به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فاطمه جوادی، در گفت وگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس،، تغذیه در ماه رمضان را بسیار مهم و دارای اهمیت دانست و گفت: تغذیه از جمله عوامل بسیار مهم در سلامت جسم روزه داران است که در این ماه باید توجه بسیاری به آن داشته باشند و توصیه ما این است که روزه داران در این ماه به تغذیه طبیعی و سالم با منشاء گیاهی بیشتر روی بیاورند که در تقویت قوای جسمانی و پیشگیری از بیماریها بسیار موثر است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,مصرف غذای پرچرب با حجم زیاد در سحر و ابتلای به بیماریهای گوارشی
وی به عادات غلط بسیاری از خانوادهها در هنگام سحری و افطار اشاره کرد و افزود: یکی از مولفههای مهم ماه رمضان تغییر سبک تغذیه افراد است که متاسفانه در بسیاری از موارد رعایت نمیشود. خیلی از خانوادهها در هنگام سحر غذاهای پرچرب با حجم زیاد میخورند که این رفتار ریسکی برای ابتلای بیماریهای گوارشی در افراد است که توصیه ما این است که در هنگام سحر غذاهای سبک میل شود و اگر هم غذای پرچرب است با حجم کمتری مصرف کنند تا دچار مشکلات گوارشی نشوند.
این محقق تغذیه و طب سنتی تصریح کرد: آب ولرم و خرما بهترین ماده غذایی برای باز کردن روزه است. به دلیل افت فشار قند در افراد روزه دار توصیه ما این است که روزه را با خرما و آب تقریبا جوش باز کنند و نان و پنیر و گردو و غذاهای روان مثل سوپ و آش نیز از دیگر تغذیههای مفید درهنگام افطار است.
این محقق، شربت تخم شربتی و خاکشیر را در ماه رمضان شربت مناسب و دارای خاصیتی برای خانمها برشمرد و گفت: به دلیل گرمای شدید تابستان توصیه میکنیم که شربت خاکشیر به دلیل خنکی که در بدن ایجاد میکند فراموش نشود. شربت خاکشیر از جمله شربتهایی است که بسیار برای سلامت بانوان مفید است و از دیگر خاصیت این شربت مبارزه با عفونتهای زنانگی است که توصیه میشود در ماه رمضان مصرف شود.همچنین تخم شربتی به دلیل اینکه افراد با مصرف آن کمتر تشنه میشوند بسیار توصیه میشود.
جوادی خاطر نشان کرد: مزاج فصل تابستان گرم و خشک است بنابراین آن دسته از خانمهایی که دارای مزاج صفراوی و گرم هستند باید بیشتر از مزاجهای دیگر در ماه مبارک رمضان مراقب باشند بنابراین غذا و میوههایی که طبع سرد دارند به این دسته از خانمها توصیه میشود.
انتهای پیام/
مصرف غذای پرچرب با حجم زیاد در سحر و ابتلای به بیماریهای گوارشی
وی به عادات غلط بسیاری از خانوادهها در هنگام سحری و افطار اشاره کرد و افزود: یکی از مولفههای مهم ماه رمضان تغییر سبک تغذیه افراد است که متاسفانه در بسیاری از موارد رعایت نمیشود. خیلی از خانوادهها در هنگام سحر غذاهای پرچرب با حجم زیاد میخورند که این رفتار ریسکی برای ابتلای بیماریهای گوارشی در افراد است که توصیه ما این است که در هنگام سحر غذاهای سبک میل شود و اگر هم غذای پرچرب است با حجم کمتری مصرف کنند تا دچار مشکلات گوارشی نشوند.
این محقق تغذیه و طب سنتی تصریح کرد: آب ولرم و خرما بهترین ماده غذایی برای باز کردن روزه است. به دلیل افت فشار قند در افراد روزه دار توصیه ما این است که روزه را با خرما و آب تقریبا جوش باز کنند و نان و پنیر و گردو و غذاهای روان مثل سوپ و آش نیز از دیگر تغذیههای مفید درهنگام افطار است.
این محقق، شربت تخم شربتی و خاکشیر را در ماه رمضان شربت مناسب و دارای خاصیتی برای خانمها برشمرد و گفت: به دلیل گرمای شدید تابستان توصیه میکنیم که شربت خاکشیر به دلیل خنکی که در بدن ایجاد میکند فراموش نشود. شربت خاکشیر از جمله شربتهایی است که بسیار برای سلامت بانوان مفید است و از دیگر خاصیت این شربت مبارزه با عفونتهای زنانگی است که توصیه میشود در ماه رمضان مصرف شود.همچنین تخم شربتی به دلیل اینکه افراد با مصرف آن کمتر تشنه میشوند بسیار توصیه میشود.
جوادی خاطر نشان کرد: مزاج فصل تابستان گرم و خشک است بنابراین آن دسته از خانمهایی که دارای مزاج صفراوی و گرم هستند باید بیشتر از مزاجهای دیگر در ماه مبارک رمضان مراقب باشند بنابراین غذا و میوههایی که طبع سرد دارند به این دسته از خانمها توصیه میشود.
انتهای پیام/
مصرف غذای پرچرب با حجم زیاد در سحر و ابتلای به بیماریهای گوارشی
وی به عادات غلط بسیاری از خانوادهها در هنگام سحری و افطار اشاره کرد و افزود: یکی از مولفههای مهم ماه رمضان تغییر سبک تغذیه افراد است که متاسفانه در بسیاری از موارد رعایت نمیشود. خیلی از خانوادهها در هنگام سحر غذاهای پرچرب با حجم زیاد میخورند که این رفتار ریسکی برای ابتلای بیماریهای گوارشی در افراد است که توصیه ما این است که در هنگام سحر غذاهای سبک میل شود و اگر هم غذای پرچرب است با حجم کمتری مصرف کنند تا دچار مشکلات گوارشی نشوند.
این محقق تغذیه و طب سنتی تصریح کرد: آب ولرم و خرما بهترین ماده غذایی برای باز کردن روزه است. به دلیل افت فشار قند در افراد روزه دار توصیه ما این است که روزه را با خرما و آب تقریبا جوش باز کنند و نان و پنیر و گردو و غذاهای روان مثل سوپ و آش نیز از دیگر تغذیههای مفید درهنگام افطار است.
این محقق، شربت تخم شربتی و خاکشیر را در ماه رمضان شربت مناسب و دارای خاصیتی برای خانمها برشمرد و گفت: به دلیل گرمای شدید تابستان توصیه میکنیم که شربت خاکشیر به دلیل خنکی که در بدن ایجاد میکند فراموش نشود. شربت خاکشیر از جمله شربتهایی است که بسیار برای سلامت بانوان مفید است و از دیگر خاصیت این شربت مبارزه با عفونتهای زنانگی است که توصیه میشود در ماه رمضان مصرف شود.همچنین تخم شربتی به دلیل اینکه افراد با مصرف آن کمتر تشنه میشوند بسیار توصیه میشود.
جوادی خاطر نشان کرد: مزاج فصل تابستان گرم و خشک است بنابراین آن دسته از خانمهایی که دارای مزاج صفراوی و گرم هستند باید بیشتر از مزاجهای دیگر در ماه مبارک رمضان مراقب باشند بنابراین غذا و میوههایی که طبع سرد دارند به این دسته از خانمها توصیه میشود.
انتهای پیام/
مصرف غذای پرچرب با حجم زیاد در سحر و ابتلای به بیماریهای گوارشی
وی به عادات غلط بسیاری از خانوادهها در هنگام سحری و افطار اشاره کرد و افزود: یکی از مولفههای مهم ماه رمضان تغییر سبک تغذیه افراد است که متاسفانه در بسیاری از موارد رعایت نمیشود. خیلی از خانوادهها در هنگام سحر غذاهای پرچرب با حجم زیاد میخورند که این رفتار ریسکی برای ابتلای بیماریهای گوارشی در افراد است که توصیه ما این است که در هنگام سحر غذاهای سبک میل شود و اگر هم غذای پرچرب است با حجم کمتری مصرف کنند تا دچار مشکلات گوارشی نشوند.
این محقق تغذیه و طب سنتی تصریح کرد: آب ولرم و خرما بهترین ماده غذایی برای باز کردن روزه است. به دلیل افت فشار قند در افراد روزه دار توصیه ما این است که روزه را با خرما و آب تقریبا جوش باز کنند و نان و پنیر و گردو و غذاهای روان مثل سوپ و آش نیز از دیگر تغذیههای مفید درهنگام افطار است.
این محقق، شربت تخم شربتی و خاکشیر را در ماه رمضان شربت مناسب و دارای خاصیتی برای خانمها برشمرد و گفت: به دلیل گرمای شدید تابستان توصیه میکنیم که شربت خاکشیر به دلیل خنکی که در بدن ایجاد میکند فراموش نشود. شربت خاکشیر از جمله شربتهایی است که بسیار برای سلامت بانوان مفید است و از دیگر خاصیت این شربت مبارزه با عفونتهای زنانگی است که توصیه میشود در ماه رمضان مصرف شود.همچنین تخم شربتی به دلیل اینکه افراد با مصرف آن کمتر تشنه میشوند بسیار توصیه میشود.
جوادی خاطر نشان کرد: مزاج فصل تابستان گرم و خشک است بنابراین آن دسته از خانمهایی که دارای مزاج صفراوی و گرم هستند باید بیشتر از مزاجهای دیگر در ماه مبارک رمضان مراقب باشند بنابراین غذا و میوههایی که طبع سرد دارند به این دسته از خانمها توصیه میشود.
انتهای پیام/
مصرف غذای پرچرب با حجم زیاد در سحر و ابتلای به بیماریهای گوارشی
, مصرف غذای پرچرب با حجم زیاد در سحر و ابتلای به بیماریهای گوارشی, مصرف غذای پرچرب با حجم زیاد در سحر و ابتلای به بیماریهای گوارشی,وی به عادات غلط بسیاری از خانوادهها در هنگام سحری و افطار اشاره کرد و افزود: یکی از مولفههای مهم ماه رمضان تغییر سبک تغذیه افراد است که متاسفانه در بسیاری از موارد رعایت نمیشود. خیلی از خانوادهها در هنگام سحر غذاهای پرچرب با حجم زیاد میخورند که این رفتار ریسکی برای ابتلای بیماریهای گوارشی در افراد است که توصیه ما این است که در هنگام سحر غذاهای سبک میل شود و اگر هم غذای پرچرب است با حجم کمتری مصرف کنند تا دچار مشکلات گوارشی نشوند.
,این محقق تغذیه و طب سنتی تصریح کرد: آب ولرم و خرما بهترین ماده غذایی برای باز کردن روزه است. به دلیل افت فشار قند در افراد روزه دار توصیه ما این است که روزه را با خرما و آب تقریبا جوش باز کنند و نان و پنیر و گردو و غذاهای روان مثل سوپ و آش نیز از دیگر تغذیههای مفید درهنگام افطار است.
,این محقق، شربت تخم شربتی و خاکشیر را در ماه رمضان شربت مناسب و دارای خاصیتی برای خانمها برشمرد و گفت: به دلیل گرمای شدید تابستان توصیه میکنیم که شربت خاکشیر به دلیل خنکی که در بدن ایجاد میکند فراموش نشود. شربت خاکشیر از جمله شربتهایی است که بسیار برای سلامت بانوان مفید است و از دیگر خاصیت این شربت مبارزه با عفونتهای زنانگی است که توصیه میشود در ماه رمضان مصرف شود.همچنین تخم شربتی به دلیل اینکه افراد با مصرف آن کمتر تشنه میشوند بسیار توصیه میشود.
,جوادی خاطر نشان کرد: مزاج فصل تابستان گرم و خشک است بنابراین آن دسته از خانمهایی که دارای مزاج صفراوی و گرم هستند باید بیشتر از مزاجهای دیگر در ماه مبارک رمضان مراقب باشند بنابراین غذا و میوههایی که طبع سرد دارند به این دسته از خانمها توصیه میشود.
,انتهای پیام/
]