اسکان ۳۵۰ مسافر نوروزی در مدارس شهرستان گرمه
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری گرمه، باقری مدیر آموزش‌وپرورش شهرستان گرمه در بازدید از محل اسکان مسافران نوروزی در این شهرستان اظهار داشت: از آغاز سفرهای نوروزی و با ورود گردشگران، تاکنون ۳۵۰ مسافر نوروزی در قالب ۷۲ خانوار در مدارس شهرستان گرمه اسکان داده شده‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , پایگاه خبری گرمه, ، باقری مدیر آموزش‌وپرورش شهرستان گرمه در بازدید از محل اسکان مسافران نوروزی در این شهرستان اظهار داشت: از آغاز سفرهای نوروزی و با ورود گردشگران، تاکنون ۳۵۰ مسافر نوروزی در قالب ۷۲ خانوار در مدارس شهرستان گرمه اسکان داده شده‌اند, .,

وی با اشاره به تمهیدات و طرح اسکان نوروزی در مدارس گرمه، بیان داشت: ۱۳ مدرسه با وسایل و امکانات مناسب به‌صورت تمام‌وقت آماده اسکان مسافران نوروزی فرهنگی و غیرفرهنگی هستند.

,

مدیر آموزش‌وپرورش گرمه افزود: شهرستان گرمه به لحاظ دارا بودن اماکن گردشگری و جاذبه‌های متنوع، پذیرای گردشگرانی از سراسر ایران بوده است به‌طوری‌که بر اساس پالایش آمار گردشگران در مدارس، شاهد حضور این افراد از استان‌های مختلف کشور ازجمله استان‌های همجوار هستیم.

, .,

شیرالله باقری در پایان تصریح کرد: ستاد ثبت‌نام اسکان و پذیرش در این اداره به‌صورت شبانه‌روزی دایر و آماده خدمت‌رسانی به مسافران و زائران بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) است.

, .,

وی همچنین اضافه کرد: به لحاظ قرار گرفتن روستاهای دشت و رباط قره بیل در ورودی جنگل گلستان و محور بجنورد – گرگان، بیشترین تعداد اسکان مسافر در مدارس این منطقه بوده است.

,

انتهای پیام/

]
مدیر آموزش‌وپرورش شهرستان گرمه از اسکان ۳۵۰ مسافر تا پایان روز ششم تعطیلات نوروزی در این شهرستان خبر داد.