به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از بلاغ،بیش از 150 سال پیش در حمله روس ها به ایران که بیشتر در مازندران و گیلان استقرار داشتند غذائی برای این دواستان سوغاتی آوردند که هنوز علاقمندان فراوانی دارد و پیرو جوان واقشار مختلف مردم ایران به ویژه مازندرانی ها و گیلانی ها به آن علاقه دارند و برایشان لذت بخش است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, بلاغ,یکی از روس های به جا مانده از آن زمان که به همراه پسرش در ساری زندگی می کنند در گفتگو با بلاغ گفت: پخت و فروش این غذا از شغل های اجدادی ما است و 150 سال است که در استان های گیلان و مازندران نسل به نسل ادامه یافته است .
, بلاغ ,عباسی افزود: این غذا با دل و جگر سیاه و سفید گوسفند که در پیاز فراوان با حرارت ملایم پخته و بعد گوجه به آن اضافه می شود یک غذای روسی است که بعد از حمله روس ها به ایران و اسکان عده ای از آنها در استان های مازندران و گیلان به نام های جغور بغور و واویشکا رواج پیدا کرده و هر روز علاقمندان به این غذا بیشتر شده است .
,پسرآقای عباسی که فوق لیسانس کشاورزی در رشته زراعت است گفت: وقتی نتوانستم در رشته تخصصی خودم مشغول به کارشوم به این شغل اجدادیم روی آوردم وتا حدودی راضی هستم.
,خالی از لطف نیست که مسافران و گردشگرانی که به مرکز استان مازندران شهرستان ساری سفر می کنند در مرکز این شهر، میدان ساعت این غذا را امتحان کنند .
,انتهای پیام/
]