تولید بیش از 323 هزار تن فرآورده دامی در کردستان
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خالد جعفری در گفت‌و‌گو با کُردتودی، گفت: در آستانه هفته دولت با افتتاح 4 واحد مرغ گوشتی در استان راندمان تولید در مرغداری‌های کردستان 80 هزار قطعه در هر دوره افزایش می‌یابد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُردتودی،,

 

,

وی با اشاره به افتتاح 4 واحد مرغ گوشتی به ترتیب؛ 1 واحد در شهرستان بانه،1 واحد در شهرستان بیجار و 2 واحد در شهرستان سنندج اظهار داشت: این واحدها با سرمایه‌گذاری 3 میلیارد تومانی، که حدود 1 میلیارد و 700 میلیون تومان آن تسهیلات و مابقی سرمایه‌گذاری شخصی بوده است.

,

 

,

معاون تولید و بهبود فرآورده‌های دامی استان کردستان افزود: باتوجه به تلاش‌های مستمر سازمان جهاد کشاورزی استان در فصول تیر و مرداد در خصوص کاهش جوجه‌ریزی در کشور استان کردستان نه تنها با کاهش جوجه‌ریزی مواجه نیست بلکه با افزایش این امر نیز روبروست.

,

 

,

 وی تصریح کرد: علاوه بر ثبات کاری در صنعت مرغداری، تعداد شغل ایجاد شده در این صنعت  13 هزار نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم می‌باشد.

,

 

,

معاون بهبود تولیدات دامی استان در ادامه با اشاره به این که سهم بخش کشاورزی در اقتصاد کشور 26 درصد است گفت: خوشبختانه با بهبود بسترهای مستعد کشاورزی استان کردستان در زمینه‌های مختلف سهم استان از این مقدار در تولید ناخالص ملی 11 درصد است.

,

 

,

 جعفری با بیان این مطلب که کشاورزی استان رشد مناسب و بهینه در بخش‌ها و زیربخش‌ها در افزایش تولیدهای شاخص دارد، افزود: به عنوان مثال در بحث تولید مرغ و تخم مرغ، گوشت قرمز و شیر، افزایش چشمگیری داشته و این روند ارزش تولید ناخالص داخلی را افزایش می‌دهد و در نتیجه درآمد ناخالص استان افزایش می‌یابد.

,

 

,

معاون بهبود تولیدات دامی استان با تأکید بر افزایش تولیدات در بخشهای مختلف خاطر نشان کرد: در سال زراعی 94 تولید شیر 221 هزار تن، تولید گوشت قرمز 26 هزار تن، تولید مرغ 70 هزار و 151تن، تولید تخم‌مرغ 4 هزار و 920 تن، تولید عسل یک هزار و 30 تن و در مجموع تولید به 323 هزار و 101 تن رسید.

,

 

,

انتهای پیام/م

]
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی کردستان از تولید بیش از 323 هزار تن فرآورده دامی در سال گذشته در این استان خبر داد.