به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه اطلاعرسانی سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان کهگیلویه و بویراحمد، جشنواره منطقهای رویش اختراعات با حضور مسئولان ارشد استانی، رؤسای سازمانها و دستگاههای استان و همچنین با حضور معاون برنامه ریزی و نظارت بنیاد ملی نخبگان در یاسوج افتتاح شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,غلامعلی منتظر معاون برنامه ریزی و نظارت بنیاد ملی نخبگان در آیین جشنواره منطقهای رویش اختراعات خلیج فارس در یاسوج گفت: یکی از وظایف بنیاد ملی نخبگان، شناسایی استعدادها در سراسر کشور است. ما هر سال تعدادی جشنواره را توسط بنیاد ملی نخبگان برگزار میکنیم تا توانمندیها و خلاقیتهای مخترعان و نخبگان شناسایی شوند.
,معاون برنامهریزی و نظارت بنیاد ملی نخبگان توجه به اقتصاد دانش بنیان را یکی از مهمترین دلایل رونق اقتصاد مقاومتی دانست و تصریح کرد: رونق و بها دادن به موضوع نوآوری و ابتکار یکی از مهمترین اهداف برگزاری جشنوارهها در استانها است. بنیاد ملی نخبگان آمادگی کامل برای ارائه تسهیلات و حمایت های مادی به مخترعین و نخبگان در سراسر کشور را دارد.
,منتظر ادامه داد:وام های قرض الحسنه برای این که محصول بیشتری را به بازار ارائه دهند و معافیت های گمرکی و نظام وظیفه ای از مهمترین حمایت های بنیاد ملی نخبگان برای مخترعین است.
,وی با بیان این که اگر کسی استخدام بنیاد ملی نخبگان شود تا سه سال از او حمایت خواهد شد ابراز داشت: بستر حمایتی برای شرکتهای دانش بنیان بر عهده مسئولان استانی و مجموعه دانشگاهی است و باید تلاش ها برای رونق فضای علمی انجام گیرد.
,در ادامه رئیس بنیاد نخبگان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره برگزاری این جشنواره اظهار کرد:در این جشنواره هفت استان جنوبی کشور شامل سیستان و بلوچستان، یزد، کرمان، هرمزگان، بوشهر و فارس در یاسوج حضور دارند.رئیس بنیاد نخبگان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در این جشنواره دو روزه بیش از ۲۰۰ اختراع نخبگان استانهای شرکتکننده در زمینههای عملی، فنی و تحقیقاتی به نمایش گذاشته میشود.
,وی افزود: بنیاد ملی نخبگان با هدف رونق بخشیدن به فضای ابتکار، انگیزه بخشیدن به جوانان و شناسایی اختراعهای برگزیده و تسهیل در مسیر آنها به منظور رسیدن به محصولی دانش بنیان اقدام به برگزاری جشنوارههای منطقهای رویش کرد.کارگاههای تخصصی و نمایشگاه دستاوردهای دانشآموزان خلاق نیز در حاشیه این جشنواره دایر است.
,وی خاطرنشان کرد: اختراعهایی که در این جشنوارهها مورد تأیید هیأت داوران قرار گیرند، میتوانند از تسهیلات بنیاد ملی نخبگان برای طی مسیر توانمندسازی اختراعهای برگزیده بهرهمند شوند.نیکروز افزود: این جشنواره راه خوبی برای معرفی هر چه بیشتر استان کهگیلویه و بویراحمد به خصوص نیروی انسانی توانمند است.
,وی با بیان اینکه با برگزاری چنین جشنوارههای که در آن نخبگان حضور دارند میتوان به توسعه کهگیلویه و بویراحمد کمک کنیم، خاطرنشان کرد:در حاشیه این جشنواره سه کارگاه در زمینههای آشنایی با کلاسهای دارویی برگزار و مدرسین کشوری در زمینههای مختلف مدل کسب کار، تجاریسازی اختراعات آموزشهای لازم را خواهند داد.
,این جشنواره با حضور ۸ استان جنوبی کشور، یزد، سیستان و بلوچستان، فارس،بوشهر،خوزستان،کهگیلویه و بویراحمد،هرمزگان و کرمان با تعداد ۲۰۰ اختراع برگزار و جدیدترین اختراعات در معرض عموم به نمایش گذاشته شد.
]