شهردار کمیجان مطرح کرد
کمیجان؛ شهر تپههای باستانی/ساخت مستند جاذبههای گردشگری کمیجان
شهردار کمیجان گفت: شهرداری کمیجان با هزینه ای بالغ بر ۳۰ میلیون ریال اقدام به ساخت مستندی از جاذبههای گردشگری شهرستان کرد که به زودی از شبکه دو سیما پخش می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سلام کمیجان، کمیجان از شهرستانهای تابعه استان مرکزی است که دارای ظرفیتهای مختلف در حوزه گردشگری و صنایع دستی است؛ در سالهای اخیر توسعه اقتصاد گردشگری یکی از دغدغه های مهم مسئولان این شهرستان شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سلام کمیجان,بافت های تاریخی و فرهنگی کمیجان به عنوان هسته و ریشه شهرستان از جایگاه ویژه ای برخوردارند تاجایی که بنیان و پایه های فرهنگی و آداب و رسوم منطقه را در دل خود جای داده اند. همین امر ضرورت توجه بیش از پیش مسئولان را به حفظ و نگهداری این بناهای تاریخی میطلبد.
,علاوه بر هنر و معماری خاص بافت های تاریخی منطقه، اقتصاد گردشگری در کمیجان یکی از مهم ترین مطالبات مردم شهرستان است.
,با فراهم کردن زیرساخت های گردشگری در این حوزه قدم محکمی در راستای احیا فرهنگ، آداب و رسوم و توسعه اقتصاد پایدار شهرستان برداشته می شود.
,گام اول در معرفی جاذبه های گردشگری شهرستان کمیجان با حضور شهردار جدید این شهر برداشته شده و به همت شهرداری مقدمات ساخت مستندی از جاذبه های شهرستان کمیجان فراهم شده است.
,ساخت مستند جاذبه های گردشگری کمیجان
,محمود مرادینراقی از نیمه مهرماه سال جاری سکاندار شهرداری کمیجان شد و از همان روزهای اولیه با تاکید بر توجه به میراث فرهنگی شهرستان به خبرنگار سلام کمیجان، گفت: شهرداری کمیجان با هزینه ای بالغ بر ۳۰ میلیون ریال اقدام به ساخت مستندی از جاذبه های گردشگری شهرستان کرده است.
, سلام کمیجان,وی ادامه داد: این مستند که به زودی از شبکه دو سیما پخش می شود، روستاهای «وفس»، «سمقاور»، «آقچه کهریز» و «اسفندان» را به تصویر کشیده است.
,شهردار کمیجان تصریح کرد: شهرستان کمیجان استعدادهای بی نظیری در حوزه اقتصاد گردشگری دارد که تاکنون از دید مسئولان مغفول مانده است و لازمه آن توجه مسئولان به این استعدادها، شناخت شهروندان از ظرفیتهای گردشگری و مطالبه گری است.
,مرادی به مستند «مرز پر گهر» اشاره کرد و گفت: «مرز پر گهر» مستندی در خصوص نقاط مختلف کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی است. در این برنامه دوربین شبکه دو سیما به تمامی استان های کشور سفر می کند و ظرفیت های هر شهر را به لحاظ آداب و رسوم و فرهنگ به تصویر می کشد، محور این برنامه شعار سال یعنی «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» است.
,وی افزود: ساخت این گونه برنامه های تلویزیونی در کنار تمامی مزایایی که دارد، ساکنان کمیجان را با این ظرفیت ها آشنا میکند تا سهم خود در اقتصاد گردشگری و جذب توریسم را از مسئولان و متولیان امر مطالبه کنند.
,شهردار کمیجان بیان کرد: امیدواریم این حرکت بتواند در سطح شهرستان اجماعی برای ظرفیت سازی گردشگری ایجاد کند.
,مرادی از بی توجهی مسئولان استان و کشور نسبت به حوزه گردشگری کمیجان گلایه کرد و گفت: شهرستان کمیجان سهم مناسبی از گردشگری استان و کشور ندارد، تا جایی که سُفال کمیجان سابقه و قدمتی بیش از سفال «لالجین» دارد اما به دلیل بی توجهی از بین رفته است و شهر اکنون فاقد یک برند برای شکل گیری گردشگری است.
,کمیجان؛ شهر تپههای باستانی
,وی به ظرفیت ها و پتانسیل های آثار باستانی شهرستان اشاره کرد و افزود: کمیجان می تواند شهر تپه های باستانی باشد ولی تاکنون حتی یکی از این تپه ها کاوش نشده و محتویات آن در هیچ موزه محلی نگهداری نمی شود.
,شهردار کمیجان در ادامه تصریح کرد: روستای تاریخی و هدف گردشگری «وفس»، از جمله مشهورترین جاذبه های دیدنی شهرستان کمیجان است و «غار قلعه جوق» چهرقان، «غار وفس»، «تپه باستانی چهل گزی» و موزه مردم شناسی از دیگر ظرفیت های گردشگری کمیجان به شمار میرود که می توان «تپه باستانی چهل گزی» را به سایت بین المللی تبدیل کرد.
,مرادی خاطرنشان کرد: متاسفانه غفلت مردم و مسئولان زمینه را برای سارقان آثار تاریخی فراهم کرده و هر روز ما در شهرستان شاهد حفاری غیرمجاز هستیم.
,, ,
, ,
, ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه