شرکت در راهپیمایی قدمی برای نابودی اسرائیل است/ همه مسلمانان باید آزادی قدس شریف را فریاد بزنند
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دادمردان، آخرین جمعه ماه رمضان امسال،  سی و هشتمین سالگرد دعوت رهبر کبیر و پیر مراد انقلاب اسلامی، امام خمینی(ره) برای حضور در راهپیمایی جهانی مسلمان در روز قدس است. روزی که در تاریخ و تقویم سیاسی و افکار عمومی جهان به عنوان روز برائت از رژیم اشغالگر قدس و دفاع از مردم مظلوم فلسطین ثبت شده است. امام خمینی(ره) فرمودند: «روز قدس که همجوار شب قدر است، لازم است که در بین مسلمانان احیا شود و مبدأ بیداری و هوشیاری آنان باشد.»

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دادمردان,

نماینده مردم استان سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری در گفت و گو با خبرنگار دادمردان، با اشاره به رویداهای اخیر جهان اسلام مانند جنایات داعش ، اسرائیل و کشتار زنان و کودکان در یمن توسط آل سعود، بیان کرد: همزمانی هفته حقوق بشر آمریکایی با روز قدس و اتفاقات اخیر در کشورهای اسلامی باعث شده است تا حساسیت روز قدس دوچندان شود و شور و هیجان امت اسلامی برای حضور در راهپیمایی روز قدس برای نمایش مخالفت با این جنایات افزوده شود.
مولوی نظر احمد سلامی با تأکید بر حضور پرشور اهل سنت و شیعه در مراسم روز قدس، تصریح کرد: باید دشمنان همیشگی اسلام و مسلمانان بدانند که جهان اسلام یکپارچه و متحد در زیر لوای پرچم اسلام ناب محمدی قرار دارند و همچون همیشه با هم علیه دشمنان مشترک خود مبارزه میکنند.
وی با دعوت از ملت شریف ایران برای شرکت در راهپیمایی روز قدس، اظهار داشت: خروج مردم از خانه برای شرکت در راهپیمایی قدمی است برای نابودی رزیم صهیونیستی و احیای ارزشهای اسلامی در این موقعیت حساس که دشمنان در فکر تجزیه کشورهای اسلامی هستند و با کشتار گسترده مسلمانان نشان دادند که هدفی غیر از نابودی وحدت میان پیروان رسول اکرد(ص) ندارند، باید این مراسم بزرگ با وحدت و حمایت تمامی اقشار جامعه، منسجم‌تر و باشکوه‌تر از همیشه برگزار شود.

,
,
,

در همین رابطه مولوی عبدالحلیم قاضی با بیان این مطلب که قبله اول مسلمانان در اشغال افرادی است که در طول نیم قرن از هیچ خیانت و جنایتی در سرزمین‌های اشغالی فلسطین فروگذار نکردند، تصریح کرد: امسال مسلمین جهان در شرایطی راهپیمایی روز قدس را برگزار می کنند که تحولات جهان اسلام بخوبی خط و مرز اسلام ناب محمدی (ص) و اسلام آمریکایی و صهیونیستی را مشخص کرده و بیانگر اوج دشمنی استکبار جهانی با ملت های مسلمان است.

,

وی ادامه داد: امروز تمامی مسلمانان جهان می دانند جنایات کاران برخاسته از تفکر صهیونیست و استکبار در عراق و سوریه موجب بزرگترین جنایات میشوند و دولت های حامی این گروه تروریستی در یمن زنان و کودکان را قتل عام کرده و همدست دولت ضد بشری اسرائیل  هستند و مجامع بین المللی نیز با حمایت مدعیان حقوق بشر سکوت کرده‌اند.
این مولوی حقوقدان با اشاره به همزمانی روز قدس و هفته حقوق بشر آمریکایی بیان کرد: آمریکا دوست و دلسوز مسلمانان نبوده و نیست و اگر متوجه حضور امریکه در هر نقطه ای از دنیا شویم باید باهوشیاری منتظر سوء استفاده این دولت باشیم، و شرکت در راهپیمایی روز قدس اعلام نفرت جهان اسلام از شیطان بزرگ نیز است.

,
,

وی با اشاره به اینکه روز جهانی قدس روزی است که همه مسلمانان باید آزادی قدس شریف را فریاد بزنند، تاکید کرد: وظیفه تمامی ملت حضور در این روز مهم است و علما و روحانیون نیز باید احاد مردم را برای برگزاری هر چه باشکوه تر این روز و شرکت در راهپیمایی دعوت کنند و من نیز به نوبه خود از تمامی مردم ولایی و شهید پرور استان سیستان و بلوچستان دعوت می کنم که همچون همیشه با حضور پررنگ و همراه با وحدت شیعه و سنی همراه و همگام هم  در راهپیمایی روز جهانی قدس برای رسوا کردن دشمنان اسلام، فریاد آزادی قدس شریف سرداده و اعتراض خود را به جنایات کشورهای مدعی حقوق بشر اعلام کنند.

,

انتهای پیام/

,

 

]
علمای حقوقدان سیستان و بلوچستان با اعلام انزجار از استکبار جهانی، از مردم روزه دار استان برای شرکت در راهپیمایی روز قدس دعوت کردند.