امروز بیش از هر زمانی نیاز به وقف در حوزه کتابخوانی داریم
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پایگاه خبری راه فاروج، مریم مومن زاده اظهار داشت:شهرستان فاروح در حوزه ساخت کتابخانه با وجود، خیّران نیک اندیش، رتبه نخست خیّرسازی کتابخانه ها را در سطح استان دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری راه فاروج,

وی افزود: 3 باب کتابخانه خیّرساز شهرستان فاروج روستایی است ودر دو کتابخانه دیگر هم ، نیک اندیشان با اهدا زمین به ساخت کتابخانه در روستاهای مایوان وچری کمک کرده اند.

,

وی با اشاره به اینکه افزون بر 80 درصد جمعیت شهرستان در روستاها ساکن هستند بیان داشت: از بین 82 روستای شهرستان فقط 5 روستا دارای کتابخانه است که ضرورت ساخت کتابخانه در روستاهای دیگر شهرستان برای علاقمندان به سرمایه گذاری فرهنگی باید تبین شود.

,

وی بااشاره به در دست ساخت بودن یک کتابخانه در روستای خرق گفت: بیشتر کتابخانه های روستایی شهرستان در دهستان شاه جهان ساخته شده است.

,

مومن زاده، سرانه زیر بناکتابخانه در فاروج را یک متر و82 سانت  عنوان کرد وگفت: تا رقم مطلوب  2متر و80 سانت، یک متر فاصله دارد.

,

زیر بنای فضای کتابخانه در شهرستان را 982 متر عنوان کرد وگفت:  که این رقم بدون احتساب فضای امانی کتابخانه تیتکانلو است.

,

وی با اشاره به توسعه  تنها کتابخانه عمومی شهر فاروج افزود:  برای توسعه تنها کتابخانه عمومی شهر فاروج، 300میلیون ریال مصوب شد که 180 میلیون ریال آن تخصیص یافت.

,

وی با اشاره به فراهم نبودن زمینه برای افزایش طبقات این کتابخانه  با توجه به میزان اختصاص اعتبارات گفت: از فضاهای خالی استفاده شده وزیربنا کتابخانه افزایش یافت.

,

وی گفت: در این عملیات اجرایی، یکصد و20 متر مربع به زیر بنا کتابخانه فاروج افزوده شد.

,

مومن زاده یادآورشد: در 7 کتابخانه شهرستان فاروج 2 هزارو 537 نفر عضو هستند واز 72 هزارو و560 نسخه کتاب موجود در کتابخانه ها استفاده می کنند.

,

انتهای پیام/

]
رئیس اداره کتابخانه های شهرستان فاروج گفت: یکی از رویکردهایی که برای واقفان باید تبین شود ضرورت موقوفات فرهنگی است، امروز بیش از هر زمانی نیاز به وقف در حوزه کتابخوانی داریم.