عادی سازی برهنگی و قبح شکنی از بازار تا صدا و سیما
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز، هرکس نوشته یا طرح، گراور، نقاشی، تصاویر، مطبوعات، اعلانات، علایم، فیلم، نوار سینما و یا بطور کلی هرچیز که عفت و اخلاق عمومی را جریحه دار نماید برای تجارت یا توزیع به نمایش و معرض انظار عمومی گذارد یا بسازد یا برای تجارت و توزیع نگاه دارد به حبس از سه ماه تا یک سال و جزای نقدی از یک میلیون تا شش میلیون ریال و تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد. این بخشی از ماده ۶۴۰ کتاب تعزیرات قانون مجازات اسلامی است. تطبیق این قانون بر برخی برنامه های صدا و سیما و برخی محصولات موجود در بازار اسلامی که جنبه رسانه دارند کار دشواری نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

حضور خانم های آرایش کرده در تبلیغات برخی کالا ها، نمایش حمام شیشه ای در آپارتمان ها برای تبلیغ شامپو، نمایش کودکان معصوم برهنه برای تبلیغ پوشک، نمایش فیلم های زنده ورزشی بدون سانسور و مسابقات پر حاشیه، چاپ تصاویر مبتذل و نامناسب بر روی پوشاک، چاپ تصاویر نیمه عریان کودکان و دختران مدل شدۀ غربی بر روی لوازم التحریر، عکس برداری و چاپ ژورنالهای لباس با استفاده از دختران و زنان نیمه برهنۀ ایرانی و موارد متعدد دیگر چیزهایی نیست که یافتن آنها در بازار اسلامی و سیمای جمهوری اسلامی ایران انکار شدنی باشد.

,

عادی سازی برهنگی و به دنبال آن عادی سازی استفاده از پوشاک غیر شرعی و همچنین خوراک و نوشیدنی حرام و سپس اختلاط در میهمانی ها با این شرایط ، کار بزرگ و دشواری است که برخی از عوامل داخلی خواست یا ناخواسته ، آنرا سهل و دست یافتنی می کنند. تاکنون کدام مرجع قانونی، صدا و سیما را پای میز محاکمه کشانده است و کدام مجلس بخاطر عدم رعایت قانون از مدیر این سازمان بزرگ توضیح خواسته است و کدام شورای عالی انقلاب فرهنگی به تخلفات این عضو مؤثر خود رسیدگی کرده است. حتی مهمترین نهاد انقلابی و مردمی یعنی ستاد امر به معروف و نهی از منکرکه مدیر صدا و سیما یکی از اعضاء آن است ظاهراً تاکنون خلاف قانونهای این دانشگاه بزرگ را گوشزد نکرده است و چگونه ممکن است که یک عضو ستاد امر به معروف و نهی از منکر خود مروج منکرات باشد .

,

پوشاک نیز که یک کالای رسانه ای است در کشور ما ، گاهی آماج واردات بی رویه و قاچاق از شرق و غرب و گاهی در اختیار تولید کننده گان بی خبری است که فقط به منافع خود می اندیشند و فرهنگ و ضد فرهنگ فرقی به حالشان نمی کند.

,

سؤال اینجاست که در این کشور اسلامی که قانونش و قانون گذارش و مجری قانونش همه اسلامی هستند چرا گاهی شهروندان مسلمان آن برای تنفس در فضای فرهنگی آن دچار مشکل و زحمتند . احقاق حقوق شهروندی مسلمانان مؤمن در این جامعه بعهدۀ کیست ؟ البته مردم خود مقصر اصلی هستند چراکه اصل انسان ساز و جامعه پرداز امر به معروف و نهی از منکر را ترک کرده اند و هیچ کس حاضر به تذکر دادن نیست و صدالبته انتقاد ناپذیری و عدم توجه دستگاههای مرتبط دولتی نیز مزید بر علت شده است.

,

انتهای پیام/

]
پوشاک نیز که یک کالای رسانه ای است در کشور ما، گاهی آماج واردات بی رویه و قاچاق از شرق و غرب و گاهی در اختیار تولید کننده گان بی خبری است که فقط به منافع خود می اندیشند و فرهنگ و ضد فرهنگ فرقی به حالشان نمی کند.