به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قوچان خبر، سید حسن حسینی در گفتگو با خبرنگار ما ضمن گرامیداشت هفته قوه قضائیه اظهار داشت: در سال گذشته، 22 هزار و 987 پرونده به شعب دادسرای عمومی و انقلاب قوچان وارد شده و 24 هزار 888 پرونده مورد بررسی قرار گرفته و مختومه شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قوچان خبر,وی با بیان اینکه آمار پرونده های مختومه شده نسبت به پرونده های ورودی مثبت است، ادامه داد: در سال 94 تعدادی از پرونده های باقی مانده از سال 93 نیز مورد بررسی قرار گفته و به همین دلیل آمار پرونده های مختومه شده نسبت به پرونده های ورودی مثبت است.
,وی با اشاره به میزان پرونده های ورودی به شعب دادگاه های قوچان نیز افزود: در سال گذشته، 13 هزار و 60 پرونده به شعب دادگاه های این شهرستان وارد شده و 13 هزار و 517 پرونده نیز مختومه شده است که در این بخش نیز آمار پرونده ها مثبت می باشد.
,حسینی تصریح کرد: واحد قضایی قوچان درسال گذشته 38 هزار و 405 پرونده را در شعب 23 گانه خود مورد بررسی قرار داده است که دو هزار و 358 پرونده مربوط به سال های قبل بوده است.
,رئیس دادگستری قوچان در پایان با بیان اینکه کمبود نیرو و پرسنل مهمترین مشکل واحد قضایی قوچان است، خاطر نشان کرد: در شهرستان قوچان 20 قاضی و 47 پرسنل مشغول خدمت رسانی به شهروندان می باشند که از حیث نیرو این واحدقضایی در مضیقه قرار دارد.
,انتهای پیام/
]