نظارت بر چای های وارداتی
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کارشناس ارشد چای اداره نظارت و ارزیابی بر محصولات غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری سازمان غذا و دارو " ایفدونا " در مورد چای و مصرف آن گفت: تمامی چای های سیاه وارداتی در داخل کشور از لحاظ اندازه گیری سموم و فلزات سنگین که مطابق مقررات ملی ایران بوده مورد آزمایش قرار گرفته و بعد از آزمایشات مختلف در اختیار مصرف کنندگان قرار میگیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ایفدونا,


,
, ,

مهندس علیرضا باقرعبیری اضافه کرد: تمامی چای های وارداتی، در کشور مبدا، از مزرعه تا کارخانه مورد تحت نظارتهای دقیق و ظریف کارشناسان سازمان غذا و دارو قرار گرفته و در صورت تایید شرایط فنی و بهداشتی مجوزهای لازم برای آنها صادر می گردد.

,

 

,

وی با اشاره به اینکه مصرف کنندگان از طریق استعلام از سازمان غذا و دارو  می توانند نسبت به صحت  پروانه ساخت این قبیل محصولات مطلع شوند هشدار داد: به دلیل عدم  نگهداری و بسته بندی درشرایط  مناسب هرگز چای هایی که به صورت فله به فروش می رسند مورد استفاده قرار نگیرند.

,

 

,

وی در پایان توصیه کرد: مردم از چای های که بر روی بسته بندی آن ها شماره پروانه ساخت و لوگوی سازمان غذا و دارو  درج شده است استفاده کنند.

,
, ,


انتهای پیام/ن

,
]
کارشناس ارشد چای اداره نظارت و ارزیابی بر محصولات غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت:تمامی چای های وارداتی، در کشور مبدا، از مزرعه تا کارخانه مورد تحت نظارتهای دقیق و ظریف کارشناسان سازمان غذا و دارو قرار می گیرد.