مرگ دلخراش کارگر کارخانه قند شیروان بر اثر سقوط در قیف شکر
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اترک نیوز ، رمضانعلی شارعی با اعلام این خبر افزود: ساعت 6 و 25 دقیقه امروز خبر گیر افتادن کارگر کارخانه قند به آتش نشانی اعلام شد و بلافاصله ماموران آتش نشانی به محل اعزام شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اترک نیوز,
شارعی با بیان اینکه نیروهای امدادی زمان رسیدن به محل با جسد بی جان این کارگر روبرو شدند، اظهار کرد: این حادثه دلخراش بین ساعت 3:30 دقیقه تا 6:30 دقیقه امروز اتفاق افتاده است.
,
 
,
وی در توضیح بیشتر ماجرا گفت: به دلیل اینکه این کارگر به تنهایی در این محل مشغول به کار بوده اند نحوه وقوع حادثه دقیق مشخص نیست.
,
 
,
به گزارش اترک نیوز، کارخانه قند شیروان یکی از قدیم ترین واحدهای تبدیلی در خطه شمال شرق کشور است که در 15 کیلومتری جاده شیروان بجنورد قرار دارد.
,
 
,
انتهای پیام/رض
]
رئیس آتش نشانی شیروان از مرگ دلخراش یک کارگر کارخانه قند شیروان بر اثر گیر افتادن در قیف شکر خبر داد.