اخبار داغ
  1. منابع تامین شده برای تسویه بدهی‌های دارویی / حمایت از صنعت داروسازی از اولویت‌های دولت
  2. مسایل شهر مشهد برای تامین شرایط مناسب‌تر زیارت بررسی می‌شود
  3. پروژه تبدیل ایران به هاب ترانزیتی در سال 1404 چگونه باید دنبال شود؟
  4. برچسب نیابتی بودن گروه های مقاومت ابزار تنظیم استراتژی آمریکایی/ چرا رژیم صهیونیستی تنها نیروی نیابتی در منطقه است؟
  5. ۱۸ فروردین؛ فرصتی برای بازاندیشی در سلامت جسم و روان
  6. لزوم برخورد جدی فدراسیون فوتبال با عوامل درگیری جنون‌آمیز در استادیوم پاس
  7. هرگونه تهدید را با تمام قوا پاسخ خواهیم داد
  8. مذاکره مستقیم با تهدیدکنندگان بی‌معناست/ در دفاع از منافع و حاکمیت ملی خود قاطع و جدی هستیم
  9. کلید حل مشکلات معیشتی سرمایه گذاری در کارهای مولد است
  10. بازار سرمایه در سال ۱۴۰۴ به کدام مسیر خواهد رفت؟
  11. قاچاق روزانه ۲۰ میلیون لیتر سوخت از مرزها/ هشدار مجلس برای جلوگیری از قاچاق سازمان یافته
  12. انتشار خبر دروغ درباره سفر عضو سابق کابینه به نفع چه کسانی بود؟/ هزینه تراشی برای دولت و شخص رئیس جمهور!
  13. «قول مردونه»؛ سفری نوستالژیک به دهه شصت یا تکرار کلیشه‌ها؟
  14. انقلاب ربات‌های جراح؛ نبرد انسان و ماشین بر سر تیغ نجات!
  15. شهداب در اندیشه طلسم شکنی و عطایی به‌فکر پوکر؛ آغاز ماراتن طلایی والیبال
  16. دولت برنامه‌های ویژه‌ای برای رفع مشکلات معیشتی مردم دارد/ ایران خواهان گفت‌وگو از موضع برابر است
  17. خبر شهادت نیروهای ایرانی در یمن صحت ندارد
  18. رئیس‌جمهور با هیچ‌کس پیمان برادری نبسته است
  19. برکناری معاون پارلمانی دولت پس از تایید خبر سفر به قطب جنوب
  20. رکوردشکنی گیشه در نوروز ۱۴۰۴؛ تحول در سینمای ایران یا تکرار چالش‌های گذشته؟

با هدف تامین آب بخش کشاورزی و دام‌پروری انجام شد؛

افتتاح بند خاکی آبنیه در رشتخوار با ظرفیت ۳۷۰ هزار متر مکعب آب/ احداث بندهای خاکی راه حلی مناسب در شرایط کم آبی است

افتتاح بند خاکی آبنیه در رشتخوار با ظرفیت ۳۷۰ هزار متر مکعب آب/ احداث بندهای خاکی راه حلی مناسب در شرایط کم آبی است
طرح آبخیزداری مکانیک در روستای آبنیه از توابع بخش مرکزی رشتخوار با ظرفیت ۳۷۰ هزار متر مکعبی ذخیره آب و با مبلغ ۲۵۰ میلیون تومان افتتاح و بهره برداری شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ طرح آبخیزداری مکانیک با احداث بندخاکی در روستای آبنیه از توابع بخش مرکزی این شهرستان که توسط پیمانکار بخش خصوصی اجرا شده بود، صبح امروز با حضور مسئولان جهاد کشاورزی و منابع طبیعی رشتخوار افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

سید محمود اعظمی مدیر جهاد کشاورزی رشتخوار در رابطه با اجرای این طرح گفت: این بندخاکی، حدود ۳۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی پایین دست خود را زیر پوشش قرار می دهد و با مبلغ ۲۵۰ میلیون تومان به اتمام رسیده است.

 وی افزود: حجم خاکریزی در این طرح ۳۰ هزار متر مکعب و گنجایش بند، ۳۷۰ هزار متر مکعب می باشد، که توان تامین ۳۰۰ هکتار از اراضی زیر پوشش خود را نیز دارد.

حسین عبدالله زاده رئیس منابع طبیعی رشتخوار نیز در حاشیه افتتاح این طرح بیان داشت:  یکی از راه حل های کارآمد و مناسب برای بهینه سازی استفاده از رواناب ها به ویژه در مناطق خشک و نیمه خشک، استفاده از سدهای خاکی کوچک است که ضمن کاهش خسارات ناشی از سیل، در تغذیه مصنوعی سفره آب زیر زمینی، احیای مراتع و بیابان زدایی موثر است.

عبدالله زاده با اشاره به کارایی و تاثیر بندهاب خاکی استاندارد در جهت تقویت سفره های زیر زمینی در منطقه، یادآور شد: در سال های اخیر، توسعه و بهره برداری از منابع آب و خاک در مناطق خشک و نیمه خشک، ضرورتی انکارناپذیر است، که بهره برداری از سیلاب های آنی در این مناطق یکی از این زمینه ها است. یکی از مسائلی مهمی که در زمینه طراحی مکان احداث این سازه های مهندسی در حوزه های آبخیز وجود دارد، بحث مکان یابی صحیح این سازه ها بر روی رودخانه اصلی حوزه می باشد.

رئیس منابع طبیعی رشتخوار هدف از اجرای این طرح را، حفظ آب و خاک ، کاهش اثرات سیلاب، تغذیه منابع آبی و به خصوص هدف اصلی را تاثیرگذاری آن روی قنات پایین دست به خصوص قنات یوسف آباد بیان کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه