اخبار داغ

فعال سیاسی و اجتماعی گیلان:

اغتشاشات اخیر تا حد زیادی نتیجه عملکرد مسئولان است/ ضرورت انقلاب اقتصادی و اداری در کشور برای کاهش نارضایتی ها

اغتشاشات اخیر تا حد زیادی نتیجه عملکرد مسئولان است/ ضرورت انقلاب اقتصادی و اداری در کشور برای کاهش نارضایتی ها
“سید صادق آقازاده” فعال سیاسی و اجتماعی گیلان گفت: ما نیاز به یک انقلاب اقتصادی و اداری داریم تا بروکراسی در ادارات را تسهیل کنیم چرا که بخش زیادی از نارضایتی ها از همین شکاف هایی است که از بروکراسی اداری ناشی می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ “سید صادق آقازاده” در گفتگو با ۸دی با اشاره به ریشه اغتشاشات اخیر اظهار کرد: یکی از ریشه‌های اغتشاشات اخیر در حوزه خارجی است که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی این نوع دشمنی‌ها توسط حاکمیت‌هایی که منفعت آن‌ها با آمدن جمهوری اسلامی در خطر قرار گرفت شروع شد. علت دیگر اغتشاشات اخیر از بعد داخلی است. ناکارآمدی‌هایی که با آن مواجه بوده‌ایم و روی کار آمدن دولت‌هایی که نتوانستند انتظارات حاکمیت و جامعه را برآورده کنند و جامعه را از بعد اقتصادی و فرهنگی و تحرکات سیاسی دچار اختلال کردند یکی از عوامل ایجاد اغتشاشات اخیر بوده است.

وی افزود: وضعیت امروز تا حد زیادی نتیجه عملکرد مدیران و مسئولان داخلی است. انتظار جامعه این بوده است که مشکلات اقتصادی مثل معیشت، اشتغال و مسکن که عموماً زیرساختی است و مشکلات فرهنگی که مصادیق ناهنجاری آن را در جامعه می‌بینیم زودتر از این‌ها حل می‌شد تا کار به اینجا نمی‌رسید که امروز قشر معترض که در ابتدا تنها به دنبال بیان اعتراض خود بوده است در مرحله بعدی با وصل شدن به جریاناتی که با اصل نظام اسلامی ضدیت دارند اعتراض خود را تبدیل به قائله‌ای کنند که ما از آن به عنوان اغتشاش یاد می کنیم.

این فعال سیاسی گیلان ادامه داد: امروز به لحاظ سیاسی و تاریخی در وضعیتی هستیم که اهمیت و نقش جمهوری اسلامی بسیار مهم است و اگر این اهمیت را جامعه درک کند و پررنگ‌تر از گذشته از آن حمایت کند گشایش‌هایی در سطح کشور در ابعاد مختلف ایجاد خواهد شد.

آقازاده با بیان اینکه بعد از جنگ جهانی دوم هیچ حاکمیتی به اندازه جمهوری اسلامی مورد تحریم و فشار بین‌المللی قرار نگرفته است اظهار کرد: اساس سیاست بین‌الملل نگاه قدرت محوری است و این مورد تأیید همه اساتید رئالیستی غرب‌گرا هم است. شاید امروز ما جایگاه جمهوری اسلامی را وقتی از زبان فردی که اعتقادی به جمهوری اسلامی ندارد بیشتر قبول می‌کنیم. امروز جمهوری اسلامی به لحاظ راهبردی در منطقه و در سطح بین‌الملل طبق اعتراف اندیشمندان جهان، جایگاه ویژه‌ای دارد.

وی افزود: در سال ۸۸ بعد از اتفاقات فتنه، نخست‌وزیر وقت انگلیس یک جمله کلیدی طنزآلود مطرح می‌کند و می‌گوید برای اندازی اگر نیاز به سلاح بود ما آن را وارد ایران کردیم، اگر مشکل به لحاظ فشار سیاسی و تحریم بود که ما آن را انجام دادیم و اگر نیازمندی براندازان پول پاشی بود که انجام دادیم و نیروهای نیابتی خودمان را فعال کردیم ولی ما هنوز نتوانسته‌ایم نتیجه بگیریم. می‌گوید من فکر می‌کنم خدا هم ایرانی است!

این فعال سیاسی تأکید کرد: ما هر چه قدر بتوانیم بعد در مسیر حق بودن را تقویت کنیم همان‌طور که آمریکا را به عنوان رژیم استکباری در سال ۵۷ از داخل کشور بیرون کردیم امروز هم خواهیم توانست آن‌ها را از منطقه بیرون کنیم. این درک درست از وضعیت جمهوری اسلامی است که با یک دیدگاه واقع‌گرایی به مسائل جهانی برخورد می‌کند. هر چقدر مردم از این موضوع درک بیشتری داشته باشند و متوجه این موضوع باشند ما می‌توانیم با قدرت بیشتری جلو برویم و با گشایش بیشتری در حوزه‌های مختلف از جمله در حوزه اقتصادی و فرهنگی مواجه می‌شویم.

با شفافیت سیاسی جامعه به آینده کشور خوشبین و امیدوار می شود

وی با تأکید بر اینکه مدیران و مسئولان در جمهوری اسلامی در ویترین نظام هستند گفت: هر چقدر بتوانیم قاعده شفافیت سیاسی را دامن بزنیم و آن را پررنگ کنیم بیشتر می‌توانیم جامعه را به آینده کشور خوشبین و امیدوار کنیم. جامعه عموماً به موضوعاتی نگاه می‌کند که ملموس و قابل مشاهده است و اگر ببیند آجری روی آجر گذاشته می‌شود خوشحال و خوش‌بین می‌شود و همین موضوع موجب افزایش سطح مقبولیت و مشروعیت نظام خواهد شد.

این فعال سیاسی با بیان اینکه جمهوری اسلامی از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی فراز و نشیب‌های زیاد را پشت سر گذاشته است افزود: انتظار جامعه این است که بتوانیم برای حل معضلات و مشکلات اساسی جامعه برنامه‌ریزی کنیم و مردم رفع این مشکلات را به صورت ملموس ببینند. اگر ما روند کشورهای توسعه‌یافته را بررسی کنیم می‌بینیم یک الگوی نگاه به درون و خودباوری داخلی و امنیت داخلی را خودشان برای کشورشان ایجاد کرده‌اند. کشورها برای حرکت در مسیر توسعه در حوزه داخلی نیاز به خوداتکایی و خودبرنامه ریزی دارند. تفکیک بین اصول‌گرا و اصلاح‌طلب و این نوع تقسیم‌بندی‌های دوگانه مثلاً چپ و راست یک نوع تفکیک نخبگانی است و جامعه این‌ها را پذیرش نمی‌کند. بیشتر دولت‌های بعد از انقلاب غرب‌گرا بوده‌اند و حل مشکلات را در آشتی با غرب می‌دیدند اما جامعه این چنین تعریفی را از ما نمی‌پذیرد و همه اینها را رئیس‌جمهور جمهوری اسلامی می‌دانند.

آقازاده ادامه داد: در اغتشاشات اخیر اکثریت جامعه با اغتشاشات همراهی نکرده‌اند اما این عدم همراهی دلیل بر این نمی‌شود که این‌ها نسبت به وضعیت موجود خوشحال هستند. این‌ها اگر چه از وضعیت موجود گله‌مند هستند اما خشونت‌ها را هم نمی‌پسندند. از طرف دیگر جامعه امروز نسبت به گذشته و قبل از پیروزی انقلاب اسلامی مطالعه و شناخت دارد و امروز هم همین قشر نسبت به آمریکا و غرب هم دست رد می‌زند و این خیلی خوب است که مردم هم نسبت به گذشته آشنایی دارد و همین نسبت به غرب شناخت دارد در عین حال نسبت به وضع موجود معترض است و این یک امتیاز برای جمهوری اسلامی است که از آگاهی جامعه در حوزه پیشرفت‌ها و برنامه‌ریزی و حوزه زیرساخت‌ها به نحو احسن استفاده کند.

وی تأکید کرد: ما باید بتوانیم از ظرفیت‌های جامعه که در مراسم تشییع شهید حاج قاسم سلیمانی نمایش داده شد برای حل مسائل استفاده کنیم و برای این کار باید این ظرفیت‌ها را بازشناسی و فعال کنیم و به نفع انقلاب اسلامی و مردم جلو ببریم. دوره ثبات بهترین مقطع برای حل مسائل و موضوعات است و ما می‌توانیم در این دوره بعضی از مسائل را نسبت به فقه پویای شیعه، نسبت به قانون اساسی متقن جمهوری اسلامی و نسبت به اندیشه امامین انقلاب و اندیشه دلسوزان نظام حل کنیم. در تشییع حاج قاسم سلیمانی میلیون ها نفر شرکت کردند و میلیون‌ها نفر هم با هر گرایش سیاسی و فکری و فرهنگی امکان حضور در مراسم را پیدا نکردند اما از این عدم حضور ناراحت بودند. این ظرفیت‌ها پشتوانه نظام جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی است.

این فعال اجتماعی و سیاسی گیلان گفت: ما برای کاهش هزینه‌های اغتشاشات باید با مدیران ارتباط داشته باشیم و نواقص موجود را حل کنیم. ما باید پل ارتباطی بین مردم و مسئولان شویم. هر چه این جایگاه پررنگ‌تر شود امکان ارایه خدمات بیشتری فراهم خواهد شد. ما در حوزه محیطی خودمان هم به لحاظ علمی و کلامی و با در نظر گرفتن نگاه اسلامی و محبت‌آمیز، با افرادی که در معرض بمباران خبری معاندان قرار دارند و از طرفی با مشکلات اقتصادی دست‌وپنجه نرم می‌کنند حرف بزنیم و حرف و دغدغه‌های آن‌ها را بشنویم و این باعث ایجاد برکت زیادی خواهد شد ضمن اینکه به نوعی روشنگری است.

وی ادامه داد: ما باید تأکید کنیم که ما یک خانواده هستیم و در یک خانواده گرایش‌ها و اعمال مختلف ممکن است دیده شود. در یک خانواده اتفاقات مختلف باعث ترد افراد نمی‌شود. این به نفع انقلاب اسلامی نیست. ما باید برای جذب، دایره انقلابی‌گری را به فرموده مقام معظم رهبری بزرگ‌تر کنیم. وقتی شما از عدالت‌طلبی و مبارزه با تبعیض حرف می‌زنید چه کسی می‌تواند آن را رد کند اما جامعه امروز با فضایی که این مسائل را بشنود مواجه نشده است. ما نیاز به یک سری اصلاحات در ادارات خودمان داریم و نیاز به یک انقلاب اقتصادی و اداری داریم تا این بروکراسی اداری را تسهیل کنیم چرا که بخش زیادی از نارضایتی‌ها از همین شکاف‌هایی است که از بروکراسی اداری ناشی می‌شود.

این فعال سیاسی در پایان تصریح کرد: ما هم نسبت به بسیاری از عملکردها گلایه داریم اما این دلیل نمی‌شود که نسبت به اصل استقلال، خودباوری و عدالت‌محوری و شاخصه‌های فطری که بر اساس آن‌ها در انقلاب اسلامی به پیروزی رسیده‌ایم را زیر سؤال ببریم و ناکارآمد نشان دهیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ۸دی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, با شفافیت سیاسی جامعه به آینده کشور خوشبین و امیدوار می شود,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه