اخبار داغ
  1. افزایش حقوق کارمندان ابلاغ شد/ رشد ۲۰ تا ۴۲ درصدی بر اساس تعداد فرزندان
  2. تشکیل گروه برای مذاکره با آمریکا شایعه است/آمریکا به پیشنهاد مذاکره غیر مستقیم پاسخ نداده است
  3. منابع تامین شده برای تسویه بدهی‌های دارویی / حمایت از صنعت داروسازی از اولویت‌های دولت
  4. مسایل شهر مشهد برای تامین شرایط مناسب‌تر زیارت بررسی می‌شود
  5. پروژه تبدیل ایران به هاب ترانزیتی در سال 1404 چگونه باید دنبال شود؟
  6. برچسب نیابتی بودن گروه های مقاومت ابزار تنظیم استراتژی آمریکایی/ چرا رژیم صهیونیستی تنها نیروی نیابتی در منطقه است؟
  7. ۱۸ فروردین؛ فرصتی برای بازاندیشی در سلامت جسم و روان
  8. لزوم برخورد جدی فدراسیون فوتبال با عوامل درگیری جنون‌آمیز در استادیوم پاس
  9. هرگونه تهدید را با تمام قوا پاسخ خواهیم داد
  10. مذاکره مستقیم با تهدیدکنندگان بی‌معناست/ در دفاع از منافع و حاکمیت ملی خود قاطع و جدی هستیم
  11. کلید حل مشکلات معیشتی سرمایه گذاری در کارهای مولد است
  12. بازار سرمایه در سال ۱۴۰۴ به کدام مسیر خواهد رفت؟
  13. قاچاق روزانه ۲۰ میلیون لیتر سوخت از مرزها/ هشدار مجلس برای جلوگیری از قاچاق سازمان یافته
  14. انتشار خبر دروغ درباره سفر عضو سابق کابینه به نفع چه کسانی بود؟/ هزینه تراشی برای دولت و شخص رئیس جمهور!
  15. «قول مردونه»؛ سفری نوستالژیک به دهه شصت یا تکرار کلیشه‌ها؟
  16. انقلاب ربات‌های جراح؛ نبرد انسان و ماشین بر سر تیغ نجات!
  17. شهداب در اندیشه طلسم شکنی و عطایی به‌فکر پوکر؛ آغاز ماراتن طلایی والیبال
  18. دولت برنامه‌های ویژه‌ای برای رفع مشکلات معیشتی مردم دارد/ ایران خواهان گفت‌وگو از موضع برابر است
  19. خبر شهادت نیروهای ایرانی در یمن صحت ندارد
  20. رئیس‌جمهور با هیچ‌کس پیمان برادری نبسته است

معاون اقتصادی رئیس جمهور خبرداد:

تمدید مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی تا یک ماه آینده

تمدید مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی تا یک ماه آینده
معاون اقتصادی رئیس جمهور از تمدید مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی تا یک ماه آینده خبر داد و گفت: با تمدید یک ماهه تسلیم اظهارنامه مالیاتی، به تناسب آن مهلت‌های رسیدگی به سنوات قبل هم یک ماه تمدید می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد نهاوندیان با اشاره به شرایط قرمز کرونایی اکثر شهر‌ها و استان‌ها و شیوع موج پنجم کرونا در کشور، افزود: طبق این تصمیم که در ستاد ملی مقابله با کرونا گرفته شده، موعد مقرر در قانون نظام مالیات‌های مستقیم در مواد ۵۷, ۸۰, ۱۱۰, ۱۱۶ و ۱۲۶ تا یک ماه آینده، تمدید شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی گفت: با توجه به شرایط کرونایی کشور، شرکت‌ها و موسسات که باید تا پایان تیرماه اظهارنامه‌های مالیاتی خود را تسلیم می‌کردند؛ دچار کندی و اختلال هستند و کارکنان آن‌ها با محدودیت در تردد مواجه شده اند.
,
 
,
معاون اقتصادی رئیس جمهور ادامه داد: ستاد مقابله با کرونا، سال ۹۹ زمان ارائه اظهارنامه مالیاتی را تا ۲ ماه تمدید کرد که با درخواست اتاق ایران و برخی از دستگاه‌های اجرایی برای انجام این تمدید در سال جاری، ستاد مقابله با کرونا تمدید یک ماهه را تصویب کرد.
,
 
,
نهاوندیان گفت: با تمدید یک ماهه تسلیم اظهارنامه مالیاتی، به تناسب آن مهلت‌های رسیدگی به سنوات قبل هم یک ماه تمدید می‌شود که امیدواریم این اتفاق سبب گشایش برای شرکت‌ها ایجاد کند که بتوانند در این یک ماه، حساب‌های خود را ببندند.
,
 
,
انتهای پیام
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه