند؛ این در حالی است که عمدتا غیرنظامیان قربانیان این حملات بوده‌اند.ا

, اسکات ریکارد, اسکات ریکارد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

*تحلیل‎گر: اوباما و بایدن مطابق با منشور سازمان ملل جنایت‎کار جنگی محسوب می‎شوند

, *تحلیل‎گر: اوباما و بایدن مطابق با منشور سازمان ملل جنایت‎کار جنگی محسوب می‎شوند, *تحلیل‎گر: اوباما و بایدن مطابق با منشور سازمان ملل جنایت‎کار جنگی محسوب می‎شوند,
چندی قبل نیز روزنامه‎نگار حقیقت‎یاب آمریکایی، با انتشار مقاله‎ای اعلام کرد که باراک اوباما رئیس جمهور امریکا و جو بایدن معاون وی باید به خاطر ادامه جنگ در افغانستان و عراق با اتهامات جنایات جنگی مواجه شوند.
, روزنامه‎نگار حقیقت‎یاب آمر,

دیو لندورف به نقل از فرانسیس بویل متخصص حقوق بین‎الملل در همین خصوص گفته است که باراک اوباما و دولت وی « مطابق با قوانین بین‎المللی در یک توطئه جنایی که هم اکنون نیز در جریان است» مشارکت دارند و بر اساس آن از جنایت‎کارانی چون جرج دبلیو بوش رئیس جمهور پیشین امریکا حمایت و بر جنایات آنان سرپوش می‎گذارند.

به گفته وی؛ بوش و بسیاری از منتصبین وی در اوایل ماه جاری در دادگاهی جنایی که در کوالالامپور پایتخت مالزی برگزار شد، در خصوص ارتکاب جنایات جنگی مربوط به تهاجم نظامی به کشورهای عراق و افغانستان، مجرم شناخته شدند.

به نوشته لندورف: «بر اساس معاهده ژنو قصور از اقدام در خصوص محاکمه افرادی که به ارتکاب جنایات جنگی مجرم شناخته شده‎اند، همانند جنایاتی علیه صلح (حمله به کشوری که تهدید بالقوه‎ای برای مهاجم محسوب نمی‎شود) ، شکنجه، همگی به خودی خود به مثابه جنایت جنگی در نظر گرفته می‎شوند.»

آمریکا و متحدانش در سال ۲۰۰۱ در قالب برنامه واشنگتن موسوم به جنگ با ترور، به افغانستان هجوم برده و خاک این کشور را اشغال کردند.

هرچند که این تهاجم منجر به برکناری طالبان از قدرت شد اما سال‎هایی از ناامنی را در سراسر این کشور جنگ زده به دنبال داشت بطوریکه با وجود حضور هزاران سرباز خارجی در افغانستان این کشور همواره شاهد خشونت و درگیری بوده است.

جنگ تحت رهبری امریکا در افغانستان که منجر به مرگ و تلفات بی‎سابقه شمار زیادی از نظامیان و غیرنظامیان شده است، طولانی مدت ترین بحران نظامی آمریکا در تاریخ محسوب می‎شود.

نیروهای آمریکایی همچنین در سال ۲۰۰۳ میلادی به عراق هجوم برده و رژیم صدام حسین دیکتاتور سابق این کشور را به بهانه در اختیار داشتن تسلیحات کشتار جمعی سرنگون کردند اما در نهایت هیچ سلاح کشتار جمعی در عراق کشف نشد. آمریکایی‎ها در اوج عملیات جنگ‎طلبانه تحت رهبری خود در عراق حدود ۱۷۰ هزار نیرو و بیش از ۵۰۰ پایگاه نظامی در این کشور داشتند.

لندورف در ادامه تصریح کرد: «باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا مطابق با منشور سازمان ملل متحد و اصول دادگاه نورمبرگ به طور اخص یک جنایت‎کار جنگی است چرا که بر اساس این اصول و قوانین سرپوش گذاشتن بر جنایات جنگی از جانب دولت‎ها و رهبران نظامی و قصور در رسیدگی به چنین جرم و جنایاتی، به خودی خود جنایات جنگی محسوب می‎شوند.»

, دیو لندورف ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]
یکی از نمایندگان پارلمان ایرلند با انتقاد شدید از رئیس جمهور امریکا وی را «جنایتکار جنگی و ریاکار قرن» خوانده است/ روزنامه‎نگار حقیقت‎یاب آمریکایی: باراک اوباما رئیس جمهور امریکا و جو بایدن معاون وی باید به خاطر ادامه جنگ در افغانستان و عراق با اتهامات جنایات جنگی مواجه شوند.