استفاده از ظروف مسی قلع اندود شده توصیه کارشناسان/ خواص ضد میکروبی مس
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زنجانم، مس با غذاهای اسیدی واکنش می دهد و به این خاطر ظروف مسی را معمولا با لایه ای از یک فلز دیگرمثل قلع یا استیل یا نیکل می پوشانند تا از ورود مس به غذا جلوگیری شود. این لایه در هنگام پخت و پز به مقدار کم در غذا حل می شود، به خصوص اگر غذاهای اسیدی برای مدت طولانی در این ظروف پخته یا نگهداری شوند. لذا از پختن غذاهای اسیدی در ظروف مسی پوشش داده نشده باید اجتناب کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زنجانم,

خواص ضد میکروبی طبیعی مس و آلیاژهای آن مانند برنج ، به طور چشمگیری حضور باکتری های رشته ای را کاهش می دهد.

این فلز با جلوگیری از تولید مثل و تخریب( دی- ان – ای) باکتری ها، آنها را از بین می برد.
اکنون پی میبریم که چرا در دهه 50 ، ظروف مسی و برنجی بطور مرموزانه ای از سطح شهر های ایران جمع آوری شد.

,
,
,
,

ذخیره آب در ظروف مسی باعث یک فرآیند تصفیه طبیعی می شود.

,

ظروف مسی می تواند میکروارگانیسم های موجود در آب را کشته و آب را کاملا مناسب برای نوشیدن کند.

,

به علاوه آب ذخیره شده در ظروف مسی (ترجیحا به مدت 10 ساعت) کیفیت خاصی را  به دست می آورد.

,

مس یکی از مواد معدنی کمیاب ضروری است که برای سلامت بدن حیاتی می باشد. مس دارای خواص ضدمیکروبی، ضد سرطانی، ضد التهابی و آنتی اکسیدانی بوده و به خنثی کردن سموم کمک می کند.

,

برخلاف برخی از عناصر غذایی بدن نمی تواند مس را سنتز کند و شما نیاز دارید آن را توسط مواد غذایی دریافت نمایید.

,

بهترین منابع غذایی مس عبارتند از غذاهای دریایی، گوشت، غلات سبوس دار، لوبیا، عدس، آجیل، شکلات، حبوبات، سیب زمینی، نخود فرنگی و برخی از سبزیجات دارای برگ سبز تیره.

,

مصرف روزانه 2 تا 3 لیوان آب ذخیره شده در ظروف مسی نیز مس مورد نیاز بدن تان را تامین می کند.

,

بر اساس طب سنتی نوشیدن آب غنی از مس با شکم خالی عملکرد صحیح اندام های مختلف و چندین فرآیند متابولیکی را تامین می کند.

,

البته نکته حائز اهمیت در این است که حتما باید ظروف مسی قلع کاری شده باشند یعنی با فلز قلع پوشانده شوند زیرا خود مس به تنهایی سموم خطرناکی را آزاد می کند.

,

 

,

, ,

در این مطلب به 10 مورد از فواید آب ذخیره شده در ظروف مسی اشاره می شود.

,

1. پیشگیری از بیماری های منتقل شونده توسط آب

,

2. حفظ سلامت دستگاه گوارش

,

3. کمک به کاهش وزن

,

4. افزایش سلامت قلب

,

5. افزایش سلامت پوست

,

6. کاهش کم خونی

,

7. کند کردن روند پیری پوست

,

8. تحریک (افزایش عملکرد) مغز

,

9. مقابله با التهاب

,

10. تنظیم غده تیروئید

,

انتهای پیام/

]
رنگ نقره ای یا همان سفیدی که درون ظروف مسی مشاهده می کنید همان ظروف قلع اندود شده و مناسب برای مصرف هستند زیرا خود مس به تنهایی سموم خطرناکی را آزاد می کند.