رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل:
بهبودی و ترخیص 8 بیمار مشکوک به کرونا در اردبیل/ دو نفر جان باختند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: 8 نفر از بیماران مشکوک به کرونا بهبود و ترخیص شده و متاسفانه دو نفر به علت ابتلا به کرونا جان خودشان را از دست دادند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از سبلانما، دکتر اخوان اکبری عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت : تاکنون آزمایش ۷ نفر مثبت اعلام شده و ۵۷ نفر مشکوک به ویروس کرونا در بیمارستان های استان اردبیل بستری هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلانما,وی تاکنون افزود:8 نفر از بیماران مشکوک به کرونا بهبود و ترخیص شده و متاسفانه دو نفر به علت ابتلا به کرونا جان خودشان را از دست دادند.
,رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به امکانات و نیروهای فعال در این مرکز اشاره کرد و گفت: تعداد ۱۶ نفر کادر پرستاری و پزشکی در سه شیفت، شبانه روزی مشغول خدمت رسانی بوده و امکانات و تجهیزات این بخش در کمترین زمان ممکن مهیا و همه پرسنل به تجهیزات و وسایل حفاظتی مجهز و با سپری کردن دوره های آموزشی درحال خدمت هستند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه