سرمازدگی تولید سیب در اهر را کاهش داد
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد اسدی در گفتگو با خبرنگار اهروصال،  اظهار داشت: برگزاری نمایشگاه‌های توانمندی روستائیان و به‌ویژه عشایر را گامی مهم در معرفی توانمندی‌های این قشر دانست و اظهار داشت: در این راستا نمایشگاه معرفی توانمندی‌های کشاورزان و روستائیان جهت تشویق و ارتقاء سطح کیفی محصولات کشاورزی هم‌زمان با سایر شهرستان‌های آذربایجان شرقی در شهرستان اهر نیز برگزار می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهروصال,

وی با اشاره به اینکه سیب قره‌قرمزی و ذرت دانه‌ای و محلی شهرستان اهر از آوازه‌ای به‌خصوص در سطح آذربایجان شرقی برخوردار است، ادامه داد: با هدف افزایش توان تولید کشاورزان و معرفی محصولات کشاورزی  ازجمله سیب قره‌قرمزی و ذرت دانه‌ای، با همکاری شهرداری اهر زمینی به مساحت ۴ هزار مترمربع در پارک ولایت جهت ایجاد نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی و توسعه گردشگری اختصاص‌یافته است.

,

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اهر، سیب قره‌قرمزی را یکی از محصولات بومی این شهرستان دانست و گفت: متأسفانه در سال‌های اخیر به دلیل اینکه نهالستان‌های تولیدشده به‌دست کشاورزان به‌صورت علمی وارد عمل نمی‌شوند و بیشتر به کشت بذر سیب‌های لبنانی را کشت می‌کنند،سیب قره‌قرمزی اهر متحمل خسارت‌هایی شده است.

,

وی بابیان اینکه مقاومت و محصول دهی در برابر سرمازدگی یکی از خصوصیات سیب قره‌قرمزی شهرستان اهر است، افزود:  اگر پایه درختی این محصول از قره‌قرمزی نباشد در هنگام سرمازدگی متحمل خسارت می‌شود.

,

اسدی با تأکید بر اینکه سیب قره‌قرمزی تا ارتفاع ۳۵۰۰ متری از سطح دریا قابل رشد و محصول دهی است، گفت: سیب‌های شهرستان اهر به دلیل شرایط جوی آب‌وهوا، تمامی ویتامین‌ها را در خود جای‌داده و با ماندگاری بسیاری خوب، جزو میوه‌های تابستانی است که هیچ سیبی توان رقابت با این محصول منحصربه‌فرد را ندارد.

,

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اهر، با اشاره به اینکه سیب قره‌قرمزی در ۷۰۰ هکتار از باغات این شهرستان تولید می‌شود، ادامه داد: در شهرستان اهر ۷ هزار و ۸۰۰ هکتار باغ میوه وجود دارد و از مجموع مساحت باغات، ۵۶۰۰ هکتار متعلق به درختان سیب است.

,

اسدی بابیان اینکه شهرستان اهر بعد از شهرستان مراغه دومین قطب تولیدکننده سیب در آذربایجان شرقی است، بیان داشت: تنها از باغات شهرستان اهر سالانه تنها نزدیک به ۸۵ تن سیب برداشت می‌شود که امسال به دلیل سرمازدگی، میزان تولید نسبت به سال‌های گذشته کاهش یابد.

,

انتهای پیام/

]
مدیر جهاد کشاورزی اهر با بیان اینکه شهرستان اهر بعد از شهرستان مراغه دومین قطب تولید کننده سیب در آذربایجان شرقی است، گفت: سیب قره‌قرمزی یکی از محصولات بومی شهرستان اهر است.