اخبار داغ

همزمان با هفته بسیج پویش جشنواره غذا در روستای زاغه برگزار شد

همزمان با هفته بسیج پویش جشنواره غذا در روستای زاغه برگزار شد
پویش جشنواره غذا و آش محلی با حضور سی نفر شرکت کننده در پایگاه بسیج نصیبه زاغه برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر همدان؛ همزمان با بزرگداشت هفته بسیج، در راستای ایجاد شور و نشاط در بین بسیجیان و معرفی انواع غذا ها پویش جشنواره غذا و آش محلی ظهر دیروز برای عموم اهالی روستا و بسیجیان در کتابخانه امام علی علیه السلام روستای زاغه برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر همدان, همزمان با بزرگداشت هفته بسیج، در راستای ایجاد شور و نشاط در بین بسیجیان و معرفی انواع غذا ها پویش جشنواره غذا و آش محلی ظهر دیروز برای عموم اهالی روستا و بسیجیان در کتابخانه امام علی علیه السلام روستای زاغه برگزار شد,

در پویش جشنواره غذا سی نفر از بانوان با پخت غذا، آش و دسر و سالاد، کیک و… شرکت نمودند و با بررسی های کارشناس تغذیه، چهار نفر از شرکت کنندگان در جشنواره غذا رتبه های اول تا چهارم ( مهری عبادی با تهیه غذای حلوا وکشک بادمجان رتبه اول، مریم قربانی با تهیه غذای رولت گوشت رتبه دوم و سهیلی فراز با تهیه قیمه نثار رتبه سوم، ذبیحی گل با تهیه آش میوه رتبه چهارم) را کسب کردند.

, در پویش جشنواره غذا سی نفر از بانوان با پخت غذا، آش و دسر و سالاد، کیک و… شرکت نمودند و با بررسی های کارشناس تغذیه، چهار نفر از شرکت کنندگان در جشنواره غذا رتبه های اول تا چهارم ( مهری عبادی با تهیه غذای حلوا وکشک بادمجان رتبه اول، مریم قربانی با تهیه غذای رولت گوشت رتبه دوم و سهیلی فراز با تهیه قیمه نثار رتبه سوم، ذبیحی گل با تهیه آش میوه رتبه چهارم) را کسب کردند,

کارشناس تغذیه خانم قنبری در این مراسم در راستای بهبود الگوی تغذیه، ضمن تشویق به مصرف غذاهای خانگی و سنتی و پرهیز از مصرف غذاهای آماده و فست فودها، توصیه هایی نیز داشت.

, کارشناس تغذیه خانم قنبری در این مراسم در راستای بهبود الگوی تغذیه، ضمن تشویق به مصرف غذاهای خانگی و سنتی و پرهیز از مصرف غذاهای آماده و فست فودها، توصیه هایی نیز داشت,

کارشناس تغذیه با اشاره به نکاتی در مورد تهیه و پخت غذاها انتخاب روغن سالم گفت: مصرف چربی حیوانی در غذاها به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب اشباع و ترانس، به مرور زمان باعث گرفتگی عروق و ایجاد سکته قلبی می شود. همچنین مطالعات نشان می دهند این چربی ها علاوه بر بالا بردن کلسترول بد (LDL)  و پایین آوردن کلسترول خوب (HDL) خون ، می توانند باعث ایجاد بیماری های غیرواگیر مانند دیابت و انواع سرطان ( خصوصا سرطان سینه) گردند.

, کارشناس تغذیه با اشاره به نکاتی در مورد تهیه و پخت غذاها انتخاب روغن سالم گفت: مصرف چربی حیوانی در غذاها به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب اشباع و ترانس، به مرور زمان باعث گرفتگی عروق و ایجاد سکته قلبی می شود. همچنین مطالعات نشان می دهند این چربی ها علاوه بر بالا بردن کلسترول بد, و پایین آوردن کلسترول خوب, خون ، می توانند باعث ایجاد بیماری های غیرواگیر مانند دیابت و انواع سرطان ( خصوصا سرطان سینه) گردند,

وی افزود: از آنجا که لبنیات پرچرب ( شیر، خامه، سرشیر) و گوشت قرمز حاوی مقدار زیادی چربی حیوانی هستند، لازم است مصرف چربی حیوانی از سایر منابع مانند روغن حیوانی و دنبه ذوب شده  محدود گردد و بهترین روغن ها جهت آشپزی، روغن های گیاهی مانند زیتون، کنجد، آفتابگردان، کلزا و … هستند، روغن زیتون با دارا بودن آنتی اکسیدان های طبیعی ( ترکیبات پلی فنلی، ویتامین E و‌ بتاکاروتن ها) و اسید چرب غیر اشباعِ اولئیک اسید باعث پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی، رسید و تکامل بویژه در کودکان، بهبود عملکرد مغز و اعصاب و همچنین محافظت از قلب، سیستم دفاعی و سیستم دفاعی بدن می شود.

, وی افزود: از آنجا که لبنیات پرچرب ( شیر، خامه، سرشیر) و گوشت قرمز حاوی مقدار زیادی چربی حیوانی هستند، لازم است مصرف چربی حیوانی از سایر منابع مانند روغن حیوانی و دنبه ذوب شده  محدود گردد و بهترین روغن ها جهت آشپزی، روغن های گیاهی مانند زیتون، کنجد، آفتابگردان، کلزا و … هستند، روغن زیتون با دارا بودن آنتی اکسیدان های طبیعی ( ترکیبات پلی فنلی، ویتامین, و‌ بتاکاروتن ها) و اسید چرب غیر اشباعِ اولئیک اسید باعث پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی، رسید و تکامل بویژه در کودکان، بهبود عملکرد مغز و اعصاب و همچنین محافظت از قلب، سیستم دفاعی و سیستم دفاعی بدن می شود,

 

,

, ,

, ,

, ,

, ,

انتهای پیام/

, انتهای پیام]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه