اخبار داغ
  1. لیگ برتر فوتبال| فولاد انتقام گرفت/ استقلالِ بوژیوویچ؛ هیچِ هیچِ هیچ!
  2. سرلشکر سلامی: شهید صیادشیرازی یک فرمانده کامل بود و الگویی برای ماست
  3. آرایش های نظامی منطقه نشان دهنده قدرت و اقتدار نیروهای مسلح است
  4. صیادِ دل‌ها، فرمانده‌ی بی‌مرز/ روایتی از زندگی تا پرواز
  5. آغاز خاموشی‌های برقی، زودتر از سال‌های گذشته/ چالش‌ها و راهکارها
  6. مجمع تشخیص مصلحت هفته آینده CFT و پالرمو را بررسی می‌کند
  7. ارز واردات خودرو مجدداً به ۳ میلیارد دلار افزایش یافت
  8. حل مشکلات کشور در گرو تحقق شعار سال است
  9. دانشمندان ما را ترور می‌کنند که جلوی پیشرفت ما را بگیرند
  10. یک جریان شناخته شده تلاش می کند سیستم اطلاع رسانی دولت را در دست بگیرد/ انتقام خون شهید سلیمانی مطالبه رهبری است نه روزنامه کیهان!
  11. بازدید پزشکیان از نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته‌ای کشور
  12. لزوم همکاری مشترک‌ شهرداری و سپاه تهران بزرگ برای حل مشکلات پایتخت
  13. مذاکرات مسقط آزمون سنجش جدیت آمریکاست
  14. ارزش روز سهام عدالت امروز چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴
  15. تمام منافع آمریکا در منطقه زیر برد موشک های ماست/ پیشرفت موشکی ایران دنیا را به وحشت انداخته است
  16. ابتکار ایران در تبدیل تهدید به فرصت/ مذاکره غیرمستقیم ترامپ را آچمز کرد!
  17. خواب زمستانی مسئولان در هرمز؛ خاک نقره‌ای قربانی بی‌تفاوتی!
  18. بازخوانی قطع روابط دیپلماتیک ایران و آمریکا در سال ۱۳۵۹/ آغاز کاشت بذر بی‌اعتمادی به غرب
  19. شمارش معکوس برای تعیین سرمربی تیم امید/ حسینی و دقیقی؛ نامزدهای نهایی
  20. توهین روزنامه اطلاعات‌ به عزاداران امیرالمؤمنین(ع)/ چرا هيئت نظارت بر مطبوعات به روزنامه وزیر فرهنگ تذکر نمی دهد؟

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور:

بودجه دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای از هنرستان‌ها کمتر است/ به دنبال تربیت نیروی پشت میزنشین نیستیم

بودجه دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای از هنرستان‌ها کمتر است/ به دنبال تربیت نیروی پشت میزنشین نیستیم
صالحی عمران گفت: به دنبال تربیت نیروی پشت میزنشین نیستیم و به اشتباه آموزش عالی دچار نمی‌شویم؛ چرا که هدف ما تربیت نیرو برای ایجاد اشتغال و کارآفرینی در کشور است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ ابراهیم صالحی عمران، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور صبح امروز در نشست سراسری مسئولین کانون‌های بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور واقع در دانشکده فنی شهید منتظری مشهد با حضور دکتر سید محمدحسینی، معاون پارلمانی ریاست جمهوری و رشید جعفرپور، رئیس بسیج وزارت علوم کشور در رابطه با اهمیت نگاه همه جانبه به ساختار آموزش فنی و حرفه‌ در کشور اظهار داشت: امروزه دانشگاه‌ فنی و حرفه‌ای در کشور به عنوان مولفه جدا نشدنی از ایجاد تحول و گشایش در عرصه تولید، اقتصادی و علمی کشور در حال فعالیت است، از همین رو، نگاه دقیق و کارشناسی شده وزارت علوم در ساختار دانشگاه متخصص پرور آماده‌به خدمت فنی و حرفه‌ای موجب تحقق بسیاری از اهداف مقام معظم رهبری (مدظله) و اقتدار اقتصادی کشور در منطقه و جهان خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

وی افزود: مهم ترین امر در حوزه حمایت از دانشگاه‌های فنی و حرفه در کشور، اصلاح برنامه درسی دانشجویان و همچنین ارتقا سطح کیفی مدرس‌های حق التدریسی است که متأسفانه با توجه به نقص های موجود در حوزه جذب اساتید این مهم از یاد رفته است.

,

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور اظهار داشت: به همین منظور با تمام تلاش و پیگیری های متعدد در وزات علوم سعی بر این شد که آیین نامه تأیید صلاحیت اساتید دانشگاه‌ها تنظیم و اعتبار سنجی شود تا علاوه بر ارتقای سطح کیفی تدریس در دانشگاه، اساتید شایسته خارج از هر گونه ارتباطات شخصی به فضای دانشگاه و تدریس دانشجویان ورود کند

,

وی افزود: در این باره ۲۵۰ استاد جوان و شایست هدر حال تدریس هستند و ۲۵۰ عضو هیئت علمی جدید در کشور تشکیل شده است.

,

صالحی عمران یاد آور شد: اکنون ۲۰۰ هزار دانشجو در ۹۰ رشته کاردانی و ۱۰۰ رشته کارشناسی توسط اساتید دانشگاه های فنی و حرفه ای کشور تدریس می‌شوند و حتی با وجود تحریم‌های متعدد کشوران توسط استکبار جهانی، ۲۵ نفر از اساتید دانشگاه های فنی و حرفه ای کشور برای تدریس به کشور رومانی سفر کرده بودند که همین امر باعث افتخار جبهه علمی کشور است.

,

وی افزود: در حال حاضر توانمند سازی و جذب اساتید مشکل اصلی نظام اموزشی علی الخصوص دانشگاه های فنی و حرفه کشور بوده و ما همچنان با سازمانه برنامه ریزی امور اداری بر سر اصلاح شیوه جذب استاد دانشگاه مشکل داریم.

,

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور گفت: کشوری که سطوح آموزش عملی‌اش را افزایش دهد قطعا توجیه مناسب در حجم گسترده برای ایجاد اشتغال در کشور خواهد داشت.

,

وی افزود: نمی‌دانم چرا وزارت علوم اصرار دارد تمام توجه خود را برای توسعه آموزش نظری در کشور خرج کرده و در ۷۰ دانشگاه کشور محصل بدون ایجاد امنیت اشتغال تولید کنند، از همین رو، جهت گیری به آموزش عالی و مهارتی فنی و حرفه ای در مقابل آموزش نظری اهمیت پیدا خواهد کرد.

,

صالحی عمران اذعان کرد: سند راهبردی دانشگاه فنی و حرفه ای در کشور بر این اساس نوشته شده است که آموزش مهارتی با اشتغال مستقیم درآمیخته شود، در این صورت امکان درآمد زایی بلافاصله پس از پایان تحصیل فراهم می‌شود.

,

وی افزود: ۳۴۰۰ دانشگاه فنی و حرفه ای در کشور در حال فعالیت هستند که می‌توانند در صورت فراهم بودن شرایط مطلوب در بحث تأمین اشتغال کشور مسئولیت بپذیرند.

,

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور گفت: به دنبال تربیت نیروی پشت میز نشین نیستیم و به اشتباه آموزش عالی دچار نمی‌شویم چرا که هدف ما تربیت نیرو برای ایجاد اشتغال است، چرا که در گذشته برنامه درسی ما پیوسته بوده و سیستم اموزش خاصی است که در اختیار ما قرار گرفته تا افراد در مدت ۵ سال فقط یک حرفه را فرا بگیرند.

,

وی افزود: کارآموزی در کشور باید تبیین شود چرا که اگر نگاه دانشگاه‌ها به کارآموزی صرف تایید گواهی حضور دانشجو نباشد قطعا دانشجو پس از پایان دوران تحصیل خود مشغول به اشتغال در همان محیط خواهد شد، لذا در سراسر دنیا دانشگاه ها بر اساس تعداد فارغ التحصیلانی که در بازار کار فعالیت می‌کنند رتبه بندی می‌شوند.

,

صالحی عمران تأکید کرد: نباید آموزش و پرورش بدون نگاه به عاقبت اندیشی در رابطه با سیستم ۶.۳.۳ تصمیم گیری می‌کرد، چرا که حق افرادی که علاقه به رشته های فنی و کاردانی دارند را مد نظر قرار نداده و مسیر ورود آنها به بازار کار را طولانی تر کرده است.

,

وی افزود: شاخص های تخصیص بودجه به دانشگاه های فنی و حرفه ای کشور متعادل نبوده و بودجه این دانشگاه ها بر خلاف تأثیر گذاری‌شان در حوزه اشتغال و اقتصاد کشور از هنرستان و کار و دانش کمتر است، به نوعی که حتی بودجه تغذیه دانشجویان دانشگاه های فنی حرفه ای تا سال گذشته یک هشتم دیگر دانشگاه ها بوده است.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه