اخبار داغ

دور جدید استفاده متوهمان88 از کلید واژه"تقلب"/

پشت‌پرده باج خواهی حجاریان و زیباکلام از رئیس‌جمهور/ اصلاح طلبانی که با پیروزی "18تیر" و با شکست "فتنه 88" به راه انداختند

پشت‌پرده باج خواهی حجاریان و زیباکلام از رئیس‌جمهور/ اصلاح طلبانی که با پیروزی "18تیر" و با شکست "فتنه 88" به راه انداختند
اخیرا سعید حجاریان و صادق زیباکلام در گفتگوهایی ادعا کرده اند: اصلاح طلبان اگر بشکنند روحانی هم می شکند و اگر اصلاحات نباشد، روحانی هم وجود نخواهد داشت و رای روحانی در انتخابات ریاست جمهوری 92 تنها یک میلیون رای بوده است.
[

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی دانا، مهمترین رکن دموکراسی در هر کشوری برگزاری انتخابات می باشد. جمهوری اسلامی تا کنون انتخابات های فراوانی برگزار کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

کمتر از یکسال از حدوث انقلاب اسلامی، با دستور و تاکید امام خمینی (ره) رفراندوم سراسری برگزار شد و با حداکثر آراء جمهوری اسلامی "آری" گرفت.

,

آمریکا اولین دولتی بود که رسماً با این انتخابات مخالف بود و همواره در ظاهر و باطن با آن به دشمنی پرداخت و هیچگاه به حقوق حقه ملت ایران احترام نگذاشت.

,

متاسفانه برخی از گروه‌های داخلی که گرایش فراوانی به غرب داشته و دارند زمانی که نتیجه دلخواه‌شان در پای صندوق‌های رای تامین نمی شود مانند رفتار آمریکا در قبال اولین انتخابات ایران، آنرا به رسمیت نمی شناسند.

,

سال88 یکی از بارزترین این جسارت‌ها به رای ملت بود، بگونه ای که کاندیدای مغلوب و تئوریسین های حامی آن رسما و طی بیانیه و مصاحبه های جداگانه اعلام کردند که در انتخابات تقلب شده است.

,

بعدها که زمان پیش رفت چهره هایی که در فتنه 88 نقش پررنگی داشتند عنوان کردند که تدلیس سیستماتیک صورت گرفته و تقلب نبوده است.

,

اعترافات حجاریان بسیار قابل توجه است که می گفت: «بنده چند بار گفته‌ام که بحث ما این نیست که تخلف و یا تقلب شده است. به‌نظر من واقعه‌ای اتفاق افتاده است که اسم آن "تدلیس سیستماتیک" است.

,

در توضیح تدلیس باید بگویم که مثلاً اگر شما سه سال در شهرداری به مردم پول بدهید، بعد هم چهار سال در دولت به مردم سیب‌زمینی و یارانه و پول یامفت بدهید و رأی بخرید، تدلیس سیستماتیک است»

,

این اعترافات در نتیجه بیداری مردم در 9دی است و هرچند اتهام تقلب را از نظام ساقط نمود اما یک فرار رو به جلو بود که به شعور ملت توهین کرد.

,

البنه تورقی بر تاریخچه انتخابات های گذشته نشان می دهد که این اولین مرتبه ای نیست که یک گروه نتیجه صندوقهای رای را به رسمیت نمی شناسند.

,

هاشمی‌رفسنجانی در دیدار با حزب اراده ملت ادعای تقلب در انتخابات 84 را عنوان کرد و در این دیدار گفت: "حتی مرحله دوم، استاندارها- که همه اصلاح‌طلب بودند- کار را به کلی رها کردند، اصلا کاری نداشتند که چه چیزی در صندوق‌های رای اتفاق بیفتد؛ او گفته است: «هرچه خواستند در صندوق ریختند و هر چه خواستند خواندند».

,

در موارد فوق، جریان اصلاحات و یا کارگزاران مدعی تقلب در انتخابات بوده اند به این علت که، ملت فهیم ایران اسلامی فرد دیگری را به آنها ترجیح داده است.

,

 

,

اگر حرف ما نباشد تقلب شده است

, اگر حرف ما نباشد تقلب شده است, اگر حرف ما نباشد تقلب شده است,

اکنون دور جدیدی از تعبیر و تفسیر واژه "تقلب" در جریان متوهم تقلب شکل گرفته است؛ به طوری که اخیرا سعید حجاریان و صادق زیباکلام در گفتگوهایی ادعا کرده اند: اصلاح طلبان اگر بشکنند روحانی هم می شکند و اگر اصلاحات نباشد، روحانی هم وجود نخواهد داشت و رای روحانی در انتخابات ریاست جمهوری 92  تنها یک میلیون رای بوده است.

, .,

فتنه گران که اکنون خود را بازنده ی اصلی انتخابات سال 92 می دانند و در تحلیل‌هایشان به این نقطه رسیده اند که از نظام اسلامی و مردم فهیم ایران شکست خورده اند متوسل به خیال بافی های عجیب و غریبی می شوند تا بتوانند رئیس جمهور منتخب ملت را مورد فشار و شخصیت ایشان را مورد تخطئه قرار دهند.

,

نکته قابل تامل اینست که مدعیان دموکراسی و آزادی!!! اکنون نمی توانند صراحتاً انتخاب دکتر روحانی را برآمده از "تقلب" بدانند؛ چرا که در این صورت بیش از پیش برایشان رسوایی به بار می آید.

,

حقیقت و کنح ماجرا این است که "فتنه گران" عملا هر گاه ملت ایران به نامزد مورد اشاره ی آنها اعتماد نکرده است رای مردم را "تدلیس سیب زمینی" یا "تقلب" خوانده اند و اکنون هم به این اعتقاد دارند که آراء روحانی متعلق به آنها بوده و یحتمل اشتباه خوانده شده!

,

جریان برانداز معتقدست که رئیس جمهور برامده از رای ملت بایستی گماشته آنها در دولت باشد و نه یک شخصیت مستقل و هر حالت دیگری را "ردصلاحیت های مشکوک و تقلب و سیب زمینی و تدلیس و..." می خواند.

,

این جریان سعی می کند ابتدا در انتخابات خود را به مردم تحمیل نماید و اگر موفق شد "18 تیر" می سازد و اگر موفق نشد "فتنه 88 "و در صورتی که راه سوم را پیش بگیرد به باج خواهی از رئیس جمهور منتخب ملت متوسل می شود.

,

اگر بر رفتار این طیف از اصلاح طلبان دقت نماییم متوجه می شویم که نه تنها اینان خواهان آزادی و دموکراسی نیستند بلکه بدنبال یک "استبداد پنهانی" می باشند.

,

نگارنده این سطور تمام اصلاح طلبان را  " افراطی و برانداز" نمی داند اما تمام آنها را در بروز چنین رفتارهایی مقصر می داند؛ چرا که آنها اجازه داده اند که تندروها با تابلوی اصلاحات در صحنه ی سیاسی کشور جولان دهند و هیچگاه علنا رفتارهای هنجارشکن و براندازانه آنها را مورد انتقاد قرار ندادند و از آن برائت نکردند.

,

اگر تمام گروهها و جناح‌ها امروز مقابل استبداد و زیاده خواهی این جریان برانداز نایستند فردا آتش آنها دامن همه را خواهد گرفت.

,

ابوالفضل چمندی

,

انتهای پیام

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه