به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد امیر علیمی مدیرگروه آموزش دانشگاه صنعتی بیرجند در گفتگو با دانشجو پرس اظهار داشت: دانشگاه صنعتی بیرجند در سه رشته معدن، آمار و مکانیک 12 دانشجوی کارشناسی ارشد دارد که در رشته آمار و معدن از سال 92 و در رشته مکانیک از سال 94 پذیرش دانشجو داشته است و تاکنون 5 نفر از رشته آمار فارغ التحصیل شده اند.
وی با بیان اینکه طی دیروز و امروز پذیرفته شدگان محترم آزمون سراسری سال1395 در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته به دانشگاه مراجعه و ثبت نام می کنند، گفت: دیروز 13 نفر در رشته های معدن و آمار ثبت نام کرده اند.
مدیرگروه آموزش دانشگاه صنعتی بیرجند ادامه داد: پیش بینی می کنیم امسال 30 دانشجو جدیدالورود در مقطع ارشد داشته باشیم.
علیمی اضافه کرد: دانشجویانی که نتوانسته اند در تاریخ 16 و 17 شهریورماه ثبت نام خود را انجام دهند فرصت دارند در تاریخ 20 و 21 شهریور ماه ثبت نام کنند.
وی شروع کلاس ها را از 25 شهریور ماه برای دانشجویان ارشد جدیدالورود اعلام کرد و گفت: کلیه کلاسهای کارشناسی و ارشد دانشجویان ورودی های سال های گذشته از 20 شهریورماه آغاز خواهد شد.
مدیرگروه آموزش دانشگاه صنعتی بیرجند حدنصاب تشکیل کلاسهای مقطع ارشد را 6 نفر اعلام کرد و گفت: انتقال و تغییر رشته در دوره کارشناسی ارشد و میهمانی و مرخصی در نیمسال اول ممنوع می باشد.
انتهای پیام/م
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]