دانشگاه صنعتی بیرجند میزبان جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) در بخش نشریات مکتوب رضوی
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دانشجو پرس ، مهدی سبزه کار مدیر فرهنگی دانشگاه صنعتی بیرجند در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت:  آذر ماه امسال دانشگاه صنعتی بیرجند میزبان جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) در بخش نشریات مکتوب رضوی خواهد بود.
 
وی با بیان اینکه ثبت نام و ارسال آثار این جشنواره اکنون آغاز شده و تا پایان مهر ماه ادامه دارد، گفت: 30آبان ماه نتایج اعلام و در جلسه اختتامیه (25آذر ماه 95) به برگزیدگان جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.
 
مدیر فرهنگی دانشگاه صنعتی بیرجند ادامه داد: دانشگاه بیرجند (بخش شعر و مشاعره رضوی و مسئول کمیته) دانشگاه گناباد (بخش سرود و تواشیح رضوی)، دانشگاه بوعلی سینا همدان( بخش ادبیات داستانی و سفرنامه نویسی رضوی) ، دانشگاه صنعتی بیرجند( بخش نشریات مکتوب رضوی) ، دانشگاه شهید مدنی آذربایجان ( بخش کتابخانه رضوی) و دانشگاه گیلان ( بخش کرسی های آزاد اندیشی رضوی) را بر عهده دارد.
 
سبزه کار ترویج و تعمیق فرهنگ رضوی در جامعه دانشگاهی کشور را یکی از اهداف برگزاری این جشنواره ذکر کرد و افزود: گسترش نشریات مکتوب مرتبط با سیره‌ معصومین به ویژه امام رضا (ع) در دانشگاه‌ها، تقویت پیوند نشریات دانشگاهی با فرهنگ ناب رضوی، کمک به انتشار گسترده تر و مناسب تر آثار برگزیده فرهنگی در زمینه معارف امام رضا(ع) از دیگر اهداف است.
 
وی به محور های برگزاری این جشنواره در بخش نشریات مکتوب اشاره کرد و اظهار داشت: این جشنواره در سه محور علمی، فرهنگی و مذهبی برگزار خواهد شد.
 
مدیر فرهنگی دانشگاه صنعتی بیرجند افزود: آذرماه امسال افتتاحیه و اختتامیه چهاردهمین جشنواره بین المللی امام رضا (ع) در بخش نشریات مکتوب در دانشگاه صنعتی بیرجند و در بخش شعر و مشاعره رضوی در دانشگاه بیرجند برگزار می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دانشجو پرس,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
مدیر فرهنگی دانشگاه صنعتی بیرجند از برگزاری جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) در بخش نشریات مکتوب رضوی در آذر ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه صنعتی بیرجند خبر داد.