الگوپذیری دینی از حضرا زهرا(س) باعث رشد و ترقی جامعه است / سعادت دنیا و آخرت در پیروی از معرفت فاطمی می باشد
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمزپرس؛ احمد زاهری رئیس دانشگاه پیام نور بندرخمیر با یبان اینکه حضرت فاطمه زهرا(س) الگوی علم، معرفت و کمالات انسانی است، گفت: سعادت دنیا و آخرت در پیروی از معرفت فاطمی می باشد لذا دانشگاهها باید در راستای گسترش ارزش‌های دینی و معرفت فاطمی در جامعه تلاش‌های مضاعفی را با توجه به مطالبات مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) انجام دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمزپرس,

وی با اشاره به وظیفه دانشگاه ها در تبیین شخصیت اصیل حضرت فاطمه زهرا(س)، افزود: دانشگاهها و همچنین اساتید دانشگاه باید الگو و شخصیتی اصیل از حضرت زهرا(س) را به جامعه جوان امروز معرفی کنند.

,

رئیس دانشگاه پیام نور بندر خمیر با اشاره به نقش زنان در تولید علم در جامعه با توجه به شخصیت حضرت فاطمه(س) اظهار کرد: فاطمه زهرا(سلام الله علیها) از جمله کسانی بودند که علم خود را از جانب خداوند کسب کرده و تمام عمر خود را در محضر یار و مقام خلوص گذرانید، فاطمه (سلام الله علیها) در علم چنان زبردست بود که گاهی با پاسخ های خود دیگران را متحیر می ساخت.

,

زاهری تصریح کرد: دختران جامعه ایرانی اسلامی به سبب الگوپذیری دینی از شخصیت والایی همچون حضرت زهرا (سلام  الله علیها) موجب رشد و ترقی جامعه شده اند.

,

وی خاطرنشان کرد: با حضور حجت الاسلام والمسلمین جهانگیری امام جمعه شهرستان بندر خمیر، اعضا هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه پیام نور بندر خمیر به همراهی امور فرهنگی مراسم ایام فاطمیه در دانشگاه پیام نور برگزار شد.

,

انتهای پیام/گ

]
رئیس دانشگاه پیام نور بندر خمیر اظهار کرد: دختران جامعه ایرانی اسلامی به سبب الگوپذیری دینی از شخصیت والایی همچون حضرت زهرا (سلام الله علیها) موجب رشد و ترقی جامعه شده اند.