سکوت در مقابل قمه کشی های یاسوج؛
دستگاه های فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد در خواب مطلق؛ اراذل عربده کش در کف خیابان

آیا اینگونه نیست نهادهای فرهنگی به جز یک ساختمان خالی و مسکوت ماندن جلسات بدون راهبرد چیزی دیگری را نصیب این جامعه نکرده اند و در شب های عربده کشی اراذل و اوباش در خواب مطلق هستند؟
توصیف نزاع و تبیین علل و عوامل آن، هم از لحاظ کمی و کیفی و هم از لحاظ علمی و اجتماعی اهمیت دارد، زیرا از لحاظ علمی نزاع مسأله ای اجتماعی، واقعی، قانونمند و قابل شناخت محسوب می شود و از لحاظ اجتماعی به مثابه یکی از موانع توسعه اجتماعی انسانی به شمار میرود.
,
نزاع همچون سایر ناهنجاریهای اجتماعی بواسطه عوامل مختلف اجتماعی و فرهنگی رشد و نمو می یابد و در گروه وقایع جنایی و کیفری دسته بندی می شود.
,آموزش مهارت های زندگی و مدیریت خشم، با افزایش آستانه تحمل افراد، آنان را از نظر سلامت روانی در وضعیت مصونیت از نزاع قرار می دهد. در حال حاضر خلأ این آموزش ها در برنامه های رسانه ای احساس می شود.
,پخش فیلم ها و سریال هایی از شبکه های گوناگون ماهواره ای و شبکه های داخلی، که روحیه جنگجویی و مبارزه را در گروه سنی کودکان، نوجوانان و جوانان به عنوان یک منزلت اجتماعی القا می کند و یا آن را امری عادی تلقی مینمایند،اما جوای سئوال انجا چرا نهادهای متولی به این مسائل کوچک نیم نگاهی نمی اندازند.
,
نقش رسانه به عنوان یک کنشگر کجای این نهادهای فرهنگی است،رسانه قادر است با جهتدهی به افکار عمومی به تغییر رفتارهای مبتنی بر رعایت هنجارها و ارزش ها کمک کند
حال باید دانست که امروز نهادهای فرهنگی با مسائل مهم جامعه استان غریبه اند و به جز مصوباتی پوچ که هیچگونه عایدی برای جامعه ندارند.
,
با مروری بر مسئالی که در بالا گفته شد سوال اساسی این است دستگاه های فرهنگی و نهادهای متولی چه اقداماتی در راستای جلوگیری از ترویج فرهنگ خشونت انجام داده اند؟اگر کاری انجام داده اند چرا باید وضعیت شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد این گونه باشد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه