به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیک دانشجو یکی از دانشجویان دانشگاه گیلان با ارسالی تصاویری از مواد غذایی سلف مرکزی دانشگاه گیلان از کیفیت پایین آن ابراز ناراحتی کرد. این دانشجو در یکی از تصاویری ارسالی خود عکسی را فرستاده است که در خوراک موجود عدس های آن جوانه زده اند و بوی نامطبوع و کیفیت بدی را دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک دانشجو,
,
همچنین عکسی از کباب سوخته ایی را برای پایگاه خبری پیک دانشجو ارسال کرد که نشان از عدم کیفیت مناسب سلف مرکزی این دانشگاه دولتی می باشد.
,,
,
نکته قابل ذکر این است که گوشت سوخته یکی از عواملی سرطان های گوارشی می باشد.دو گونه اصلی از مواد سرطانزا در ارتباط با گوشت سوخته وجود دارد:
,مورد اول، هیتروسیکلیک آمینهها (HCAها) زمانی بوجود میآیند که گوشت عضلانی حیواناتی مثل گاو، خوک، ماهی و مرغ در دمای بالا پخته شود. در گرمای شدید، کراتین گوشت (مادهای که برای ذخیره انرژی در بدن استفاده میشود) با اسیدهای آمینه و قند به شکل HCAها در میآیند، که موجب تغییر در DNA شده و ریسک ابتلا به سرطان را در بعضی از افراد افزایش میدهد.
,گروه دوم از مواد سرطانزا مربوط به هیدروکربنهای آروماتیک چند حلقهای (PAHها) میشود. این مواد زمانی تشکیل میگردند که آتش چربیهای گوشت را هنگام پختن شعلهور کرده و دود تولید میکند و نکته دیگر درباره کوبیده های سلف دانشگاه گیلان ، این است که برای نرم و چرب شدن آن از روغن خوراکی استفاده میشود!
,انتهای پیام/
]