طارم سفلی رتبه دوم تولید زیتون در کشور را کسب کرد
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین، عباس علیخانی،مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین در جلسه دیروز(دوشنبه) این سازمان اظهار کرد: سطح کل باغات بارور زیتون این شهرستان حدود شش هزار هکتار و سطح باغات غیر بارور  دو هزارو ۸۰۰ هکتار است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,

وی افزود: زیتون محصولی است که سال بارآوری و سال نیاور داشته بطوریکه در سال گذشته که سال بارآور آن بوده متوسط عملکرد زیتون در هکتار در حدود ۴ تن و در سال جاری که سال نیاور این محصول است پیش بینی بینی می شود متوسط عملکرد آن در هر هکتار حدود ۲ تن باشد.

,

علیخانی تصریح کرد: بخش طارم سفلی یکی از مهمترین بخشهای شهرستان در تولید محصولات باغی و زراعی است که رتبه دوم تولید زیتون را در کشور به خود اختصاص داده است.

,

وی اضافه کرد: غیر از بخش طارم سفلی که زیتون کشت غالب منطقه است بخش الموت غربی نیز از خاستگاه های این محصول باارزش بوده که کشت آن در حال توسعه است.

,

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین گفت: کیفیت محصول منطقه در برخی ارقام مانند رقم زرد از سایر مناطق تولیدی کشور به مراتب بهتر است و درصد روغن تولید شده با توجه به نوع رقم، شرایط محیطی و زمان برداشت از ۱۵ تا ۲۲ درصد متفاوت است.

,

علیخانی افزود: برداشت زیتون  رقم ماری از سطح باغات بارور بخش طارم سفلی آغاز شده و برداشت زیتون سبز تا  اواسط مهر ماه و برداشت زیتون روغنی تا اواخر آذر ماه ادامه داد.

,

وی عنوان کرد: ارقام زیتون کشت شده در باغات این شهرستان زرد، ماری، روغنی، شنگه، چرچنگی، آربیکن، کنسروالیا، مانزالینا است.

,

این مسئول ابراز کرد: تعداد ۵ کارخانه فرآوری زیتون با ظرفیت ۲هزار و ۴۷۵ تن در سال در امر تولید روغن و کنسرو زیتون، و ۶ کارخانه در امر بسته بندیی در بخش طارم سفلی فعال هستند.

,

وی در پایان خاطر نشان کرد: روغن زیتون دارای خواص آنتی اکسیدانی بالایی است که در جلوگیری از بروز بیماری های قلبی و عروقی نقش بسزایی دارد.
انتهای پیام/م

,
]
مدیر جهادکشاورزی شهرستان قزوین گفت: بخش طارم سفلی یکی از مهمترین بخشهای شهرستان در تولید محصولات باغی و زراعی است که رتبه دوم تولید زیتون را در کشور به خود اختصاص داده است .