اخبار داغ
  1. سوددهی ۵۰ میلیاردی پرسپولیس و زیان نیم هزار میلیارد تومانی استقلال!
  2. روند مذاکرات به شکل عادی جریان داشته و امور کشور معطل این مباحث نیست
  3. برگزاری جلسه مجمع تشخیص مصلحت درباره پیوستن ایران به CFT
  4. ارتش و سپاه حصار مستحکم ایران اسلامی هستند
  5. درآمدهای مالیاتی صددرصد تحقق یافت
  6. تابستان بهتری پیش رو داریم
  7. هدف از سفر به روسیه انتقال پیام مکتوب رهبری به پوتین است
  8. تحقق شعار سال نیازمند نگاه عملیاتی، نظارت دقیق و حمایت از سرمایه‌گذاران است
  9. صدور مجوز بی‌قانونی از سوی متولی قانون؛ دورزدن آزاد!
  10. کشور بیش از هر زمان دیگری نیازمند انسجام و عزم ملی است/ حکم اعدام تتلو صادر شد
  11. هشدار به رئیس جمهور؛ حذف ارز دولتی دارو استنکاف از قانون است
  12. بازار مسکن در دام بی‌برنامه‌گی و تورم!/ وام‌ها، تورم و ودیعه؛ مثلث نابسامانی بازار مسکن
  13. خلع سلاح ایران بهانه تشدید فشارهاست/ جدیدترین تسلیحات آمریکا در اختیار رژیم صهیونیستی است
  14. خلع سلاح ایران در مقابل تجهیز رژیم صهیونیستی به جدیدترین تسلیحات نظامی/ بهانه ای آمریکایی برای اعمال تحریم های شدیدتر!
  15. بی‌قراری کرونومتر برای پایان درویش؛ آقا رضا و خطر برکناری از پرسپولیس!
  16. مسائل کشور را به گفت‌وگوها گره نزنیم/ به طرف مقابل خیلی بدبین هستیم
  17. جنگ افروزان همیشه منفورند/از جنگ بیزاریم اما در دفاع از کشور لحظه‌ای غفلت نمی کنیم
  18. وعده صادق ۱ عملیاتی کاملاً مشروع، قانونی بود
  19. ورود به مسائل غیر قابل مذاکره، انحراف مسیر گفتگوهاست/ مذاکرات صرفاً درباره هسته‌ای و رفع تحریم‌
  20. وزیر مسکن دولت چهاردهم فاقد انگیزه و مدیریت مناسب است

کارشناس مسائل سیاسی و بین‌المللی:

آمریکا ساختار اجتماعی شکننده‌ای دارد/ مردم آمریکا از اوضاع سیاسی، اقتصادی و اجتماعی خشمگین هستند

آمریکا ساختار اجتماعی شکننده‌ای دارد/ مردم آمریکا از اوضاع سیاسی، اقتصادی و اجتماعی خشمگین هستند
بخشایش اردستانی کارشناس مسائل سیاسی و بین‌المللی با اشاره به اینکه خشم روزهای گذشته مردم آمریکا تنها به خاطر کشته شدن یک فرد سیاه‌پوست نبود گفت: تظاهرات اخیر خشم فروخورده مردم از اوضاع سیاسی اقتصادی و اجتماعی آمریکاست که منتظر یک جرقه بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  احمد بخشایش اردستانی کارشناس مسائل بین المللی در گفتگو با خبرنگار قم فردا،اظهار کرد: آمریکا از نظر ساختار اجتماعی متشکل از سفید پوستانی است که از انگلیس به این قاره آمدند و جنگ های داخلی راه انداختند و در قرن های 18 و 19 سپاه پوستان را برای برده داری از افریقا به امریکا منتقل کردند.

وی افزود: ساختار نژاد پرستی در آمریکا لانه کرده است از سال 1961 تا کنون چندین بار پلیس با سیاه‌پوستان با خشونت برخورد کرده است تظاهرات عظیمی راه افتاده است و معمولا مسئولان آمریکا برای کنترل شرایط لایحه ای را تصویب می کنند تا قانون اساسی آمریکا اصلاح شود اما این رویه همچنان ادامه دارد.

بخشایش اردستانی تاکید کرد: حتی اگر اصلاحاتی هم در قانون آمریکا صورت گیرد باید گفت در ذات و خون آمریکایی ها نژاد پرستی وجود دارد سیاه‌پوستان در آمریکا در فقر به سر می برند و همین عامل باعث افزایش جرم در میان آنها می شود.

کارشناس مسائل سیاسی و بین المللی خاطرنشان کرد: اینکه تصور شود با این تظاهرات،  نژاد پرستی در آمریکا تمام می شود و سفیدپوستان و رنگین پوستان از حقوق برابر برخوردار می شوند اشتباه است زیرا نژاد پرستی در ذات آمریکایی ها وجود دارد.

هر کاری آمریکایی‌ها علیه کشورها انجام می‌دهند به خودشان برمی‌گردد

وی با اشاره به اینکه خشم روزهای گذشته مردم آمریکا تنها به خاطر کشته شدن یک فرد سیاه‌پوست نبود بلکه خشم فروخورده مردم از اوضاع سیاسی اقتصادی و اجتماعی آمریکا بود که منتظر یک جرقه بود گفت: علاوه بر سیاه‌پوستان خیلی از مردم آمریکا در فقر به سر می برند حدود 60 میلیون نفر از مردم آمریکا هیچ نوع بیمه ای ندارند سیستم اجتماعی آمریکا به شدت طبقاتی است.

وی تصریح کرد: سیستم اجتماعی در آمریکا این‌گونه است که افرادی که ثروتمندتر هستند الیگارشی تر هستند امنیت و حفاظت بیشتری دارند همین مسئله باعث ناراحتی طبقات پایین تر جامعه می شود.
بخشایش اردستانی اضافه کرد: گاهی اوقات یک کاتالیزور به وجود می آید که مردم از آن بهره می برند و خشم خود را با تظاهرات نشان می دهند در گذشته هم چنین تظاهرات هایی وجود داشت اما این دفعه در سطح وسیع‌تر رخ داد.

کارشناس مسائل سیاسی و بین المللی ادامه داد: به نظرم این یک قانون خدایی است که هر کاری آمریکایی ها و غربی ها علیه کشورهای جهان سوم انجام می دهند به خودشان برمی‌گردد فرانسوی ها به دنبال اغتشاش در ایران بودند تا وضعیت اقتصادی ما را تخریب کنند خودشان گرفتار شنبه های اعتراضی شدند آمریکایی ها به دنبال تحریم کشورها با توسل به دلار هستند اما به اقتصاد خودشان ضربه وارد خواهد شد اگر ایران، روسیه و چین دلار را از مبادلات تجاری خود حذف کنند بند ناف آمریکا بریده می شود و اسلحه ها علیه همدیگر کشیده می شود.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا,
,
,
,
,
,
,
,
, هر کاری آمریکایی‌ها علیه کشورها انجام می‌دهند به خودشان برمی‌گردد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه