تقلای روحانی برای حفظ آرای کُردها
دیده ها و شنیده ها از روی آوری تیم دولت به رویکرد رای آوری به هر قیمتی در مناطق کُردنشین حکایت دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مکریان؛ حضور گاه و بیگاه مسوولان دولتی در استانهای کُردنشین و تشکیل جلسه های شبهه انتخاباتی با برخی از فعالان سیاسی شهرهای کُردنشین در استانهای آذربایجان غربی و کُردستان شائبه تبیلغ زود هنگام دولتی ها به بهانه های مختلف با استفاده از امکانات بیت المال را بیش از هر زمان دیگری شدت داده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مکریان,آبان ماه گذشته وزیرکشور به استان کُردستان سفر کرد، سفری که به منزله استارت تبلیغات غیر رسمی دولت در مناطق قومی محسوب می شد با واکنش تند نمایندگان مردم این استان در مجلس شورای روبرو شد.
,«منصور مرادی» رئیس مجمع نمایندگان کُردستان که از منتقدین سر رحمانی فضلی در ماههای پایانی دولت یازدهم صورت گرفت، میگوید: این سفر و سفر سایر وزرا در ماهها اخیر و آینده به استانهای مختلف کشور تنها با هدف تبلیغات انتخاباتی انجام میگیرد و این کاملا برای همه مشهود است.
,وی افزوده که مجمع نمایندگان مردم کردستان از عدم تحقق وعدههای دولت روحانی به مردم کردستان واقعا ناراحت و گله مند هستند.
,«سید احسن علوی» نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس دهم نیز در خصوص وزیر یک روزه وزیر کشور به کُردستان اظهار کرده که وزارت کشور در تهران قول همکاری و برگزاری جلساتی با مجمع نمایندگان استان کردستان داده بود که نه تنها هیچ جلسهای تشکیل نشده است، بلکه آنها هیچ همراهی با نمایندگان مردم استان را ندارند.
,علوی تصریح کرده که بیتوجهی دولتمردان به دغدغهها و مشکلات کردستان و دردهای بیدرمان این استان محروم مایه تاسف است.
,«سید مهدی فرشادان» دیگر نماینده مردم سنندج در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از حضور وزیر کشور در کُردستان، گفته: ما میخواستیم با این عدم همراهی، پیام روشن، واضح و سیاسی به دولت بدهیم که از روند و عملکرد موجود در کردستان گلایه داریم.
,فرشادان افزوده که دولت در کردستان با نمایندگان مردم در مجلس تعامل ندارند و دستگاههای اجرایی نیز با خودمحوری، کارهایی انجام میدهند که موجب صدمه و آسیب به اعتماد مردم است.
,گلایههای تند نمایندگان مردم کُردستان از حضور رحمانی فضلی در حالی بیان شده که خود دولتیها حضور وزیر کشور در کُردستان را با هدف پیگیری روند توسعه استان بیان کرده و از روند رو به رشد کُردستان اظهار خرسندی کردهاند.
,رحمانی فضلی، در جلسه مشترک شورای توسعه و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان بر خلاف نمایندگان، مجموعه گزارشات مسؤلان استانی را دلگرم کننده خواند و گفته که بیش از گزارش ها، مطالبه گری، انگیزه جدی و روحیه بالایی که دارید شما را مطرح می کند و انتظار می رود که به عنوان نمایندگان مردم با همین انگیزه عمل کنید.
,در چند روز گذشته استاندار کُردستان از افزایش 2 هزار میلیارد تومانی پروژههای نیمه کاره کُردستان در دولت یازدهم خبر داده بود، که شاید تا حدودی موید سخنان نمایندگان کُردستان و بی توجهی دولت به کُردستان باشد.
,علاوه بر وزیر کشور، محمدباقر نوبخت رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی، محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و معاون سیاسی حزب اعتدال و توسعه، اکبر ترکان دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور، استانداران این استان ها هم به سفرهای شهرستانی خود سرعت بخشیده اند و بر خلاف رویه ی معمولشان هر چند روز یکبار به یکی از شهرستان ها سفر می کنند.
,آخرین این سفرها به سفر سعادت، استاندار آذربایجان غربی به مهاباد و سفر زاهدی، استاندار کُردستان به سقز مربوط می شود.
,استاندار آذربایجان غربی که به بهانه بازدید از معدود پروژه های دردست احداث مهاباد به این شهرستان سفر کرده بود با برخی از چهره های همسو با دولت در قالب نشست هم اندیشی با فعالان اجتماعی و اقتصادی این شهرستان دیدار کرد. هرچند بر اساس آنچه که در پیش تر گفته شد سفر سعادت یک سفر صرف تبلیغاتی محسوب می شد، اما این سفر باب میل دولتی ها پیش نرفت و در همان ابتدای کار با حاشیه های همراه شد، تعدادی از حاضرین در نشست هم اندیشی در واکنش به صحبت های استاندار قصد ترک جلسه را داشتند که در صفحه پنجم این شماره به گوشه های از آن اشاره شده است.
,سفر زاهدی به سقز هم خالی از حاشیه نبود، حضور وی در روستاهای سقز و توزیع کارت هدیه 200 هزار تومانی بین سرپرستان 23 خانوار روستایی بخش سرشیو و 3 روستاى بخش امام(ره) این شهرستان با واکنش تند رسانه های منتقد روبه رو شد.
,تبلیغات دولتمردان کنونى بر روى طرح هاى قبلى
, تبلیغات دولتمردان کنونى بر روى طرح هاى قبلى ,محمد محمد رضایى رئیس ستاد مشترک انتخاباتى اقوام ایرانى حامى حسن روحانى از فعالان اصلاح طلب کُرد است. وی بابت حمایتش از آقاى روحانى و ناکارآمدى هاى دولتمردان و بى وفایى روحانى به میثاق نامه اش با ملت که به بیانیه حقوق اوقوام وادیان موسوم است. از اقوام ایرانى عذرخواهى کرده است. وى در باره سفرهاى پیاپى اعضاى هیئت دولت به مناطق کُرد نشین می گوید: از آنجایى که در حوزه هاى حقوق شهروندى، عمرانى، صنعتى و راه و شهرسازى دست هاى این دولت در کُردستان خالى است. حرفى براى گفتن و طرحى براى ارائه ندارند. در آستانه انتخابات اقدام به راه اندازى کارنوال هاى تبلیغاتى تحت عنوان سفر مقامات و بازدید از پروژه هاى قدیمى در دست ساخت در استانهاى مرزنشنین سعى در جلب توجه مردم دارند؛ تا وانمود کنند که ایجاد زیر ساخت ها در مناطق محروم و مرزى اولویت هاى این دولت است.
,گویى گمان کرده اند، مردم این سامان چون دولتمردان دچار آلزایمر زود هنگام شده اند. نگاهى به آمار سرمایه گذارى هاى این دولت در استان هاى نور چشمى چون کرمان و سمنان و خراسان و مقایسه آن با استان هاى مرزى عمق تبعیضات نارواى این دولت و نگاه دوگانه حضرات را نمایان مى کند.
,این نماینده اصلاح طلب در اثبات سخنان خود افزود: از مصادیق تبعیضات قبلى و تبلیغات فعلى این دولت به برنامه هاى سفر رسمى معاون اول ریاست جمهورى براى افتتاح یک دهنه نانوایى ماشینى در مریوان و کارگاه بستنى قیفى سازى در سنندج اشاره مى کند و مى گوید: این اخبارهنوز بر خروجى خبرگزاری ها وجود دارند. اما اینروزها معاون دیگر رئیس جمهور با حضور در محل پروژه راه آهن ساوه همدان کُردستان که به شهادت سوابق بنیان آن در مجلس و دولت هاى قبل نهاده شده و باید طبق برنامه به بهربردارى مى رسید؛ وعده تخصیص اعتبار براى ریل گذارى آنرا مى دهد. چندى قبل وزیر راه وشهر سازى نیز جز گفتن از تکمیل حلقه آزاد راه شمالغرب جنوب غرب و سنندج-همدان که بیش از یک دهه از برنامه زمانبندى بهره بردارى آن مى گذرد؛ حرف جدیدى نداشت. مصادره طرح پیشنیان شاید مطلوب دولتمردان و نمایندگان کنونى باشد. اما مطلوب تاریخ و تمدن ملت ما نیست. هرچند در دیگر استان هاى محروم نیز وضعیت بهتر از این نیست.
,محمد رضایی می افزاید؛ هنوز خاطر مردم کُردستان از انتصابات فرمایشى و سفارشى مشاور ویژه استاندار کُردستان آزرده است. هرچند با بدست آوردن مستنداتى موفق به فرارى دادن آن شخص از ساحت دولت در کُردستان شدیم. اما مدیران منصوب و منتسب به ایشان هنوز در مصدر امورات کلیدى کُردستان هستند.
,حال دولت روحانى که در طول عمر روبه اتمامش عاجز از تکمیل و حتی حذف نقاط حادثه خیز از راههاى مواصلاتى اصلى وفرعى استان است. دولتى که توان راه اندازى و تخصیص اعتبار براى آغاز بکار مجدد واحدهاى تولیدى-خدماتى و اشتغالزاى کوچک و بزرگ راکد را نداشت. شهرک هاى صنعتى استان متروک و سالن هاى تولید آنها به لانه حیوانات مبدل شده اند. طرح هاى بزرگ صنعتى غیر دولتى در دست اجرا نیز چون کامیون سازى و،،،،،،، هنوز بى تحرک هستند. نرخ بیکارى در کُردستان سیر صعودى دارد. دولتمردان در گردشگرى هاى استانى در کنار پروژه هاى دست چندم دول گذشته جلو دوربین ظاهر و نقش بازى مى کنند. گویى مى توانند با سیاه بازى مردم هوشمند را سیاه کنند.اما اینها غافل از آن هستند. که مومن از یک سوراخ دوبار گزیده نمى شوند.
,از بعد سیاسى واجتماعى نیز دولت روحانى با پشت پازدن به میثاق نامه حقوق اقوام وادیان که رمز پیروزى آقاى روحانى در برابر رقبا بود. نشان؛ این دولت اعتقادى به این حقوق نداشته و ندارد. اگر داشت بانیان آنرا حذف و میدان را به کسانى که اعتقادى به آن حقوق نداشتند، نمى داد. شاهد بر مدعا عدم حضور یک اهل سنت در کابینه است. مستحضر هستید، اینجانب کُرد شیعه مذهب هستم، اما همواره مدافع حقوق هموطنان اهل سنت و دیگر اقوام ایرانى از آذرى هاى عزیز تا بلوچستانى هاى نازنین بوده و هستم. شرط حمایت تشکیلاتى ما از روحانى همان بیانیه اى بود که روز پس از انتخابات توسط دولت انکار شد. حال که دیده از این ناحیه در انتخابات بعدى آسیب جدى خواهد دید براى فرار از پاسخگویى به نقض بیانیه اى که شخص روحانى خود را متعهد به اجراى آن کرده بود.
,در واپسین ماهها سناریو جدیدى تحت عنوان حقوق شهروندى ساز کرده است تا مردم را با این ساز جدید شاد کنند!.
,گویى مشاوران آقای روحانى نمى دانند که ملت مى دانند منشور حقوق شهروندى تکرارى بر مکررات و باز نشر موادى از قوانین موضوعه کشور بوده و جزئیاتى از کلیات همان بیانیه معدوم شده حقوق اقوام و ادیان آقاى روحانى است. در حقیقت منشور حقوق شهروندى دولت روحانى در حد آئین نامه اجرایى بیانیه ده ماده حقوق اقوام وادیان است که دولت در آخر عمرش تدوین و ابلاغ کرده است حکم نوشداروى بعد از مرگ سهراب را دارد.
,اویل کار این دولت در سطح معاون وزیر نفت یک مدیر اهل سنت توسط وزیر محترم نفت منصوب شد. روزى که روحانى در جمع مردم مهاباد از حضور عزیزان اهل سنت در این سمت حنجره پاره می کرد. آن معاون مذکور را هم در پست خود باقی نگذاشته بودند. این وقایع از دوحال خارج نیست؛ یا رئیس دولت بر ارکان دولتش اشراف ندارد و یا در میان ملت خالى بندى مى کند. که در هر دوحال قابل اعتماد ما
,نیست و راهى جز سلب اعتماد و پس گرفتن آرای اقوام ایرانى از روحانى باقى نمانده است.
,این نماینده ادوار با اشاره به بی اثر بودن این تقلای دولتی ها تاکید می کند، گردشگرى هاى استانى و پخش رپرتاژهاى تبلیغاتى در استان هاى محروم جز تحمیل هزینه ثمرى ندارد و براى روحانى راى نمى شود و به ضد تبلیغ تبدیل شده است. تجربه نشان داده است، مردم توهین به شعور خود را باز نمى تابند و واکنش قهر آمیزشان بنیان کن خواهد بود. روحانى نباید امید چندانى به آراى خود در بین اقوام داشته باشد، کاش بجاى اتلاف منابع مالى و اوقات ادارى و حق ماموریت هاى مصرفى از این محل به بازگشایى واحدهاى تولیدى ولو کوچک مساعدت مى شد. پروژه هاى موصوف داراى ردیف بودجه هستند، افزایش ارقام آن در پشت میزها صورت مى گیرید. نه درجلو دوربین هاى تبلیغاتى!.
,اگر طرح جدیدى براى عرضه و معرفى وجود داشت، انجام این سفرها و تحمیل این هزینه ها بر استان هاى محروم توجیه پذیر بود، مگر مخارج چندده میلیاردى سفر بى رونق آقاى روحانى به استان هاى محروم جبران شده است، که مخارج سفر معاونین و وزرایش براى بازشناسى طرح هاى باستانى به حساب مردم کردستان و دیگر مناطق محروم بار مى شود.
,روحانی وعده هایی داد که تاب و توان انجامش را نداشت
, روحانی وعده هایی داد که تاب و توان انجامش را نداشت,حسن عباسی، فرماندار سابق بوکان که بیشترین دوران فرمانداری در این شهرستان را در کارنامه دارد نیز در این باره می گوید؛ متاسفانه آقای روحانی وعده هایی داده اند که گاهاً از حوزه اختیارات رئیس جمهور هم فراتر بوده است.
,ایشان با استفاده از تحریک احساسات قومی و مذهبی و سیاسی مردم و با ایجاد مطالبات گسترده در بین سلایق مختلف سیاسی کشور رای آوردند. در شرایطی که دولت نه تنها پس از بیش از سه سال و نیم توانایی تحقق وعده صد روزه خود برای ساماندهی به معیشت مردم را نداشته است، بلکه هر روز در این میان سفره مردم کوچک و کوچکتر شده است. به گواه آمار در طول دولت یازدهم با شدید ترین رکود اقتصادی پس از انقلاب اسلامی روبرو هستیم، رکودی که سبب شده حتی نانوایی ها هم تابلوی از "نسیه فروشی معذوریم" را بر سردر مغازه هایشان نصب کنند.
,تخریب دولت گذشته به برنامه روتین دولتی های تبدیل شده در شرایطی که در دولت گذشته بر اساس بخشامه های ابلاغی حق نادیده گرفتن خدمات دولت های پیش از خود را نداشتیم.
,برخورد های دوگانه با مردم و تهیج احساسات عمومی با وعده های غیر واقعی یکی از مهمترین علل رویگردانی مردم از دولت روحانی در انتخابات پیش رو خواهد بود. وقتی به گفته رئیس قوه قضائیه، رئیس جمهور در محافل خصوصی از برخورد با رسانه ها منتقد سخن می گویند و فردا روزش در بین دانشجویان جوان بانگ آزادی مطبوعات سر می دهند این گونه رفتارها خود به خود به بی عتمادی مردم نسبت به دولت بدل می شود.
,عباسی کسب رای به قیمت تخریب نظام را یکی دیگر از روش های دولت فعلی برای ادامه حیات خود معرفی می کند و می گوید: وقتی وعده ای داده می شود که توانایی انجام آن وجود ندارد علاوه بر شائبه شرعی بر اساس نص قرآن کریم که در سوره مبارکه إسراء آیه 34می فرماید: « ... وَ أَوفُوا بِالعَهدِ إنَّ العَهدَ کانَ مَسئُولـاً ». موجب بد بینی مردم به کارگزاران نظام هم می شود.
,متاسفانه این روزها دولتی ها به بهانه رفع اتهام از خود تقصیرات را متوجه نظام می کنند که این از شان یک دولت انقلابی به دور است.
,فرماندار دولت احمدی نژاد در بوکان می افزاید؛ در کمال ناباوری در طول عمر این دولت، کشور و جامعه به شدت سیاست زده شده اند. از هر اتفاق بزرگ و کوچکی برای رسیدن به اعراض سیاسی استفاده می کنند، مردم نان می خواهند و آقایان از گشایش های سیاسی و ... سخن به میان می آورند. هرچند این ادعاها هم صرفاً در حد ادعا باقی مانده اند.
,استفاده از نیروهای ضعیف، بی تجربه و ناکارآمد در پست های مدیریتی توسط دولت در مناطق کُردنشین یکی دیگر از معضلاتی است که مردم این مناطق با آن دست و پنجه نرم می کنند. در شرایطی که شهری چون بوکان از نرخ بالای بیکاری حتی فراتر از میانگین استانی و کشوری رنج می برد، متاسفانه مسوولان این شهرستان به فکر ترتیب دادن شو های تبلیغاتی برای انتخابات پیش رو هستند.
,برجام بر رنجمان افزود
, برجام بر رنجمان افزود,فایق فیاض، فعال اقتصادی در حوزه ساخت و ساز است وی که مدیریت مجتمع تجاری تفریحی نگین مهاباد در این شهرستان را بر عهده دارد، از خلف وعده های دولت روحانی می نالد و به مُکریان امروز می گوید، رکودی که در شرایط فعلی دامن صنعت ساختمان کشور به عنوان عمده ترین بخش در حوزه اشتغالزایی را گرفته در طول تاریخ کاری ام بی سابقه است.
,متاسفانه دولت در رونق بخشی به اقتصاد هیچ توفیقی نداشته و هر روزه شاهد تعطیلی واحدهای تولیدی و صنعتی در سطح شهرستان و منطقه هستیم.
,دولت اداعا می کند که تورم را مهار کرده است در شرایطی که هر روزه شاهد گرانی رزق مردم هستیم، تیم اقتصادی دولت رفوزه است و من به عنوان یک فعال اقتصادی از سرمایه گذاری هایم پشیمانم.
,دولتی های به کرّات از رفع مشکلات کشور علی الخصوص مصائب مردم در حوزه معیشتیشان پس از امضاء توافق نامه برجام سخن می گفتند، در حالی که بیش از یکسال از انعقاد این قرارداد می گذرد هر روز گرفتاری های مردم بیشتر از دیروز می شود.
,فیاض در پایان می افزاید، من نه اصلاح طلبم و نه اصولگرا، اصلاً به این تقسیم بندی ها اعتقادی ندارم چون بازاری هستم و می دانم این بازی ها سیاسی برای مردم نان نمی شود.
,رفتار دولتمردان موجب بی تفاوتی اجتماعی می شود
, رفتار دولتمردان موجب بی تفاوتی اجتماعی می شود,دکتر غفور شیخی، جامعه شناس و کنشگر اجتماعی که به گفته خود از هرگونه جناح بندی سیاسی مبرا است با اشاره به برخی دل مشغولی های این روزهای مسوولان می گوید: از چند سال قبل تاکنون این یکی از معضلات و دغدغه های مردم و نامزدهای انتخاباتی است که دولتمردان از استانداران گرفته تا فرماندار و بخشدار و حتی مسوولین اداره های یک شهرستان، تمام توان و وقت و امکاناتی را که باید در راستای انجام وظایف محوله و خدمات مردمی قرار گیرد به سوی نمایش های تبلیغاتی انتخاباتی جهت دهی می کنند و برای آن سفرها و مراسم ها و همایش ها اسامی متعدد و مجزایی تحت عناوین گزارش عملکرد، بازدید، هم اندیشی، ارتباطات مردمی و... تدارک می بینند. هرچند در واقع به نوعی دورزدن قانون منع تبلیغات زودهنگام و همچنین ممنوعیت بکارگیری امکانات دولتی برای تبلیغات است اما به دلیل تکرار، نبود نظارت و پیگیری و همچنین یکسان بودن عامل و مسئول، این روال، رنگ و روندی طبیعی و حتی حرفه ای به خود گرفته است. احتمال اینکه این ترفند و روند باعث افزایش مشارکت مردمی در انتخابات می گردد نیز دلیل اغماض برخی نهادهای مسئول و نظارتی نیز شده است.
,وی می افزادید؛ این تبلیغات زودهنگام و تقلّای دولت برای انتخابات پیش رو در قالب سفرهای استانداران و جلسات فرمانداران و بارش نشریات و گسترش پیام های چندرسانه ای فضای مجازی، بنرهای دور میادین و معابر عمومی با برجسته ساختن تصویر و نام شخص مورد نظر انجام می گیرد.
,این تلاش با شروع ماه بهمن و دهه ی فجر با افتتاح چندباره ی پروژه های نیمه تمام و کلنگ زنی های بی فرجام و صدها خبر تخصیص اعتبارات و بودجه و غیره بیشتر می شود و به اوج خود می رسد.
,طبیعی است که عقل سلیم منکر تلاش دولتمردان و انجام مقدمات لازم در راستای معرفی زحمات و اطلاع رسانی عمومی و بسترسازی مناسب انتخابات پیش رو نیست، اما اعلان این استراتژی و بسیج نمودن تمام توان و امکانات و برنامه ها در این راستا، منزوی شدن خدمات، مسکوت ماندن امورات، معطل ساختن کارهای اولویت دار و اجرای نمایش های تبلیغاتی در کنار شعار ممنوعیت تبلیغ زودهنگام و برابری شرایط و عدالت سیاسی برای تمامی نامزدها، به نوعی توهین به شعور عمومی و هدر دادن بودجه و سرمایه ی ملی محسوب می شود.
,مناسب تر آن است که بجای بکارگیری تکنیک های متعدد تبلیغات و اقناع و توجیه جامعه، اطلاع رسانی مستمر شش ماهه ی مستند انجام گیرد و ضمن اطلاع رسانی بگذارند و فرصت بدهند که کارهای انجام شده و فعالیت های صورت گرفته و پروژه های مختوم گشته، خود زبان حال و واقعی و گویای تبلیغات باشند.
,در اینکه طی حداقل 5سال اخیر تاکنون دولت تحت فشار بوده و وضعیت بازار و کسابت و اقتصاد در تب تحریم و رکود و تورم گرفتار شده شکی نیست و جامعه نیز سطح انتظارات و مطالبه های خود را به میزان قابل توجهی کاهش داده اند اما این دلیل بر کم کاری عملیاتی یا بزرگ نمایی طرح های ترمیمی و کوچک مقیاس نیست و قطعاً بیان صادقانه و مستند فعالیت های انجام شده و نشده برای مردم می تواند مقبول تر و منطقی تر از اجرای سناریوهای متظاهرانه ی بزرگنمایی شده ی تبلیغاتی باشد چرا که در اولی نوعی تکریم و معذرت و در دومی نوعی تحمیق و تظاهر مستتر است. به گمان بنده همچنان که برخی اندیشمندان (مانند سات ژالی، جرج گربنر و...) از تلویزیون افراطی به عنوان مروج بیماری جهانی و جعبه ی حماقت یاد می کنند می توان تبلیغات گسترده ی امروزین را نیز فنون ترکیب اغراق های دروغین و صداقت های ناپایدار برای اغفال و اقناع مردم در راستای نیل به اهداف خود با ابزارها و شگردهای متعدد تعریف نمود و گرنه مشک آن است که خود ببوید.
,از طرفی هم انتخابات و تداوم مسئولیت یا تغییر آن بخشی از انبوه فعالیت های روزمره و اقداماتی است که باید برای آن تدابیری اندیشید و به نحو احسن به انجام رساند و پرداختن به یکی از این وظایف و امورات نباید موجبات صدمات و لطمات به سایر فعالیت ها گردد. این در حالی است که ادامه حیات سیاسی و اجرایی و مدیریتی بسیاری از دست اندرکاران منوط به نحوه ی فعالیت فلان استاندار و فرماندار و بخش دار و مسئول برای انتخابات است و چه بسیار قول ها و وعده هایی که در این میان بین مردم و مسئولین و فضای عمومی جامعه رد و بدل می شود و بعداً جامه ی عمل نمی پوشند و بذر و تخم بدگمانی و بی اعتمادی و «نان به نرخ روز خوری» را می کارند و سرانجام «هر کسی به فکر خودبودن و احساس بی قدرتی جمعی» را می دروند. تمامی این پیامدها ناشی از صرفاً چند سفر و همایش نیست بلکه ناشی از نوع اقدام و دورخیز برای انتخابات پیش روست که دربرگیرنده ی یک استراتژی مشخص تیم دولتمردان است که متوسل به تبلیغات متظاهرانه و نه عملگرایی مستند است.
,انتهای پیام/ م
]
ارسال دیدگاه