اخبار داغ

گزارش تصویری؛

شیرینی محلی گردویی

شیرینی محلی گردویی
تصاویری از مراحل تولید و پخت شیرینی محلی گردویی را مشاهده می کنید.
[

به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شیره انگور را که یک روز نگه می دارند مدت معینی در آتش هیزم می جوشانند تا به قوام دوغاب برسد.گردوها را که از قبل روی رشته رشته می کنند، پس از فرو بردن در دوغاب به دست آمده در آفتاب می گذارند تا خشک شوند.تصاویری از مراحل تولید و پخت شیرینی محلی گردویی را در مناطق کرد نشین کشور عراق مشاهده می کنید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

, , , , , , , , , ]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه